Клуб на многодетните родители - Пълна къща (5)

• 11 009
  • 305
  •   1
Отговори
# 180
Не мисля, че ще си "изгърмим патроните" като ги поканим още за този празник. Ако сега дадат нещо, после ще кажем, че сме много благодарни и т.н. А ако не дадат - просто няма да споменаваме, че сме ги питали сега. Мнението ми не е професионално и не почива на никакъв опит.
Бунгалата не са лоши. Остава да напишем някакво време и да видим, кой с какви планове ще е за това време.
Надявам се в сряда - 9.5. - да се видим пак. Евентуално в Гео Милев - нали така обещахме на Оливети.

# 181
Ми - хубаво, ама ние нищо не правим! Дайте първо да решим - ще ли го бъде, или не, кога, къде и как....

# 182
Дидке - много хубаво това с бунгалата. Къде точно се намират в Черноморец????Ние често ходим на Черноморец и там плажът е идеален за деца. Поне 25м. навътре е до коляното. Да не говорим че не е претрупан като поморие и няма толкова водорасли. Я кажи сега - свободни приеми правят ли???Предварително резервации за лятото от кога? И имат ли организирано хранене?Виждам че имат столова, но дали предлагат храна??? Hug
Брей че много въпроси зададох на ранина..ама много ме съблазниха че има площадка, и алеи за тичане на дечковците. Mr. Green

Последна редакция: чт, 03 май 2007, 10:18 от JuliS

# 183
Мисля, че трябва да си пазим силите (и спонсорите) за по-мащабни мероприятия. А и целта на този пикник е весело прекарване заедно на открито, а не толкова получаване на награди. Дори и да не намерим спонсор за подаръци, можем да измислим други интересни поощрения (примерно официално изработени грамоти за "най-силно семейство", "най-усмихнато семейство",..., това ми хрумва в момента, сигурно ще имаме други още по-добри идеи).

Дидка, много добри ми изглеждат условията за Черноморец. И аз ще питам как стоят нещата за външни хора? А бунгалата с колко стаи са и съответно колко легла? Комплексът близо ли е до плажа? Запазването на места по смени ли е или за колкото дни искаш? Има ли ресторантче, където на по-сносни цени може да се обядва или вечеря?

# 184
Юле, изпий си кафето.... Joy

# 185
Момичета, поради голямата важност на темата, пускам линк и в двете теми. Моля ви, прочетете и кажете съгласни ли сте а подкрепим инициативата.
"Движение на българските майки започва кампания "И АЗ съм българче". Имаме нужда от широка обществена подкрепа. Многодетните могат ли да дадат едно рамо?"
http://fdbm.org/site2/content/view/198/37/lang,bg/

# 186
  • София
Какво трябва да направим,за да ги подкрепим?

# 187
ДА! Подкрепям напълно! Някъде трябва ли да дадем гласове или нещо подобно?

# 188
А така,който не чете какво съм писала  Naughty Специално за всички,които нямаме кабелна телевизия,има един сайт,в който може да се гледа Здраве.http://www.utv.bg/
Гледайте!  Laughing

Злато си, злато голямо! Довечера се точа да гледам Цвета......Хм.. smile3508

ДА! Подкрепям напълно! Някъде трябва ли да дадем гласове или нещо подобно?

Моето мнение е написано от частната ми секретарка, в случая Сватята.....Казвайте!

# 189
Предлагам и ние като организация да подкрепим това за децата!
И още - с Мама Цоцоланка и ДжулиС нали ще участваме в неделя в записа на "Горчиво". Предлагаме да се срещнем след това - към 14 часа в Макдоналдс до НДК в неделя

# 190
Макдоналдс до НДК в неделя[/b]

М да.................Там не е ли много оживено от страна на коли, трафик, прах???Няма ли някой Мак в центъра по закътан?Пък знам ли? newsm78

# 191
Цвете, браво, гледахме те!
Иван беше много впечатлен, че те познава и те дават по телевизията и пита: "Мамо, теб защо не те викат?" - "Викат ме, ама аз не мога да говоря толкова добре." - "Как да не можеш? Ние ще кажем, че говориш много хубаво." А Камен през цялото време викаше: "Леля - кола."

# 192
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
 Cry пък аз забравих да гледам  Sad дали има повторение newsm78

# 193
Мисля, че трябва да си пазим силите (и спонсорите) за по-мащабни мероприятия. А и целта на този пикник е весело прекарване заедно на открито, а не толкова получаване на награди. Дори и да не намерим спонсор за подаръци, можем да измислим други интересни поощрения (примерно официално изработени грамоти за "най-силно семейство", "най-усмихнато семейство",..., това ми хрумва в момента, сигурно ще имаме други още по-добри идеи).

И аз така мисля. Дори има такива сайтове откъдето можем да си изтеглим страхотни сертификати- цветни и хубави. Стига да имаме цветен принтер?

А защо не ни напомняте  в без десет за изявите по ТВ-то. Имаме си скайп и пр. Знаете ли ,че чак сега отварям тази тема?  Embarassed Толкова съм изкукуууу  и заета днес... smile3518 smile3518

# 194
Един въпрос подмина в редицата грамадна и точно той се падна.......

Кабо, гледахме предаването от началото, края, по средата вечеряхме и ...точно тогава ще си била ти. Ужас!Как да не те е яд...Гледах жената от БАСП, таткото Иван с 2 дъщери, гледах интервюто с една жена,която май не искаше деца, а теб........ smile3511 smile3511 smile3511

Заради заплеси като мен - искаме те отново на бис.......И тогава никаква вечеря......

Общи условия

Активация на акаунт