Тъщата се меси в нашите отношения, често това ни скарва - помощ!

• 25 999
  • 1 534
  •   4
Отговори
# 1 500
Той пише, че това е станало още в самото начало в първия град, а не след сватбата.
Може всичко да ти даде, но обикновено един мъж дава, ако има желание, а не когато се чувства длъжен.

Същото с отношението. Той прави безумни и тотално неразчетени харчове, и после очаква жена му да му се отплати с отношение и "малко пари". Ами не става така.

Какви точно са безумните и неразчетени харчове? Останах с впечатление, че харчовете са ги направили заедно. Даже съм сигурна, защото се върнах да прочета, че са били по преместването им.

# 1 501
Лъвче,
Нали анализираме кое доведе до раздялата.
За мен момичето е надценило себе си и подценило автора. А и тя тепърва ще прохожда в живот и кариера. Може и да не и се получи кариерно.
Поне апартаментче в малко градче ще си има.

Ирис, така е, авторът се мести и харчи да се устроят битово. И като свършиха парите, пак е крив. Що няма повече. Безумие просто.
Не мога да повярвам какво чета.

# 1 502
Натегнала е ластика момата, да.
И авторът е виновен, че е клякал толкоз.
Ама свършеното-свършено, хикса и натам.

# 1 503
Хикса, хикса, ама бг мамма не може да се примири, че тази стойностна съпруга е останала без хрантутене Blush

Той бил смотан, нелеп, неподходящ, ама че взел, че избягал. Вместо да им олекне на съфорумките, и да кажат, отърва се момичето, коват автора.

# 1 504
  • София
Ами, за мен се е отървала, да. Млада е и животът е пред нея, тепърва започва да гради, може да постигне много освен малкото апартаментче в малкото градче.
Докато той е закостенял и понамразва жените, и 9000 да изкарва, е обречен, щом още не си е ремонтирал апартамента с тая заплата и шкафчето му е проблем номер 1.

# 1 505
  • София
Кой кого подценил и надценил, не знам. За мен и двамата не са били готови за брак, още по-малко един с друг. Момата има още много опит да трупа, той пък е време малко да се осъзнае. Тя ще се развие в кариерата, родителите ще доизплатят апартамента, и ще се огледа и в други мъже. Той пък ако инвестира в малко финансова култура, може да спре да е толкова разочарован от другите и да си намери жена, която му импонира. И в двамата има потенциал, а дали ще си го отключат, са зависи само от тях.

Той пише, че това е станало още в самото начало в първия град, а не след сватбата.
Може всичко да ти даде, но обикновено един мъж дава, ако има желание, а не когато се чувства длъжен.

Същото с отношението. Той прави безумни и тотално неразчетени харчове, и после очаква жена му да му се отплати с отношение и "малко пари". Ами не става така.

Какви точно са безумните и неразчетени харчове? Останах с впечатление, че харчовете са ги направили заедно. Даже съм сигурна, защото се върнах да прочета, че са били по преместването им.

За мен е безумно да си изхарчиш цялата, не малка заплата, на 22-ро число, и после да чакаш жена ти, която не си уведомил, че парите ще свършат, да поеме щафетата. Едва ли са щели да загинат за 2 седмици без нови кърпи и чаршафи, а тя е можела да бъде уведомена предварително и заедно да планират бюджета. Авторът обича да вкарва в задължение чрез харчове.

# 1 506
Кетч, на годеницата не и е пречел апартаментът му преди брака. Нищо не и е пречило. И заплатата му най-вече.
Жени се и го почва. Класика.
Нека си намери подходящ в малкото градче, явно там и е пъпът.
Но защо подвежда човек от град едно да го води в дълбоката провинция.
Тя си е за там. Ще си намери местния велможа.
Авторът си има кусури. За мен не е трябвало да се мести.
Ама мъж-влюбен. Дава толеранс, шанс, пари. Ох.

# 1 507
Какво значи - не си я уведомил, жената като се ожени трябва да се уведомява, че понякога ще се налага да вади картата на касата в супера  ли? Не се ли разбира от само себе си?

