Клуб на многодетните родители - Пълна къща (5)

• 11 011
  • 305
  •   1
Отговори
# 255
Уаууууууу като чета за предаването - започна и на мен да ми се иска да участвам - единствено ме е страх някакви цинични въпроси да не ми зададат!!!! Че това никак не го обичам!!!
не се притеснявай - предупредени са че децата ни са големи и на нас не задават неудобни въпроси свързани със секс, изневяра и т.н. Давай смело!Ще ти хареса!!!

# 256
Момичета, и в сряда и в четвъртък ще има рожден ден там към 17 часа. Затова предлагам да го оставим за след празниците нашия клуб, пък вие си се съберете в Красно село. Съжалявам, но по натам ще се видим с вас. Hug

# 257
Значи въпросът е решен: срещата е утре, сряда около 17.30 в дворчето в Красно село.
Ако някой иска да дойде, но не се ориентира, да пише.

# 258
За тениските заявки към Маминка... Може и на лични, но да не забравите кой какво е поръчал  Joy

# 259
Горката Маминка, ще се шашне да брои в двете теми... ooooh! Що така ни се получи хаос?

# 260
Горката Маминка, ще се шашне да брои в двете теми... ooooh! Що така ни се получи хаос?

Защото трябва да си знаем къде какво да пишем...И като се започне на едно място - там да е,а не на 1000-и...Ама тя каза,че ще се оправи....За най-добре е после - да направи един списък и да го пусне и който има забележки - да си каже!

# 261
Да, правилно! Тениски и всичко касаещо клуба - тука! Както пишеше в една тема -  кой разбира, тук се спира!

# 262
Ще дойда на срещата на Красно село.
Може би броя на тениските да изпращаме на ЛС на МАМИНКА?! newsm78
Не съм прочела още проекта за закон  Embarassed
И новокръстената Червена шапчица да сложи линк, къде е запратила темата за образованието, че нямам време да я търся, а пък не съм я чела. Моля!  Heart Eyes

# 263
JuliS, (предполагам че към теб трябва да се обърна с този въпрос) как са комбинациите с другите цветове - залена, бяла , синя - логото в какъв цвят е планирано  newsm78

# 264
 Първо добро утро и слънчев ден всички които пият morning Coffee да се чустват почерпани.Доколкото имам информация и маш право да дадеш децата си в детс.заведение без проблем не да чакаш много време, отпускат пари за второ и следващо дете до навършване на определена възраст ти избираш за какво да ги използваш обикновенно трябва да се използват за образование но мисля след училище да продължи нагоре стига да има акъл.Малко повече информация мога да дам другият месец когато ще ми гостуват от Казахстан племеницата на моя мъж.Просто в момента моят мил се свързва с много негови сънародници и те като разберат как живеят много детните семейства напрово някак си ни се смеят и питат как свързваме двата края.Стига съм писала забравих да поздравя всички празнуващи кои рожденден кои празникът на Европа кой 9 май cheers  beer Drunk
Разбрах че се дава мисля еднократно по 250 хиляди рубли незнам в наши пари колко е нямаго тати да го изчисли самите родители решават за кокво да използват тези пари

Последна редакция: ср, 09 май 2007, 12:22 от Велина-70

# 265
Момичета, аз имам желание да дойда днес в Красно село с малката, но някой да ми обясни горе-долу къде се намира това дворче.
Предварително благодаря! Hug
Слънчев ден на всички!

# 266
акага, на тъмните с бяло на светлите с синьо. Искаше ми се и червено...но Галин не беше забъркал предният път боя. Сега като ще са повече може да го изнудя и червенко да забърка
Вярвам че няма да ми откаже. 
Значи на червеното, зеленото и синьото бялата боя стои супер.
на бялато жъртото и оранжевото  синьото стои добре. Но примерно на бялото и жълтото и червеното ще е готино. Но не пишете кой цвят тениска с каква боя искате че вече Галин ще ме нафута ако трябва да прави центровки за всеки номер с отделен цвят ooooh! Може би ще остане жълтото с червено. А бялото с синьо - за да не е като мартеница. и така

# 267
Ето карта на мястото на срещата тази вечер
http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=3fd80d6a909f63c6edd47216bba1a2 … amp;Map33_35.y=32

Това е двор с ресторант зад бл.193 и вход от ул. Хубча.
Благодаря на Супер Теди за помощта.

# 268
Златоперке, поне при мен се отваря бяла карта - без улици и други означения.
За тези, които страдат от същия проблем - "Хубча" е пресечка на бул."Гоце Делчев", почти при светофара на Красно село, ако идваш откъм бул."България" по "Гоце Делчев", завиваш вляво преди "Фантастико".
http://www.ukazatel.com/sofia_map.php?l=Г

# 269
ОК - JuliS - Благодаря!!!   newsm10  Maminka - пускам нашето желание за тениски по ЛС  smile3523

Общи условия

Активация на акаунт