Клуб на многодетните родители - Пълна къща (5)

• 11 008
  • 305
  •   1
Отговори
# 195
  • Не съм от тук и съм за малко
Дидка има, обаче в 4:00  Thinking
Трябва да станеш малко раничко   Mr. Green

# 196
  • София
И от 13.00ч. също.Стига да не спиш следобяд  Joy

# 197
Много ме развеселихте с коментарите. Благодаря! Бях леко вкисната от дългото чакане да ми дойде реда. Поне да ми бяха дали вечеря като на Цоцоланка!

За подаръците - какво? На грамоти ли се спираме? Според мен е много хубава идея. Браво, Оливети!
И аз така мисля. Дори има такива сайтове откъдето можем да си изтеглим страхотни сертификати- цветни и хубави. Стига да имаме цветен принтер?
В АР имат, сигурно ще се съгласят.

В подкрепа на инициативата "И АЗ съм българче" преброих 4 гласа.  newsm78 Да го дообсъдим в неделя?

# 198
  • София
Кога и къде в неделя?

# 199
към 14 часа в Макдоналдс до НДК в неделя
Става ли?
Макар че аз за неделя съм проблематична...

Имам един въпрос към всички, но по технически причини най-вече към софийските мами.
Защо не идвате на срещите, които обявяваме?
Обикновено се събираме 7-8 души. Те могат да потвърдят, че е много приятно, а и децата си изкарват добре. Обикновено на тези срещи успяваме да обсъдим доста неща, т.е. освен, че са приятни, са и полезни.
Опитвам се да разбера какво ви спира.
Притеснявате ли се? Време ли нямате? Трудно ви е да се придвижите? Мястото и времето не ви устройват? Смятате, че общуването във форума е достатъчно? Не знам, сигурно всеки си има причина. Но е хубаво да поговорим за това, как да направим тези срещи удобни за повече хора.

# 200
към 14 часа в Макдоналдс до НДК в неделя
Става ли?
Макар че аз за неделя съм проблематична...

Имам един въпрос към всички, но по технически причини най-вече към софийските мами.
Защо не идвате на срещите, които обявяваме?
Обикновено се събираме 7-8 души. Те могат да потвърдят, че е много приятно, а и децата си изкарват добре. Обикновено на тези срещи успяваме да обсъдим доста неща, т.е. освен, че са приятни, са и полезни.
Опитвам се да разбера какво ви спира.
Притеснявате ли се? Време ли нямате? Трудно ви е да се придвижите? Мястото и времето не ви устройват? Смятате, че общуването във форума е достатъчно? Не знам, сигурно всеки си има причина. Но е хубаво да поговорим за това, как да направим тези срещи удобни за повече хора.

И аз ще дойда в неделя. Засега нямам никакви други планове, дано не изникне нещо в последния момент.

Момичета, и аз се присъединявам към питането на Кабо Алма за срещите.
Поканени сте най - сърдечно. Ако се включите в обсъждането на времет и мястото, ще постигнем съгласие, абслоютно съм уверена  bouquet

# 201
Момичета, стискаме палци за записите в неделя. Кога ще бъде излъчването?
Мисля и ние да дойдем на срещата в 14ч., но имаме много напрегната програма преди това (9ч. - репетиция, 10.30 - рожден ден в Патиланци, а аз съм по женски на пиано-бар предишната нощ).

За сряда - детското помещение на "Слон-балон" в Гео Милев е мъничко (max 15 деца според мен), има пързалка с топки, колички и други неща. Салончето за възрастни ще побере 10-12 човека, там има и монитор за наблюдение на децата. Ако се съберем повече хора обаче, няма да е подходящо. Мислете и за други варианти и нека да се уговорим до неделя, за да ангажираме места.

Знаете ли, че на 5 и 6 май ще има стена за катерене на премиерата Spiderman 3 в Cinema City - http://movie.pop.bg/article26881.html.

# 202
Оливети, може ли и аз на третото мероприятие? Звучи възпитателно и здравословно! Joy
За неделя, тати май обеща, но да не обещавам аз, че винаги изниква нещо мнооого важно в последния момент!
Що не използваме случая наведнъж да свършим и малко работа, като и така и така ще има повече мами... Щото честно аз май във сряда няма да дойда, много ми е сложно пътуването...

