Клуб на многодетните родители - Пълна къща (5)

• 11 015
  • 305
  •   1
Отговори
# 270
Злато, златооо...Перке, перкеее....
Ето -подробна карта! http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=a18f28e0e7a2f8692d016fef3649c5 … ame=&size=5x4

# 271
Ззапис Hug  bouquet

# 272
За Русия знам че беше проект,но може би е вече закон влязъл в сила,за деца родени от началото на 2007 мисля дават 250 хиляди рубли,горе-долу 9 хиляди долара,в никакъв случай  пари в брой,а само да ги превеждаш по сметка,за обучение,жилище или пенсия.

# 273
Акага , поръчката е приета  Wink

# 274
      За всички които искат да прочетат темата ми за образованието-не я знам точно къде е,но се намира и се казва-Отчетна тема за образованието.Това е резултатът от разговорите по време на празника.А сега ви оставям защото вече Tired Tired Tired...

# 275
      За всички които искат да прочетат темата ми за образованието-не я знам точно къде е,но се намира и се казва-Отчетна тема за образованието.Това е резултатът от разговорите по време на празника.А сега ви оставям защото вече Tired Tired Tired...

А щях да лягам рано....

Ето я ТЕМАТА за образованието

# 276
За тениските - аз искам от плътните: 1 S - зeлена
                                                              1 М - жълта (ще ми стане ли?)
                                                              3 L -  червена, зелена и синя
Ако М не е достатъчно голяма за мен - всички, без S-ката - с 1 номер по-големи.

Кабо Алма, това остава за теб и семейството ти, нали?

Мамо Цоцоланке, лека нощ на теб!  Hug

# 277
JuliS , по-големи от XXXL няма, нали?

# 278
JuliS , по-големи от XXXL няма, нали?

Няма, няма...Ама аз успях да се вмъкна в ХХЛ, виж ме на снимките дето ги бях пуснала в другата тема. А аз не съм малка като габарити.....

# 279
Мамо Цоцоланке, благодаря ти   bouquet
Илиева ме попита дали няма по-големи от XXXL - за мъжа й, а аз предполагах, че няма, но не бях сигурна  Simple Smile

А и не ми изглеждаш толкова голяма като габарити  Wink
Когато за първи път видях ника ти, си представих една истинска Цоцоланка, а ти съвсем не си такава  Hug
Не знам защо, но си те представях и някак по-възрастна, а като те видях на снимката - изглеждаш доста по-млада от годините си  Heart Eyes

Нали щеше да лягаш преди около час  Laughing

# 280
За тениските - аз искам от плътните: 1 S - зeлена
                                                              1 М - жълта (ще ми стане ли?)
                                                              3 L -  червена, зелена и синя
Ако М не е достатъчно голяма за мен - всички, без S-ката - с 1 номер по-големи.

Кабо Алма, това остава за теб и семейството ти, нали?

Да.

# 281
Обещах вчера на срещата да напиша протокол, но току-що си загубих поста от другата тема и още ме е яд!
Прочетох темата за образованието. Червена шапчице, сбъркала си, че си дала само нещата, които там сте обсъдили. Общо взето насоката не беше съвсем нашата. Ще трябва да го обмислим, да добавим нашите неща - за ваучерите и т.н. и да пуснем нова тема. Имаме подкрепата на администраторите! (И надявам се на трезвомислещите хора!) Но така поднесена се досещам какво е провокирала  newsm78
За тениските - искам ОРАНЖЕВИ S - 1, M - 1 и ЧЕРВЕНА - M- 1

# 282
  • Пловдив
Юле, благодаря ти за насърчението! Hug
Може да поговоря с мъжа си за предаването.
Че ако ми зададат подобен въпрос - ще избягам - дори да проваля предаването!
Наистина  двете деца вече са големи, а другия сега ни задава невероятни въпроси - и то където му падне. Например вчера на масата пред всички ни пита: Защо мъж и жена се целуват в устата , когато искат да се женят или са се оженили? newsm78
Направо ми се искаше да избягам, но мъжа ми се оправя много добре в такива ситуации  Embarassed

# 283
А и не ми изглеждаш толкова голяма като габарити  Wink
Когато за първи път видях ника ти, си представих една истинска Цоцоланка, а ти съвсем не си такава  Hug
Не знам защо, но си те представях и някак по-възрастна, а като те видях на снимката - изглеждаш доста по-млада от годините си  Heart Eyes

Мерси, мерси, ама за габаритите ми другите да кажат......Имаш черпане от мен на някоя среща за милите думи! Благодаря от сърце! Но си ги имам килограмите и имам и да раздавам, ама никой ги не иска....

# 284
Току-що се обадиха от предаването на Марта Вачкова. На 17.05. следобед ще снимат за многодетните семейства - защо имат повече деца, как живеят, какви деца растат в такива семейства, държавната политика и т.н. Ще се излъчи на 31.05. Вероятно аз ще бъда основен гост, но се разбрахме да поканят и други многодетни мами като участници от публиката. Бройката ще уточним допълнително. Желаещи? Това е една възможност да се появим заедно - много сме, силни сме!

Общи условия

Активация на акаунт