💄Новите ни козметични похождения - 103

• 47 164
  • 369
  •   1
Отговори
# 360
  • Велико Търново

Давам втори и последен шанс на Cerave, дано този не изсушава кожата. Надявам се да имам резултат от Азелаиновата к-на.
Според мен ще я изсуши, можеше да вземете хидратиращата пяна,  тя е по-подходяща.Като цяло не съм от почитателките на CeraVe, пред очите ми тик ток и инстаграм я направиха популярна тази марка.Не е лоша, но аз лично не бих я купила, освен хидратиращите кремове за тяло.При подрастващите е голяма мания.Преди 2 години дъщеря ми тогава на 15 години ми каза-"Ползвай си ти забилия Герлен, аз си искам сераве олиото"

# 361
# 362
# 363
  • Някъде там

Давам втори и последен шанс на Cerave, дано този не изсушава кожата. Надявам се да имам резултат от Азелаиновата к-на.
Според мен ще я изсуши, можеше да вземете хидратиращата пяна,  тя е по-подходяща.Като цяло не съм от почитателките на CeraVe, пред очите ми тик ток и инстаграм я направиха популярна тази марка.Не е лоша, но аз лично не бих я купила, освен хидратиращите кремове за тяло.При подрастващите е голяма мания.Преди 2 години дъщеря ми тогава на 15 години ми каза-"Ползвай си ти забилия Герлен, аз си искам сераве олиото"
Не харесвам нито един от измивните продукти на CeraVe, единствено ми допада нощният им крем за лице(PM).
За да не е спам. Подновени любимци.

# 364
# 365
  • Sofia
Намерих перфектната рутина за моята кожа! След толкова лутане и купуване на нови продукти, последните ми две козметични находки приятно ме изненадаха.

Ordinary има наистина чудесни продукти.

# 366
  • Някъде там
Скрит текст:
Намерих перфектната рутина за моята кожа! След толкова лутане и купуване на нови продукти, последните ми две козметични находки приятно ме изненадаха.

Ordinary има наистина чудесни продукти.
Така е, винаги съм ги подминавала, докато не открих подходящите продукти за моята кожа на The Ordinary. И за да не е спам: слаб ми е ангелът и си поръчах този нов продукт на Kérastase Flushed

# 367
# 368

Най-тъмното балсамче:

# 369
  • Варна
Спечелих от анкета на Мазило цялата им козметика. По принцип от април 2022 г. друго  различно от Biologique Recherche не съм слагала на лицето си, но пък така и така я спечелих, ще си я ползвам като ми свършат сегашните неща от БР.

Общи условия

Активация на акаунт