🌊 ТОВА МОРЕ ЩЕ ПРЕЛЕЕ/Taşacak Bu Deniz

• 24 651
  • 703
  •   3
Отговори
# 420
Аааа, Цвете, приготвил си е той лъжата. Обигран и спокоен е, когато манипулира. След като ни подадоха факта, че болницата е известна с това, че продавала деца и че с това се занимавала акушерката, която наричат Султана, Шериф ще скалъпи кражбата. Така си мисля.
Голямата му грешка са 50-те хиляди евро, които е дал на Есме.

# 421
Видях фрага - пуснаха духа от бутилката.

# 422
Ето го фрага

Катя, той Оруч знае, че Шериф е продал бебето. Трудно ще покрива дълго време тази тайна. Но и аз си мисля, че ще съчини някоя приказка за пред Есме.

# 423
Есме разбра, нали!
А тая снимка на Адил с Хиджран Шериф се опита да пробута и да излъже, че Хиджран е майка и! Уффф, какъв подлец!

# 424
Пуснах автоматичния превод на фрага и там май  се  казва, че тази Султан е майката на Хиджран.
А Есме казва, че Елени е дъщеря на нейна приятелка. Но на тия автоматични не може много да се вярва.

Според мен Есме се досети.

# 425
Здравейте, мили момичета, Flowers Hibiscus

Излезе превод на фрага в една от групите в Телеграм и Есме разбра, че Елени е нейната дъщеря.

Тя пита Оруч и след това казва на сестра си, която роди.

Ще се опитам да напиша превода:

Адил към Оруч: "Ти и като Фуртуна, и като сгоден мъж, трябва да стоиш по-далече от това момиче!"
Оруч: "Ако аз съм Фуртуна, то Есме Чауш каква е?"
Адил: "Отвори вратата! Ще те убия!"

# 426
Кочари разбраха, че някаква баба от Фортуна е продала Елени. Тя се оказа леля на Хиджран.
Според мен ще пуснат лъжата, че Хиджран е майката. Не случайно Шериф размахваше снимката и с Адил. Или пък няма да кажат, че е от Адил,  знам ли, защото така много опасно ще насочат нещата към истинските родители и някои други истини.
Но ще се опитат да забаламосат Есме и Кочари.
Даже да успеят, насреща си имат млада лекарка с IQ 175. Един млад човек на науката най-малко ще поиска ДНК тест. Тя първо емоционално ще разбере, че с Хиджран нямат нищо общо.
Само сцената накрая да не е сън на Есме...
Дали Оруч ще каже, кое ще надделее- семейството или честността...

Момичета, допълвам поста - ето фрага със субтитри на руски.
https://vk.com/kefarett?z=video-203645351_456241201%2F2fb3bd420a … l_wall_-203645351

Последна редакция: сб, 08 ное 2025, 00:00 от oncee

# 427
Разбира, но Шериф сигурно първо ще я налъже. Оруч явно ще каже на Адил, че вуйчо му е този който е продал Елени и от там ще тръгне разплитането.

# 428
Да не забравяме и онези 50000  Евро. Есме никак не е глупава, ще включи.

# 429
Преводът на фрага:

Адил към Оруч: "Ти и като Фуртуна, и като сгоден мъж, трябва да стоиш по-далече от това момиче!"
Оруч: "Ако аз съм Фуртуна, то Есме Чауш каква е?"
Адил: "Отвори вратата! Ще те убия!"
Шереф: "Ти и до сега си такова малко и наивно момиче, което вярва в игрите на Кочари."
Оруч: "Ако Есме Чауш е била твоя любима, какво се е случило, че е станала снаха на Фуртуна?"
Адил: "Защото ние сме Кочари, а тя е Фуртуна. Ние или се предаваме един друг, или се убиваме."
Адил към Елени: "Намерихме адреса на жената, която те е продала."
Хиджран: "Кочари намери леля ми."
Жената: "Султан е моя майка и леля на Хиджран." /Вероятно става въпрос за акушерката, продала Елени./
Адил: "Тоест, Елени е продадена от Фуртуна, нали?"
Адил към Шереф: "Чие дете е продала лелята на Хиджран? Коя е майката на Елени, Шереф?" /Адил пита докато спуква от бой Шереф!/
Есме към Оруч: "Моля те, кажи ми, знаеш ли коя е майката на Елени?"
Оруч: "Зная."
Есме към сестра си: "Аз съм нейната майка."
Есме към Елени: "Елени ..."

Последна редакция: сб, 08 ное 2025, 00:16 от Mira07

# 430
Фрага със  субтитри е невероятен.
До сега сънища не са давали, предполагам, че не е сън и Оруч  ще каже истината на Есме. И тогава Адил веднага ще се досети, че Елени е негова дъщеря.
Онче, Мира, благодаря за преводите.

# 431
  • Пловдив
Твърде бързо се случват нещата,  би било хубаво ако е така, но къде ще иде интригата, макар че имат доста герои на които да наблегнат. Знаех си, че червенокосата гарга е изиграла важна роля в раздялата на нашите хора, той за това и Адил не я поглежда вече. Есме дано да се събуди от дълбокия сън и започне да мисли с главата си!

# 432
Вай бе! Много шеметно се развива действието. Какво ще гледаме нататък? Grinning

# 433
Мира, благодаря за превода на български! Hug
Хем драматичен, хем смешен фраг. Blush Адил как провеси от самолета Оруч! Joy

И аз се чудя на това ранно узнаване на истината. Завръзката на сериала е тази тайна. И хем ми се иска да не се мъчат вече героите, които са ми близко до съцето, хем знам, че няма да стане и сериалът би свършил така.
Ако Есме наистина узнае, може да запази тайната за себе си докато не разбере другите важни неща- кой, защо, как. Дали и на Елени ще каже ...
От Адил ней-вероятно поне в началото ще се опита да скрие. Как ще стане, не знам. Всички вече са много близо до истината. И онова змийско трио как си представя, че ще продължат да я крият?

А, и още нещо- в Туитър харесаха братовчедката на Хиджран за Гезеп. Joy Нека си има и той севгили, ама ме смущават тези роднини. Пък кой знае, тя може да е различна, например като Хатидже и двамата и сина.

Серията гледах по клипове и скринове в Туитър. Та видях страхотно взаимодействие между добрите Фуртуна и Кочари. Натам ще вървят нещата. Е, малко с поскарване и побийване, ама натам ще е. И ни чакат още няколко имкансъз ашкове. Smiley

Последна редакция: сб, 08 ное 2025, 01:04 от oncee

# 434
Цитат
Серията гледах по клипове и скринове в Туитър. та видях страхотно вазимодействие между добрите Фуртуна и Кочари. натам ще вървят нещата. Е, малко с поскарване и побийване, ама натам ще е. И ни чакат още няколко имкансъз ашкове. Smiley
Есме имаше в конака на Ширин с другите Фуртуна едно изказване - Вие старите имате грехове, а ние трябва да ги изкупваме - в тоя смисъл беше. Та ще ги поведе тя колебаещите се, особено след като разбра, коя е Елени.

Общи условия

Активация на акаунт