🌊 ТОВА МОРЕ ЩЕ ПРЕЛЕЕ/Taşacak Bu Deniz

• 24 644
  • 703
  •   6
Отговори
# 435
Чудя се какво се случи между гроба, където Есме плачеше и казваше „Ти си моята дъщеря, не Елени” и появяването ѝ с пушката срещу Шериф и въпроса „Аз ли съм майка на Елени”. Някакъв нов спомен, който още не са ни показали, разговор с Оруч или нещо друго я е провокирало да стигне до този въпрос.

# 436
О, да, вярно, че нещо такова каза, Катя.
А на Шериф по телефона каза, нещо от сорта, че когато има невинни пострадали тя ще бъде до Кочери.
И поне разбрахме, че на времето бащата на Есме от злобата си полетя от скалата. Никой не беше виновен. Този човек е бил по-лош и от майка й. А Хиджран е била движещата сила на целия този ужас, който Есме е преживяла и продължава да преживява. То бива ревност, ама чак толкова не бива.

ПП. ExKely, може да е разровила гроба, ако наистина е било гроб, защото може да е било само символ на смъртта на дъщеря й, място, където да я оплаква.

# 437
  • Кърджали
Аз тепърва сядам да гледам епизода, но до 10тина минути ще пусна превод на фрага

# 438
Чудя се какво се случи между гроба, където Есме плачеше и казваше „Ти си моята дъщеря, не Елени” и появяването ѝ с пушката срещу Шериф и въпроса „Аз ли съм майка на Елени”. Някакъв нов спомен, който още не са ни показали, разговор с Оруч или нещо друго я е провокирало да стигне до този въпрос.
Нищо особено не се случи. Тя тръгна веднага, след като разбра от Адил кого търси Елени и отиде на гроба. Просто не можеше да повярва на това, в което вече се съмняваше. За пореден път изплува споменът как вика в болницата, къде е детето й. Връзката, която направи, е между факта, че Елени и Оруч са заминали в Истанбул и търсят майка й. Друга жена от Фуртуна не е раждала в Истанбул.

# 439
# 440
Ами тя истината не може дълго да се крие. Още повече в малки затворени общности. Още повече във времето на глобалната мрежа. Че и Нико имаме подръка. Grinning
Имах една теория, че може Есме да не каже веднага с цел да разбере кои точно са организаторите на продажбата. То не че е толкова трудно, но може да иска доказателства. Обаче каза на сестра си. Тя тази сестра е по-свястна, но дали ще запази тайната?
И не може да не каже на Адил. Вероятно не веднага, но няма да го подложи на същото. Само да не и хрумне да каже, че е от Шериф, че това е гадно.
Но наистина друга причина за мълчанието и не виждам, освен да иска да намери и докаже кои са истинските престъпници.

Алекс, много благодаря за превода! Flowers Rose

# 441
  • Дубай
Здравейте, благодаря за фрага и субтитрите, както и коментарите ви.

Разбирам, че Есме е взела да навързва нещата, но на мен рано ми се струва, Шериф ще я излъже нещо, ще я умотае отново . Може би, ще излъже, че майката на Елени е Хиджран, но пък Есме дали би повярвала в това, не мисля. Другото което е, Есме и да научи първа ще скрие това от Адил. То и това ни показаха в първия фрагмент на сериала, когато хвърли медальона със снимката на Елени във водата за да не го вземе/види  Адил. Ей това не ми харесва в Есме, че мълчи толкова години, защо, защо не говори, крие токова неща, а съм сигурна, че само  Адил е   човекът който може да и помогне,но....

# 442
Здравейте!
Нямам търпение днес да излезе някакъв превод.

Онче, и аз си бях мислила в насоката, Шериф баща на Елени, но пък от друга страна, Адил няма ли да се запита защо му е на Шериф да продава собственото си дете. Такава лъжа според мен няма изобщо да издържи, освен този който я казва няма  кой друг да повярва.

# 443
Добро утро, момичета! Simple Smile
Ами тя истината не може дълго да се крие. Още повече в малки затворени общности. Още повече във времето на глобалната мрежа. Че и Нико имаме подръка. Grinning
Имах една теория, че може Есме да не каже веднага с цел да разбере кои точно са организаторите на продажбата. То не че е толкова трудно, но може да иска доказателства. Обаче каза на сестра си. Тя тази сестра е по-свястна, но дали ще запази тайната?
И не може да не каже на Адил. Вероятно не веднага, но няма да го подложи на същото. Само да не и хрумне да каже, че е от Шериф, че това е гадно.
Но наистина друга причина за мълчанието и не виждам, освен да иска да намери и докаже кои са истинските престъпници.

Алекс, много благодаря за превода! Flowers Rose
Онче, едва ли мълчанието на Есме ще е заради търсене на доказателства за престъпниците. В тия родове не се издават, видяхме го вече. Стрелят се, но пред властите мълчат. Мълчанието й пред Адил, ми се струва, заради: истината за раждането, която е крила 20 години; заради внушенията, че е виновна за смъртта на баща си и предателството на рода Фуртуна; и заради реакцията на Адил, която ще последва, когато научи истината за Елени. И Адил няма да се обърне към правосъдието, той вече в друга ситуация заяви, че предпочита сам да наказва. А и какво ще направи правосъдието при условие, че са минали 20 години от случката?
Интересно, какъв ще е рейтингът днес. Blush За миналата серия видях рейтинги в социалните мрежи, в които черноморци вече бяха на 1-во място.

# 444
  • Кърджали
То хубаво Шериф да се пробутва за баща на Елени, ама  едно че Адил наистина би се запитал защо му е да продава собственото си дете, второ вече споменаха че Адил е вкарал Шериф в затвора (почти) веднага след като са сключили брак, за да не може да докосва Есме и е бил вътре 20 години...
По други начини мисля че ще пречат на Адил да разбере истината....

И аз съм в очакване на рейтинга...

# 445
  • Дубай

И аз нареждам за рейтинга...
Няма как Шериф да се пробута за баща на Елени, защото той на Оруч каза, че бащата е  Кочари, а майката Фуртуна, човекът е невероятен лъжец и манипулатор . Така представи нещата  на Оруч, по такъв начин, че е невъзможно да се намери кусур защо е взел такова решение....Мисля, че ще  излъжат че Хиджран и Адил са родителите.
Оруч е ѝ човекът, който знае почти цялата истина, той  и ще  бъде първият който ще навърже нещата, но ще скрие за да избегне кръвопролитие така смятам.

# 446
  • Кърджали
Браво!

# 447
  • Дубай
Ммм, Браво, всяка седмица вдигаме,а почнахме от 4%.Няма да забравя, как преди старта, повечето го бяха изключили тоя сериал, защото бил в петък, нямало кой да детронира шербета, но ето, че има.

Беним Бебеим-моето бебе.

# 448
Браво, много се радвам  за рейтинга! Напълно заслужено!👏
Тази сутрин се събудих с безумната идея- ами ако кажат, че онази рошавата братовчедка на Хиджран е майка на Ели? Не замесват Адил, все едно е от някой друг. Защото всеки намек за бащинство на Адил е опасен и вещае буря. Вероятно тази снимка на Адил с червенокосата е за да настроят още повече Есме.
Но каквото и да правят- в капан са,  истината приближава неумолимо.✌️

# 449
Поздравления за страхотния рейтинг! Hands Clap
Не съм ви чела, защото съм до средата на серията.
Като я изгледам, ще се върна да видя какво сте писали.

Общи условия

Активация на акаунт