Всички тия неща са ги купували заедно, за техния общ бит. Само децата така ходят с тате, и той плаща, а те даже не знаят кое колко струва.

# 1 508
  • София
Тайсче, тук сме на различно мнение. Използваните мъже не звучат така от това, което съм чувала.

Аз се напрегнах само като го четях. После вече спрях и прескочих двайсетина страници и като гледам, времето е спряло. Все същите неща Grinning

# 1 509
Еми да, защото шокирани от грозната постъпка на автора да му се свършат парите, всички игнорират четенето на чатовете,  ревността, подозрителността, лошите думи по отношение на родители и приятели на автора, а то това всъщност е определящото за характеристиката на жената.

# 1 510
Тайсче, тук сме на различно мнение. Използваните мъже не звучат така от това, което съм чувала.

Аз се напрегнах само като го четях. После вече спрях и прескочих двайсетина страници и като гледам, времето е спряло. Все същите неща Grinning
Аз се напрегнах още от първи пост.
Написах му още тогава да изчезва.

Да, многословен е, архаичен е, но тя го влачи, тя го бие, тя го кълне, а той носи боклука и не е сменил торбата. Еми...добре дошло да си намери друг послушко, този взе, че избегА.

# 1 511
  • София
Айрис, едно е тя да вади понякога картата, едно е да вади картата, защото парите му са свършили и той очаква тя да покрива всичко до края на месеца без предупреждение. Също така ми прави впечатление, че авторът се бута изключително много да плаща, включително по злополучния апартамент, но в същото време има някакви явно неизказани очаквания другият да се поеме в даден момент. Аз не казвам, че е правилно жената да не се включва, но той се е оженил за нея такава. Аз честно казано, ако знаех, че ще ме поставя в такива ситуации, нямаше един лев да искам от него.

А жената кой е казал, че е безгрешна? Лично аз казах единствено, че не мога да се доверя напълно на неговото описание, но подкрепям решението с раздяла при всички положения, защото това връзка не е.

ПП: Авторът писа ли кой е вършел домакинската работа?

# 1 512
  • София
Еми да, защото шокирани от грозната постъпка на автора да му се свършат парите, всички игнорират четенето на чатовете,  ревността, подозрителността, лошите думи по отношение на родители и приятели на автора, а то това всъщност е определящото за характеристиката на жената.

Защото бяха добавени и надградени, след като първоначалният отзвук беше силно негативен.
Аз също не вярвам, че повечето са истина.
Просто отчаян опит да я очерни.

И в най- първия му пост имаше "Скъпа, ако го четеш това, за теб го правя". Що за евтина манипулация.

# 1 513
Ако всичко това е истина, оттървал си се. Обиди, ревност, тормоз... Майка й да казва къде да ходите на сватбено пътешествие, как да си разпределите бюджета...Тя не ти ли се обади да ти се извини и да поиска да се сдобрите?

Последна редакция: чт, 13 ное 2025, 16:52 от Прекрасная Василиса

# 1 514
Ще се опитам да направя анализ на база постовете. За мен това момиче или е ветеринарен лекар / те имат ли специализация/ , или е лекар / да ходи да специализира в малък град, примерно- Панагюрище, защото там има някаква болница с претенции/, или е военна, ама това е егати теслата за съпруг. За друго не се сещам, дето да изисква местене в малък град от голям. Аз си представям, че тя е учила в Стара Загора ветеринарна медицина и после отива някъде в БАБХ, с връзки. Това са ми спекулации.
И пак спекулации- авторът е от някое село, ама се изучил и еманципирал и си е купил апартамент в приличен град, дето е срещнал нашата героиня. И сега , за него не  ебило кой знае какъв проблем да се премести заради нея, но той си има позициите и работата, доказал се  е. Отива в Панагюрище / примерно/ , и там се почват вмешателства и реализация на НЕреализирани мечти на тъстове чрез щерката. Да СИ купим жилище, да И купим жилище. Зетко там седи и никой не го пита. И това било семейство. Ами не, не  е. Провинциални страсти и провинциални демонстрации са.

Общи условия

Активация на акаунт