💄Новите ни козметични похождения - 103

• 46 139
  • 363
  •   1
Отговори
# 360
  • Велико Търново

Давам втори и последен шанс на Cerave, дано този не изсушава кожата. Надявам се да имам резултат от Азелаиновата к-на.
Според мен ще я изсуши, можеше да вземете хидратиращата пяна,  тя е по-подходяща.Като цяло не съм от почитателките на CeraVe, пред очите ми тик ток и инстаграм я направиха популярна тази марка.Не е лоша, но аз лично не бих я купила, освен хидратиращите кремове за тяло.При подрастващите е голяма мания.Преди 2 години дъщеря ми тогава на 15 години ми каза-"Ползвай си ти забилия Герлен, аз си искам сераве олиото"

# 361
# 362
# 363
  • Някъде там

Давам втори и последен шанс на Cerave, дано този не изсушава кожата. Надявам се да имам резултат от Азелаиновата к-на.
Според мен ще я изсуши, можеше да вземете хидратиращата пяна,  тя е по-подходяща.Като цяло не съм от почитателките на CeraVe, пред очите ми тик ток и инстаграм я направиха популярна тази марка.Не е лоша, но аз лично не бих я купила, освен хидратиращите кремове за тяло.При подрастващите е голяма мания.Преди 2 години дъщеря ми тогава на 15 години ми каза-"Ползвай си ти забилия Герлен, аз си искам сераве олиото"
Не харесвам нито един от измивните продукти на CeraVe, единствено ми допада нощният им крем за лице(PM).
За да не е спам. Подновени любимци.

Общи условия

Активация на акаунт