Не си искал апартамента, ама се набутваш с пари и се чувстваш длъжен, по-скоро в правото си.
Апартамента е за вас и децата ви ли, защото после техните щяли да живеят там и те да го плащат?! Нещо се объркАх.
Те да си избирали, пък ти да плащаш?
Те нали си имат имот в големия град, защо ВИЕ им купувате и ремонтирате жилище?
Един наем в малък град е 300- 400лв, толкова ли нямате?
Млада двойка, пък сте се набутали в детската стая на свекъра.
Да, не го искам. Не съм длъжен да давам пари нито за покупка, нито за ремонт. Въпреки това, съм склонен да съфинансирам някои неща, примерно майсторите. То нали после имотът ще остане, понякога ще можем и ние да си ходим. По план ще живеем ние, свършва си стажа, после - техните. Ние - у нас. Аз затова съм си взел голям апартамент - да го пълним с живот.Това е.
Пари за наем имам, в момента това жилище ни стига и е безплатно. Като се появи дете - взима се под наем. Роднината не живее тук и не му пречим. Плащаме сметките. Това ми е планът. Но вече е променен, поради този апартамент. Защо да взимаме под наем излишно като е безплатно сега. Не виждам смисъл. Като отеснее - да.
Нейното име пише на нотариалния акт. Тя го плаща. Тя ме обвинява ако отказвам. Тя ми казва "не си мъж". Е - ни тъй, ни тъй. Също така, предложих да се изготви нотариален документ, с който отстъпвам моята половина докато сме в брак, т.е. да си е 100% на нейно име. С цел да не се бърза и да се стресираме преди сватбата.