Клуб на многодетните родители - Пълна къща (5)

• 11 003
  • 305
  •   1
Отговори
# 210
Аз съм за! Даже имам едни 34 лева от АР да взимам, тях ги дарявам отделно! Ако сте съгласни и имате възможност - няма какво да търсим спонсори!

# 211
За многодетните семейства да си подпомагаме - страхотна идея......Ще пиша допълнително, ще говоря с Лъчо..

А за Макдоналдс...Аз искам да имам играчка от там пък, за другите незнам! Аз ще съм на детско меню!Мен ме интересува 1. купона с вас и 2. играчката.....

# 212

Аз също съм съгласна да подпомогнем семейството с 10 деца, а също и това на Димитрана  Grinning
Моля ви само, ако решите нещо, някой да ми пише на ЛС, не всеки път имам възможност да изчитам всички изписани от мамите страници.
Благодаря!   bouquet

# 213
Четох някъде, но къде ли...паметта започва да ми изневерява  Blush от къде мога да си "взема" и сложа в подписа или под nick-а  пълната къщичка на многодетните родители  Wink  Laughing

Безкрайно благодаря предварително!   bouquet

# 214
Четох някъде, но къде ли...паметта започва да ми изневерява  Blush от къде мога да си "взема" и сложа в подписа или под nick-а  пълната къщичка на многодетните родители  Wink  Laughing

Безкрайно благодаря предварително!   bouquet

Отваряш ТОВА и от там копираш или първият УРЛ линк - ако ще е като аватар, или третият ИМЖ код ако ще е подпис.....

# 215
Мамо Цоцоланке, благодаря!  Hug Hug Hug

# 216
Мамо Цоцоланке, благодаря!  Hug Hug Hug

Поздравления!

# 217
ами мами, може да събираме дарения на банковата сметка.  Само където и основанието за плащане да не е "членски внос" ами примерно "дарение Димитрина" и така ще се знаят кои пари за какво са. Мисля, че няма да има проблем да внасяме отвреме на време по някой лев за спишни нужди. Наистина това е много хубава инициатива!!!!! Hug Теди, страхотна идея!

# 218
    Здравейте мами!!!Виждам че отново сте се съвзели след празниците,та чак не ви насмогвам...За инициативата с парите,аз отдавна за това си бая...Ще се радвам да помогна и аз поне с 10тина лв.Ама като станем много,или поне като в лично отношение наваксам достгатъчно,ще се усети,надявам се...
    Ще се радвам да успея да дойда в неделя,пък НДКто голяма работа,ако няма места вътре,то място навън бол,само времето да е с нас Hug!!!За тел.звезди,да си научите уроците преди да излезете в ефир,да не излезе че покрай многото деца,сме забравили за нас самите...Успех!!!

# 219
А какво стана с поканата за Банско?

Засега нищо. Не сме се преброили за колко семейства става дума.

Днес си мислех за идеята на Самка следващия празник да е в по-близко време,а не посред зима.Мислите ли,че е добра идея да го направим в началото на септември?Ще потърсим спонсори,които да дадат по нещичко за учениците,ще е по-топло времето и няма да сме ангажирани с училище.Кажете,моля.

Кой ще се заеме с организацията на такова нещо през лятото! Нашето семейство се прибира в София обикновено на 14.09. късно през нощта или на 15.09. рано сутринта.  Mr. Green Предполагам, че доста са като нас. А тези, които не са, са с понижена мобилност поради повишена бройка ситни дечица - т.е. не са в състояние да поемат организационните търчанки. Или не?

А за сегашния празник-3.06. какво решаваме? На Витоша ли ще бъде?

Нали така решихме? newsm78

И още нещо си говорихме с Ваньо,след като гледахме репортажа за семейството с 10 деца.Според него ,можем да си позволим да съберем по някой лев-10-20 примерно и да ги подпомогнем.Същото каза и когато му казах,че семейството на Димитрана има нужда от пералня.Незнам как ще ви прозвучи,никой от нас не е тоолкова богат,но според Ваньо всичко,което правим като организация ще бъде по-силно когато се чуе,че ние си помагаме и си съчувстваме.Никой,освен друго многодетно семейство,неможе да разбере какво преживяват хората.Какво ще кажете?

По принцип е хубава идея. Само ме притеснява, че в момента, в който се разчуе, че даваме нещо, ще ни нападнат користни почитатели. Нямаме изработени критерии, по които да определяме на кого да помогнем, а на кого да откажем - и ще се стигне до разправии и сръдни. Как да го избегнем?

# 220
Не сме длъжни, на когото и каквото решим! Нали нашите пари ще даваме!
Открих "сезона" със сумата от АР, тъй като никой не е цъфнал и вързал - кажете за пералня на Димитрина ли ще събираме, или за празника? Алма, благородно ме отмени- да ги вземе от асоциацията, ще се съгласи ли да събира даренията.... Или да ги внасяме по сандъчето... newsm78?

П.С. Все ми се струва, че сигурно са решили въпроса с пералнята, някак си...ама, както кажете!

# 221
  • преди Варна/сега Горна Оряховица

По принцип е хубава идея. Само ме притеснява, че в момента, в който се разчуе, че даваме нещо, ще ни нападнат користни почитатели. Нямаме изработени критерии, по които да определяме на кого да помогнем, а на кого да откажем - и ще се стигне до разправии и сръдни. Как да го избегнем?
и аз така мисля,че може да се получи Crossing Arms....за сега се мъчим да постигнем някакви привилегии за многодетните семейства въобще и ще е добре да си гоним целите-има организации,които биха могли да и помогнат,може към ДБМ да се обърнат за пералнята,могат да напишат молба до някой магазин-хипермаркет или направо към завода-производител-едва ли ще им откажат,който има връзка с тях нека им предложи и тоя вариянт
..........за Банско съм За

# 222
  • София
Ние можем да помагаме на някого и без да е от името на клуба.Просто  решаваме, отиваме и помагаме като хора със сходни идеи.Никой не може да ни задължи да даваме на когото и да било.
Хайде да чуем и още няколко мнения и да го решим по принцип.На семейството с 10 -те деца можем да помогнем с нещо за следващата учебна година.Може би някоя запазена  раница,някой чифт обувки или дрехи и отделно,ако съберем някой лев.Нали Кабо Алма това коментира,че понякога немогат да отидат на училище децата,не че не искат,а по други,независещи от тях обстоятелства.На този етап държавата не прави и скоро едва ли ще направи нещо за семействата с повече деца,които искат да ги изучат и да им дадат някакво начало в живота.Така че да си помогнем ние поне!
Някой запомни ли от къде са тези хора?Къде да ги намерим?

Дидка,провери ли за Черноморец?

# 223
   Здравейте!!!И аз мислих за същото на тема пари,наистина тогава ще започнат да ни търсят от всякъде...но пък ние ще си решаваме на кого какво да даваме.Но ако го правим,е по добре да е от името на клуба,това е някакъв вид и реклама,освен това демонстрира сила и стабилна позиция,за пред обществото,а нали това целим?!
   Момичета,за утре аз май отпадам...Но пък за сряда ще направя всичко възможно.Поздрави!И приятно изкарване без мен!!!
   От колко часът ще е излъчването на влюбените?! Grinning Grinning Grinning

# 224
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
тедивас не съм питала,но обещавам да му звънна на управителя и да питам утре

Общи условия

Активация на акаунт