🌊 ТОВА МОРЕ ЩЕ ПРЕЛЕЕ/Taşacak Bu Deniz

• 24 589
  • 703
  •   2
Отговори
# 555
Цитат
Как може с Адил, а с мен - не?!

И при Хиджран е така. И при Севджан също. Това си е явление - като не обича мен, виновен е не той, а тази/този, когото обича. И като я/го елиминираме, тя/той ще ни заобича. Smile
Есме имаше много добра реплика към Севджан за случая - като Оруч е хвърлил око на Елени, избоди му очите. нещо такова беше.

# 556
  • Кърджали
Каналите имат навика да отменят епизодите и в последния момент. Та до довечера няма да е сигурно. Очаква се да се отменят - уж под предлог нали ситуацията (в случая загиналите военни), но неофициално официално се знае че причината е в това че в такива ситуации рекламодателите отменят рекламите си (които и без това са малко).
Та до 7-8 часа (около Sunglasses ще стане ясно

# 557
На болен мозък и любовта му е болна. И Шериф и Севджан и Хиджран са отрицателни образи.
През дните на траур не излъчвали нов епизод , а повтаряли стари, най- вероятно довечера да дават отново 5 еп. Каквото такова. Disappointed Relieved

# 558
  • Дубай
Здравейте, от официалния канал на сериала.

Какво ще каже Шериф на Есме?

Миналото е унищожено, раната остава.

Последна редакция: пт, 14 ное 2025, 18:16 от I.V

# 559
Засега всички казват, че ще има серия.
Пускат и нови снимки зад кадър, много сладурски. Heart Eyes

И актьорите публикуват постове с покана за серията. Ще има, ще има. Blush Аз няма да гледам онлайн, ще карам пак на клипове и снимки в Туитър. Но нищо, утре вечер ще си гледам на спокойствие и вече ще знам основните неща. Blush

# 560
С руска онлайн озвучка. Тук за първи път ще гледам и не знам как ще е.

https://vk.com/video-190076650_456244874

# 561
Цвете, златна си!  Hug Hands Plus1
Каквото и да е, по-добре ще е от гледане само на картинки.

# 562
# 563
  • Дубай
Приятно гледане на всички, аз няма да мога, че днес ще гледам семейно друго предаване.... По-късно вечерта или утре, но ще хвърлям по едно око тук.

# 564
Някой беше предположил, че Есме ще занесе чаша. Вярно предположение.

# 565
Еее, разочароваха с края... Поне да бяха показали каква майка докара Оруч с гузния поглед.

# 566
Фрага за 7-ми епизод

Те явно не повярваха, че той фрага си е цяла война

Есме развод ли поиска във фрагмента

# 567
Нещо май каза за развод.
Но интересното е накрая- Адил директно я пита бременна ли е била, когато са бягали.
И тук вероятно ще тръгнем по историята в тийзъра. Blush

# 568
Да,  даже си зададе и директния въпрос - Елени негова дъщеря ли е.
Абе... няма кой да им повярва на фуртунци със спасителната им операция.

# 569
  • Кърджали
Този епизод ми беш еедна идея по -спокоен, но и доста емоционален.
Зетьовете си подритват постоянно здравните книжки.
Оруч навърза нещата и полудя...Шереф му каза че всичко е било измислено от майка му - Зарифе ... Така вярва че Оруч няма да има куража да ги издаде
Баба преди това каза на сина си и снаха си че ако наистина са направили такова нещо, ще ги остави голи кат пушки и ще препише всичко на Оруч...Познава си стоката и знае че те от друго не разбират
Търсиха акушерката дето е продала Елени , която е леля на Хиджран
Намериха я... ама не съвмсем
Никой знае че тя е умряла, а дъщеря ѝ не е съобщила това за да може да продължава да взима пенсията ѝ.
Преди да стигнат до нея, хората на Шериф аха да убият Адил и компания, но Оруч и Исо ги спряха, А Елени и Нико много готино ги измъкнаха - Елени накарала Нико да пусне дзвук на полицейски сирени и каза че се е обадила на полицията и те идвали вече...
Как да е, това беше само вметка
Разбраха че Елени наистина е била продаденото бебе. Адил се досети че това е станало по заповед на Шериф, а Оруч навърза своя пъзел и разбра кои са мама и тати на Ели. А и тази дъщерята на акушерката даде на Адил доказателство за връзката на Шериф с продабата на бебето, както и че Хиджран е намесена - едно гласово съобщение.
Къмкрая след поредното посещение на дома им при което Гезеп все е с граната в ръка обеща че ще доведе майката а Елени но постави няколко условия , демек пазари се
- да върне онези пари
-Да не се занимава с бизнеса с чай,
- още нещо имаше
Адил прие тези условия, а Еени се отврати направо от Оруч
Последното му условие беше да върне пансиона на Есме
Адил и това беше готов да приеме, но Елени го спря
И така другите неща прие, това не. И му каза че до обяд или ще доведе майката на Ели или ще разруши селото и хич не се шегуваше
Итака свърши - Оруч дойде, каза че води майката ... но не показаха кой слидза от колата

Есме искаше да направи ДНК тест, взе чаша от която е пила Елени, но в болницата са ѝ отказали - не можело да се прави тайно
И фрага
с превод
https://videa.hu/videok/film-animacio/.-8-1-xmsoVfYrYmnTF1wE

Общи условия

Активация на акаунт