🌊 ТОВА МОРЕ ЩЕ ПРЕЛЕЕ/Taşacak Bu Deniz

• 24 589
  • 703
  •   2
Отговори
# 570
Алекс, много благодаря за обяснението и превода на фрага! Flowers Rose
Като гледам, никой не се е впечатлил от жената, слязла от колата. Така че- продължаваме напред и мисля, че действието се развива бързо и скоро истината ще излезе наяве.
Есме е съвсем различна.

# 571
Алекс, благодаря за преразказа на серията и превода на фрага.
Аз съм на път да се разочаровам от Оруч...

# 572
  • Дубай
Алекс , Благодаря за преразказа на епизода и фрага.
Щом и Адил вече се съмнява, нещата ще излязат наяве до 2,3 епизода.Оруч донякъде го разбирам, между чука и наковалнята е, но с такова семейство не би трябва да да се чувства виновен ако ги предаде. Бабата ме радва, май само тя успява да укроти сина си и Зарифе,като ги заплаши.
Във фрагмана виждаме нова Есме - борбена и готова да отстоява себе си и правата си, както и тези на дъщеря си.

# 573
  • Кърджали
Аз от една страна разбирам Оруч. Не е лесно да предадеш майка си. То преди това е казвал, че би го направил, ама на думи е едно, на действия е трудно. А и Шериф отново приложи много успешно  техниките си за манипулиране/ Аз до последно държах 1% вероятност той да доведе Есме /може би и затова не ни показаха какво казва той на Есме, когато тя го попита коя е майката на Елени, щом знае/. Може би и този пазарлък беше точно за да разчисти сметките и да може с чиста съвест за себе си да  даде истината на Елени.
А и няма много полезни ходове Оруч. Не може да доведе Хиджран за майка на Елени, всички разбраха че Хиджран е знаела и някак намесена. Как ще обяснява Хиджран защо е продала бебето си? Много варианти за майки няма. Да не кажа, че никакви...

# 574
Здравейте!

Алекс, благодаря за преразказа и превода на фрага!
Оруч е толкова мекушав и нерешителен, че не знам дали да му простя и разбера или...
Сценаристите яко мъчат съвестта му, защото като цяло той е добро момче.
Не е само това, че за момента той крие коя е майка й, а и за това, че не попречи на Севджан да се обади на Елени, за да се хвали с донесения чеиз и наглостта да я покани. Уж е влюбен, а най-големите рани нанася именно на любимото си момиче. Това което им говори, че е направил ДНК тест, също не знам колко ще издържи(то зависи и за кои двама става на въпрос де), след като Есме се пробва и не успя, защото нямат съгласие от Елени. След всички тези пазарлъци и тем подобни си докара само разочарованието на Елени и да се стигне до там, че Елени във фрага да му каже да я смята вече за Кочари.
Ох, ще има да се чудим кой слезе от джипа чак до другия петък.

# 575
Добро утро! Simple Smile
Отчаян и непремислен ход е това на Оруч да спаси майка си и чичо си. Хеле това с ДНК теста. Не е взел предвид Есме въобще. Нито интелигентността на Адил и Елени. Мислех го за по-умен, ама явно страхът и безпомощността ръководят действията му. Smirk
А по въпроса, лесно ли е да предадеш роднините си? Никак не е лесно, но това не означава да лъжеш. Знам истината, но ще те излъжа и ще се пазаря си е морална дисквалификация. Още повече - Адил постави на везните: истината или унищожението на Фуртуна. Но всички знаят, че той на жени не посяга, остават Шериф и бизнеса им под заплаха. Знаят и че Адил се грижи за селяните. Остава Шериф. Е, Оруч избра грешния ход...
Алекс, има едно изречение на Елени, което не разбирам - "Ти ме простреля в гърба в момента, в който се пазари за майка ми. Отсега нататък приеми и мен като Кочари. Повече не ми обръщай гръб. Това последното не ми е ясно. А рускините са го превели като: "И повече не смей да се обръщаш към мен с гръб". Thinking

# 576
  • Дубай
Добро утро, момичета!
Рейтингът, минахме 10ката...

# 577
Ами, браво за рейтинга! Blush
При това главният конкурент общо взето запазва зрителите си, което би трябвало да означава, че "Морето" привлича нова публика.

# 578
  • Кърджали
Кате - един вид " Веднъж вече ме предаде (пазарейки се ), ме смей да ме предаваш пак.

# 579
Още не съм се настроила да гледам епизода, въпреки че след коментарите ви, ще ми е една идея по-спокойно. Но явно трябва да се настроя и за разочарованието от Оруч. Ако това, което е научил до сега, не го е накарало да заеме правилната позиция, а вместо това лъже и маже, какво ще трябва да се случи за да застане на страната на истината.

Чудесен рейтинг! Като изгледам пак ще пиша.

# 580
Пусна ли са БГ автоматичния превод

Това море ще прелее - Епизод 6 (БГ Субтитри)

И поредната песен

# 581
# 582
Момичета, здравейте! Hug
Благодаря ви за интересните коментари! Flowers Blossom Днес не можах да гледам, та тази вечер ще сядам с вълнение и удоволствие да проследя приключенията на нашите герои.
Замислих се за Оруч. Много съм му ядосана, но и неговата не е лесна. С тези чудовища вкъщи едва издържа. Опитвам се да се поставя на негово място- как да предадеш майка си?! Хубава, лоша- майка!
А и друго има- нека се поразвалят отношенияна на Ели и Адил, та да има цял сезон да се сдобряват. Grinning Трябва да направи нещо значимо, нещо много силно, за да се обърне отношението и, че това неговото наистина е непростимо. Очаквам нещо много важно и голямо да направи, иначе и аз няма да му простя.
А злокобната тройка... Smiling Imp Скоро не бях срещала толкова омразна група злодеи. Направо са като трита конника на Апокалипсиса!
Още нещо, направи ми впечатление и преди да гледам серията, от клипове само. Някак много бързо се случи разрива на младата Есме и младия Адил, много бързо я заблудиха. Да, знам- младежка възраст, бързо се палиш, вярваш на щуротии, нейната ситуация беше патова, но ми се струва, че много лесно повярва и се отказа от него. Може да има още нещо- заплахи или друго.

# 583
Още нещо, което ми направи впечатление. Виждали сме Оруч да ревнува Елени, но в този епизод той изревнува и Севджан, когато като я качваше в таксито, тя му каза ако тя е била с някой мъж в Истанбул...
Мика като се появи в мед. център и отидоха да говорят с Елени, той навън й каза, че Хиджран когато е била студентка са били гаджета с Адил. Така че Елени май няма да бъде толкова изненадана от разрива на отношенията Есме Адил. Да, вярно, че е било още преди Есме и Адил да се влюбят, но може би ще разбере, че липсата на честност и доверие са сложили край на отношенията им.
Гезеп ми е глътка свеж въздух, където и да се появи. Трябва да му намерят и на това момче някое моме.

За Исо в този епизод нищо не сме писали. На мен той много ми хареса във всеки един момент, особено когато даде кръв за Еюпхан(сина на Началника). Беше някак си гласа на разума и успя да представи много вярно нещата пред Оруч. А заяжданията между Исо и Фадиме са ми едни от любимите.

# 584
  • Кърджали
cvetansk , това на Оруч спрямо Севджан не беше (за мен) ревност, а типична мъжка горделивост - може да не те обичам, но как така ще ми казваш че може да отидеш с някого някъде. Какво ще кажат хората? Мъжка горделивост... Но ревност спрямо нея не виждам

Общи условия

Активация на акаунт