# 203
Кабо Алма, както бях сърдита, че никой не иска да заспива, излизам от стаята и се сещам за предаването! Пускам ТВ и те хванах! Беше страхотна!   bouquet Даже гримирана! Както винаги говореше спокойно и мъдро! Даже моят син изкоментира - какъв е този Камен  newsm78 А Оливети вече трябва да й спретнем едно "бойно кръщене" в ефира, че се излага с този срам!
Мама Цоцоланка е обещала на децата си, че ще ги води в Макдоналдс, а сега й било шумно до НДК! Шумно, ама централно!!! Joy
Оливети, не се притеснявай, че е малко клубчето Слон-Балон! Само провери, да няма рожден ден и обясни, къде се намира!
И аз мисля, че трябва и другите мами да се включват! Не е толкова трудно, пък и може да се мислят разни комбинации с извозването - така или иначе не сме целите семейства и можем да се комбинираме hahaha

Последна редакция: пт, 04 май 2007, 17:46 от СуперТеди

# 204
Мама Цоцоланка е обещала на децата си, че ще ги води в Макдоналдс, а сега й било шумно до НДК! Шумно, ама централно!!! Joy

Обещала съм в Макдоналдс, но не съм пояснила в кой......Ама виждам,че за НДК има много желаещи...В края на краищата се събираме за да си изкараме хубаво, нали? Мнозинството пИчели!

# 205

Обещала съм в Макдоналдс, но не съм пояснила в кой......Ама виждам,че за НДК има много желаещи...В края на краищата се събираме за да си изкараме хубаво, нали? Мнозинството пИчели!

Брей, много си демократична значи  newsm53 Бравос!  newsm47 Да ти кажа само за сведение, че в неделя във всеки Макдоналдс в София е лудница, така че няма много значение в коя точно лудница ще се срещнем hahaha Важното е да е удобна за повече хора Hug

# 206
Да ти кажа само за сведение, че в неделя във всеки Макдоналдс в София е лудница,

+ това има сигурно и ЧРД,и дори да ви кажа имам чувството,че няма да си намерим места....Когато се събирахме в Гудис, после отидохме в Макдоналдс и много трудно си намерихме места.....

# 207
Да ти кажа само за сведение, че в неделя във всеки Макдоналдс в София е лудница,

+ това има сигурно и ЧРД,и дори да ви кажа имам чувството,че няма да си намерим места....Когато се събирахме в Гудис, после отидохме в Макдоналдс и много трудно си намерихме места.....

Според мен точно в Макдоналдс до НДК не правят рожденни дни, защото няма детски кът.

# 208
На площад Славейков....

# 209
  • София
Аз май ще пропусна и двете срещи  Cry В неделя тати го няма до вечерта и няма на кого да оставя спящите деца.Ще помислим дали можем да дойдем,но ако Анди не е спал,незнам как ще е.А за сряда имаме концерт на училището от 18.30ч. и някой от нас трябва да присъства,а другия да си гледа дребосъците  Wink

Дидка,провери ли по колко излиза храната в Черноморец? И кога има свободни места.Сигурно хората вече са си направили резервации.

А какво стана с поканата за Банско?

Днес си мислех за идеята на Самка следващия празник да е в по-близко време,а не посред зима.Мислите ли,че е добра идея да го направим в началото на септември?Ще потърсим спонсори,които да дадат по нещичко за учениците,ще е по-топло времето и няма да сме ангажирани с училище.Кажете,моля.

А за сегашния празник-3.06. какво решаваме? На Витоша ли ще бъде?

И още нещо си говорихме с Ваньо,след като гледахме репортажа за семейството с 10 деца.Според него ,можем да си позволим да съберем по някой лев-10-20 примерно и да ги подпомогнем.Същото каза и когато му казах,че семейството на Димитрана има нужда от пералня.Незнам как ще ви прозвучи,никой от нас не е тоолкова богат,но според Ваньо всичко,което правим като организация ще бъде по-силно когато се чуе,че ние си помагаме и си съчувстваме.Никой,освен друго многодетно семейство,неможе да разбере какво преживяват хората.Какво ще кажете?

Общи условия

Активация на акаунт