Тъщата се меси в нашите отношения, често това ни скарва - помощ!

• 19 232
  • 1 035
  •   2
Отговори
# 1 020
Той изначално е приел преместването заради кариерното израстване на любимата жена. Хич и не е искал да се навира. Наврели са го. Едва ли не може да си позволи наем в малък град.
Просто така са го " сготвили", че на мен лично ми е жал за него.
Страхотни родители има момичето- ще живеят у  бабата, ще им купи жилище, ще го изплаща. А авторът трябваше да свива ушите, да носи боклука, но със скандал защо пък не е заредил нова торба. Принцесата ще се развива, другият ще плаща и ще трае.
Но не се получи схемата.

# 1 021
  • Далечният изток
А така, защото и аз имам такъв спомен, ама не бях на 100% сигурна.
Тоест какъв банкомат е този, може ли някой да уточни?
Живеят безплатно в нейният (на баба й) дома, обаче той я издържал - представям си ако трябваше да плаща наем…

🏳🚩🏳🚩🏳🚩🏳

Ехооо някъде успяхте ли да видите нещо друго освен апартамента,  киното,  билета и каквото още беше
Друго има ли? Thinking

# 1 022
  • France
Но за мен е подходил алтруистично и чисто, за разлика от тънките сметки на щерка и мама.
Горджи, къде видя алтруистични и чисти постъпки у ЛГ?!?! Че той не престава да прави сметка на парите на жена си, която взима почти 6 пъти по-малко! Не знам в България как са законите, но във Франция щяха да си поделят бюджета пропорционално. Тоест ако им трябват 1800 за да живеят, тя му дължи само 300.

# 1 023
  • Пловдив
А така, защото и аз имам такъв спомен, ама не бях на 100% сигурна.
Тоест какъв банкомат е този, може ли някой да уточни?
Живеят безплатно в нейният (на баба й) дома, обаче той я издържал - представям си ако трябваше да плаща наем…

🏳🚩🏳🚩🏳🚩🏳

Ехооо някъде успяхте ли да видите нещо друго освен апартамента,  киното,  билета и каквото още беше
Друго има ли? Thinking

Не Aida , няма друго. Утре като ти дойде клиентката , която ти каже мъжът ми хвърли чаша по мен , нарече ме боклук,  каза ми ,че нищо не става от мен и ми вдигна скандал ,че не съм хвърлила боклука . Попитай нея , Друго има ли? И е отпрати по живо, по здраво.

# 1 024
  • France
Продължавам да не разбирам защо една жена трябва да се съветва с мъжа си, когато решава бъдещето си? Ехо! Края на 2025 сме. Естествено, че ще си гледа интереса. Ако мъжът се съгласи, ок. Ако ли не - морето е пълно с риби.
А ЛГ е видно, че не е преживял "оригиналния" град. Голям рев за едно местоположение. Егати и инфантилността.

# 1 025
  • София
Фил, това не е било така. Това е изкристализирало във времето.
Всичко е с натрупване и накрая се бие тапата на шампанското. Ама без хепи енд.

# 1 026
  • Пловдив
Продължавам да не разбирам защо една жена трябва да се съветва с мъжа си, когато решава бъдещето си? Ехо! Края на 2025 сме. Естествено, че ще си гледа интереса. Ако мъжът се съгласи, ок. Ако ли не - морето е пълно с риби.
А ЛГ е видно, че не е преживял "оригиналния" град. Голям рев за едно местоположение. Егати и инфантилността.

Най вероятно защото се е омъжила за този човек и вече има семейство и интереса на семейството е над личният.
Предполагам де ,че това беше идеята на семействата🤷🤷

# 1 027
  • Далечният изток
Извинявай, но ти държиш във всяко мнение да коментираме насилието ли?
Нали говорихме вече, че не е окей?
Нали го посъветвахме да се разделя с насилника си?
Какво още?
Аз съм имала десетки дела за домашно насилие плюс още няколко наказателни за телесни повреди при условията на домашно насилие.
И? И авторът да дойде. Ще го защитавам с всички сили и средства. В това можеш да бъдеш сигурен.
Обаче това не изключва да видим и някои други качества, реакции и отношения на автора.

# 1 028
  • France
И? Например аз съм бракувана. Това не означава, че съм престанала да съществувам като личност и че не трябва да си съблюдавам личните интереси. И го правя. Много, много внимателно 
Преди 100 години с един бивш направих един компромис и още съжалявам. Още ми е в топ три на най-лошите решения.

# 1 029
  • София
След личните интереси са семейните. Не на разширеното семейство.

# 1 030
  • France
Само че тук родителите ù помагат на нея. Не тя на тях.

# 1 031
Е, той ако не си гледаше само личния интерес, тоест, че той дава вкъщи 15б0, а тя само 600, и за това не ходят никъде заедно, може и да се нарече семейство... Представям си тя да е втора година майчинство с 900.лева, сигурно бакалски тефтер за версия за храна и сметки ще й открие. Щото, нали, тя си плаща ипотека на нейния апартамент...

# 1 032
  • София
Само че тук родителите ù помагат на нея. Не тя на тях.
Мерси от такава помощ.
Като да е последната на 25 без собствено жилище, пък и жилището се гласи за тях Laughing

Помощ е - на ти дъще, живей. А не - вземи тия пари, наплати още толкова и ние ще си изберем тапетите.

# 1 033
Аз честно не разбирам какъв е проблема всеки от двамата да си има собствено жилище?
Ако така са си решили - какво от това? Къде е драмата?
Проблема тук е, че автора не иска и тя да има собствен апартамент.
Ако е безимотна далеч по-добре ще може да я манипулира.

# 1 034
Ами да, то целият проблем на авторът е, че е манипулатор, ама нещо не му вървят манипулациите явно… и че е сметкаджия.

Общи условия

Активация на акаунт