🌊 ТОВА МОРЕ ЩЕ ПРЕЛЕЕ/Taşacak Bu Deniz

• 24 602
  • 703
  •   2
Отговори
# 540
Катя, точно това е всичко, което знаят Адил и Есме, а това което знае Адил го знае и Елени.
Важното е, че Оруч знае всичко това, че и още неща. Той ще разбере истината със сигурност. Въпросът е обаче как ще постъпи. До тук ни показват, че той има много силно развито чувство за справедливост, но дали ще го прояви сега, когато знае, че чичо му и майка му са едни от главните изпълнители на продажбата на Елени.
Баба Ширин я видяхме, че и тя вилнее, но тя ще мълчи заради Шериф.

# 541
Цитат
Оруч знае всичко това, че и още неща. Той ще разбере истината със сигурност. Въпросът е обаче как ще постъпи.
Олуч трябва да измисли лъжа, в която да повярват Адил, Есме и Елени. До тук аз не виждам какви майка и баща от Фуртуна може да измисли за пред тях. Освен Есме, знаеща, че е майка на Елени, да си мълчи... и да отлага момента на истината...

# 542
Браво, детективи! Hug
И аз мисля, че Есме ще вземе генетичен материал от Елени- като я прегърне може да вземе косъм например, ако пият нещо- чаша и т.н. Тя е умна, ще го измисли.
Адил е не по-малко умен. Логиката му работи на 1000 оборота. Може вече е да е много напред с материала и да ни учуди. Правил го е- например знаеше всичко за жените от списъка, който беше направил Оруч.

Още един герой подозирам, че може да не издържи и да каже истината- Исо. Той разбра, че брат му знае и няма да го остави на мира, докато не му каже. Близък е с Есме и няма да я остави да страда. Много беше показателно как когато се прибра от медицинския пункт и Есме като му се хвърли на врата,  Исо я прегърна, а когато майка му го прегърна, стискаше юмрук. Вярно, беше и сърдит, но е близък с Есме. Струва ми се, че и с двете момчета Есме е изградила много силна връзка през годините, с Исо особено. Да си спомним как и прати СМС за катастрофирала кола на Адил, как си разменяха погледи в някои ситуации.
Та може той да ни изненада приятно- и да не е в тази серия, в следваща.

Този промо снимка сега я видях. Ели гледа лошо рижата. Предполагам, че е по някакъв повод- винаги има за какво да се гледа лошо Хиджран. Satisfied

Главните герои със селфи за почитателите. Чакам и в сериала да виждам повече с такава усмивка Есме, за пръв път когато спасиха козичките май се усмихна така широко.

# 543
Да, първата истинска и искрена усмивка на Есме бе когато спасиха козичките.
Тя ми е много сладка, всеки път, когато вместо да каже на Адил "обичам те" тя му казва "умри Кочери". Вече взех да възприемам това "умри" като обяснение в любов.

# 544
" Оруч отвежда майката на Елени в Кочари." Не казват "отвежда Есме", което ме навежда на мисълта, че няма да разкрият истината. Общо взето очаквани  един вълнуващ епизод, в който Елени отново няма да научи коя е майка и.Добре, че утре е петък.Simple Smile

# 545
То добре че утре е петък, но имам едно опасение. Вчера и днес отмениха сериите заради паднали военен самолет. Дано не последва и утре. Не съм прочела официално да са обявили траур. Ох, дано има серия утре, че и без това ми се изчака чакането!

# 546
Цитат
Шериф, опитвайки се да спре Адил, напада селяните, които работят на земята на Кочари, причинявайки щети  и много жертви.
Този няма вече никакви задръжки. Едно е да нападаш Адил и Елени, съвсем друго - селяните. Явно истината го притиска неумолимо. Това с кръвта явно не работи вече при Оруч и Исо.

# 547
Шериф е много влюбен в Есме и е наясно, че ако истината излезе на яве ще я загуби завинаги. А и сам каза, че не е чакал 20 г. за да я загуби когато излезе. Бушоните му са изпуши ли Simple Smile

# 548
  • Дубай
Диадини,Добре дошла!
Не съм съгласна с теб , че Шериф е влюбен в Есме, по-скоро неговото е инат и съравнование към Адил. Ей така да не е Адил, да съм аз. Смятам, че, може би, ако това от спойлера, който качих по-рано е вярно доста неща ще ни страната ясни...

Последна редакция: чт, 13 ное 2025, 23:13 от I.V

# 549
Ох незнам, но това от спойлери хич не ми се връзва , но си мисля,  че ако Шереф  не е влюбен защо ще и дава парите от продажбата на бебето. И на скалата, когато баща и я буташе, той буквално и спаси живота.

# 550
И аз мисля, че това на Адил не е любов. Не знам дали това от спойлера ще е вярно, но: накарал я е да махне детето; лъже я 20 години, че то е умряло при раждането; поръчва убийството на детето й, което се появява след 20 години да търси майка си. Тцъ, това е всичко друго, но не и любов. В любовта не измъчваш другия. Любов и в юношеските си години, и сега показва Адил. И Есме.
Да, спаси я от баща й, защото иска да я има за себе си. Да имаш не означава да обичаш. А парите й дава, защото е гузен и за  да преодолее тя болката от загубата. Есме каза, че е оцеляла благодарение на строителството на пансиона, с тези пари тя е започнала отново да живее, намерила е някакъв смисъл да живее. Манипулатор е!

# 551
  • Дубай
Здравейте!
Най-вероятно новите епизоди от петъчните  сериали няма да бъдат  излъчени .

Шериф е всичко друго не и влюбен, влюбен мъж никога не би постъпил така с жената, която обича. Защитавайки Есме той  си осигури мястото до нея, но не и сърцето и.Шериф  е манипулатор,дал е парите на Есме от продажбата на Елени, за да изчисти съвеста си, ако въобще има такава.

# 552
Шериф е дал парите на Есме съвсем целенасочено. Сега тя и да каже „Аз не знаех” винаги ще стои съмнението, тъй като именно тя се е възползвала от тях. Това е същото като да доказваш, че „нямаш сестра”.
Макар и да каза на Зарифе, че е влюбен в Есме, Шериф всъщност иска да я притежава и подчини. И то не от любов, а отново като противопоставяне на Кочари - как може с Адил, а с мен - не?!

# 553
Това е пуснато от ТРТ преди 2 часа. Така че сигурно ще имаме довечера нов епизод.

# 554
  • Дубай
Дано.Предвид факта как се ядосах на реалити, което обожавам, черноморците ще ми дойдат много добре.

Общи условия

Активация на акаунт