🌊 ТОВА МОРЕ ЩЕ ПРЕЛЕЕ/Taşacak Bu Deniz

• 24 664
  • 703
  •   4
Отговори
# 405
Може би снимката, която Мелина даде да е помогнала за намирането на  болницата. Нещо като в близост до болницата да е мястото на предаването.  Бебето Елени бе повито с хирургична пелена, едва ли са я превели през целия  град така, трябва да е било  някъде наблизо.

# 406
  • София
Открих ви! Чудесно е да има отделна тема за черноморците! Благодаря!

# 407
Добре дошла, Gugutka52! Blush

Харизматичният мъжки състав на Кочари.

От акаунта на сериала. Мога и без долната част. Sunglasses Горната ми харесва- тези същите, дето нямаше да се виждат никога повече. Grinning

В Х има шеговити колажи как  ще прекарат петъчната вечер. Blush

Аз обаче не мисля да гледам онлайн, че беше мъчение миналия петък от прекъсвания, ще си остана на клиповете и скриновете в Х. Надявам се момичетата, които знаят турски и ще гледат, да кажат после с две думи основното.Hug

# 408
Исо дали пак ще се подведе по майка си.

И нашите "инатливи кози" Адил и Есме.

Аз довечера ще пробвам да гледам онлайн и дано не сече както миналата седмица, ако ли не и аз ще карам на инфо от туитър и от момичетата в темата.

# 409

-Дамата е хем омъжена, хем враг, хем предател!

-Лесно ли е да я изхвърлиш?

-Ще унищожа спомените. Може би ако няма спомен, няма да има и осъждане.

Ще видим как ще стане това. Wink
Аз ще опитам да гледам също, но не знам дали ще успея да започна навреме.
Дано да може да се връща, че в сряда по Канал Д не успявам...

# 410
Тези двамата радват със селфита почитателите си. Blush Ха да видим и техните герои кога ще ги подгони Адил. Joy

Smiley

Покрай тази снимка зад кадър на сериалните леля и племенница се сетих нещо. Много е хубаво, че грам ревност не възникна у Фадиме когато Адил така бързо и от душа си осинови Елени. Обикновено в сериалите има тръшкане и мрънкане и можеше и тук да се очаква- Фади е единствена на батко си, той реално я е отгледал. Но не, тя прие безприкословно Ели и я защитава и се грижи за нея.

Последна редакция: пт, 07 ное 2025, 17:17 от oncee

# 411
Здравейте, мили дами!
Открих ви и съм доволна, много Flowers Hibiscus Hug
Зверска игра , страхотен каст
Този сезон сериала ми е фаворит.
Благодаря за темата Heart

# 412
Добре дошла, Диме! 😊

Каква сладурска промо снимка са пуснали! 😍

# 413
  • Кърджали
Аз май тази вечер няма да мога да гледам, та ще го гледам посред нощите... щото едва ли ще изчакам до утре...
Че епизода ще е интересен, нямам и грам съмнение

# 414

Приятно гледане на тези, които ще гледат сега.
Аз имам гост и може би също ще гледам по-късно.

# 415
Показват парченца от миналото... Значи Адил са го арестували в Истанбул. Успели са да избягат, но дотам. Червенокосата ги е предала, продължавам основно в нея да се съмнявам. Макар че като гледам каква майка има Есме, кой знае... Вероятно са арестували Адил с обвинение в отвличане. Може да е постоял в ареста, ето къде е изчезнал...

# 416
https://turkrutv.net/eto-more-perepolnitsya-5-seriya.html
Това май ще е последният превод онлайн със свободен достъп. Следващата е със закрит достъп.
Хиджран донесла на бащата на Есме, той на полицията, сбиха се на брега и бащата полетя в морето. Обаче истината не излезе наяве. Шериф замаза положението и Адил остана с впечатление, че смъртта е на бащата на Есме...

Последна редакция: пт, 07 ное 2025, 20:25 от Katya_I

# 417
Това постоянно мълчание на Есме съвсем ще й изяде главата в скоро време. Как се прощава такова нещо. Как само стоя и само гледа и слуша колко лъжи се изказаха, и дума не обели.

Да не казвам голяма дума, но тази вечер не засича на онлайн превода.

# 418
Страхотна серия!!!  Hands Clap Направо те оставя без дъх... Че и реклами никакви... Blush
Накратко: Нико, Елени и Оруч спасиха козите на Кочари дистанционно от Истанбул. Но най-позитивното, което ми остана в съзнанието от този епизод, беше пробуждането на Есме. Такива бяха и думите й: Двайсет години проспах, сега се пробуждам.
ПП Този път нямаше и прекъсвания, че и онлайн преводът ясно се чуваше.

# 419
И на мен много ми хареса серията. Ще добавя и чудесното чувство за хумор, което са заложили в характера на Елени "Като се приберем ще купя два пръстена и ще се сгодя за Микаел".
Прекрасен бе и момента, когато Адил отиде в Истанбул при Елени. Не знам дали би се държал по-бащински от сега ако знаеше истината.
Оставиха ни за другата серия да чуем лъжите на Шериф, а ако вземе, че не излъже...

Общи условия

Активация на акаунт