Тъщата се меси в нашите отношения, често това ни скарва - помощ!

• 37 871
  • 1 912
  •   1
Отговори
# 1 800
Ариел, темата не е за теб. Всички знаем, че си номер едно.

А tays, рекламациите при Горджъс - тя почна.

# 1 801
  • София
Де го чукаш, де се пука 😂

# 1 802
Де го чукаш, де се пука 😂

Нали?! Винаги като свършат аргументите и почват личните нападки.Sweat SmileSweat SmileSweat Smile

# 1 803
  • София
Само дето, ти винаги си мислиш, че някой теб напада и ролята на жертва ти пада одма 😂

Моля ти се.

# 1 804
Темата е многопластова и доста поучителна, та предлагам да се съсредоточим в нея.
Има достатъчно теми за искрено и лично на участващите. Аз съм живяла и със скъперник, и с щедър мъж, та авторът не е в нито една крайност. Умерено щедър е обаче, а не пресметлив скъперник. Давал си е сметка, че се свързва с човек в развитие и е подкрепял израстването. А то решило да се покатери по стръмната стълба на главата му и да го кове. Еми, не става така. Сега той ще си плаща и кара колата, а тя ще си живурка с остатъка от неремонтирания още апартамент. Всеки според заслугите си.

# 1 805
  • София
Искаше ми се хепиенд, въпреки органичното му отхвърляне.
Но, по- добре така. Всеки ще си намери неговото си, излизат реално чисти от цялата ситуация.

# 1 806
Авторе, две неща ми се губят. Първо - преценил си, че бъдещата бивша не показва отношение (вероятно малко или много е така), но се жениш за нея, въпреки червените флагове ? И второ - жената преди нея не работи, мързелива е, очевидно е и безотговорна, но тя показва повече отношение, защото нея я издържаш ?

# 1 807
Горж, ако до 5 години не си намерят и двамата подходящи, може и да има пак многае лета. Тя ще е съзряла и поизкарала стажа, премятана от селските велможи. Родителите и ще отидат да живеят в нейния апартамент. Тя ще е осъзнала, че град едно е предимство. И че авторът е най- доброто за нея.
И ето ти хепито

# 1 808
Авторе, две неща ми се губят. Първо - преценил си, че бъдещата бивша не показва отношение (вероятно малко или много е така), но се жениш за нея, въпреки червените флагове ? И второ - жената преди нея не работи, мързелива е, очевидно е и безотговорна, но тя показва повече отношение, защото нея я издържаш ?
Ще се опитам да предам усещането си, не знам дали ще се получи.
Поради желанието ми, поради доброто ѝ държание в началото и поради подробните ѝ истории за нейните бивши. Които аз не исках да слушам, но тя разказваше. Няколко човека е имала, всички от гаден по-гаден. Разбира се, аз знам, че тя няма да се изкара себе си виновна, това е нормално. Но поради това преглъщах всички възможни червени флагове, които виждах. Виждах ги, но ги преглъщах, пренебрегвах. Наистина вярвах, че са заради това, че са я наранявали в миналото. Но от сегашната ми гледна точка, е възможно просто хората да са били достатъчно опитни или находчиви и да прекратят потенциалната агония в зародиша ѝ. Аз - не. Не съм глупав, но не съм опитен и съм прекалено доверчив. Редовно си страдам от това. И са ме измамвали и с пари, фирми, клиенти. Просто защото се доверявам. Смятам по презумпция хората за добри. И така и не мога да се науча. Редовно се случва някой да ме прецака. Прецених, че ако се оженим, това ще ѝ даде сигурността, от която има нужда. Ще се успокои, че не всички мъже искат просто да я *****, а че има човек, който истински я обича. Този човек бях аз. Наистина бях аз. Защото аз искам едно съзнание, което да обичам. Да се из****каме душевно, след това и физически.
Горж, ако до 5 години не си намерят и двамата подходящи, може и да има пак многае лета. Тя ще е съзряла и поизкарала стажа, премятана от селските велможи. Родителите и ще отидат да живеят в нейния апартамент. Тя ще е осъзнала, че град едно е пресимство.
И ето ти хепито
А, не. Затворя ли страница - затварям. Чао. Не връщам назад. Това е въпрос на принцип.

# 1 809
Горж, ако до 5 години не си намерят и двамата подходящи, може и да има пак многае лета. Тя ще е съзряла и поизкарала стажа, премятана от селските велможи. Родителите и ще отидат да живеят в нейния апартамент. Тя ще е осъзнала, че град едно е предимство. И че авторът е най- доброто за нея.
И ето ти хепито

Въпроса е дали автора ще я иска след това...

# 1 810
Няма, вече отговори.
Въпросът е, че сега не е бил моментът за брак за нея, тя е недораслата.
Пък и фукла с шамари и клетви.

# 1 811
Имам една позната/приятелка (приятелка като friend на английски, т.е. само приятел, без романтика).
Преди няколко години, бях се влюбил в нея. Признах, отхвърли. Приех. Не комуникираме от тогава. Нямаше смисъл да се тормозя. Е, сега дори да е свободна и да ме иска, някак тъпо ще е да отивам. Ако приемем, че по някаква причина е решила, че иска да приеме предложението ми от тогава и че днешното ѝ аз вече е готово за такава връзка. Не. Затваряш ли - затваряш. Заваряваш катинара върху дебелата книга и продължаваш.

# 1 812
Няма, вече отговори.

Може би ако не са били избързали толкова с подписването още са щели да са заедно кой знае.
Край мен вече втора двойка се развежда след скоропостижен брак.
Уж голяма любов аху иху - после тиху.

А на мен ми се смееха, че толкова дълго съм чакала предложението за брак.

# 1 813
Няма, вече отговори.

Може би ако не са били избързали толкова с подписването още са щели да са заедно кой знае.
Край мен вече втора двойка се развежда след скоропостижен брак.
Уж голяма любов аху иху - после тиху.

А на мен ми се смееха, че толкова дълго съм чакала предложението за брак.
Той авторът обясни, че е искал да и даде сигурност. Ако момичето не беше забило към корените си и не беше допуснало вмешателство от техните, темата нямаше да я има.
Неговата грешка е, че я е последвал, ама той отде да знае какви екшъни му предстоят.
Нищо, всичко е поправимо.
Като не става, не става.

# 1 814
tays, вмешателство винаги има.
Ако тя се беше преместила при него вероятно неговите родители щяха да й се месят и тя щеше да е поредната завряна снаха, която не е мислила преди да каже "да" (форума е пълен с такива теми).

А можеха просто да изберат неутрален град, че да не се дразнят взаимно.... Ама свършила вече работата

Общи условия

Активация на акаунт