Покупка на имот в Пловдив

• 302
  • 1
  •   1
Отговори
Здравейте! Ориентирала съм се да закупя апартамент в Пловдив, предпочитан район е Тракия, но може да се направи компромис с локацията, тъй като бюджета е 70-80 хиляди евро. Бих искала да го закупя на зелено, но не знам към брокер ли да се обърна или направо към строителя. Разглеждам обявите, качени в агенциите за недвижими имоти, но все пак бих била много благодарна да прочета отзиви от хора, които скоро са закупили апартамент в Пловдив. За строител отзиви, кои да избягвам, кои строят качествено. Всякаква информация би ми била полезна.

# 1
Привет! Живея от доста години в Тракия. В началото на годината аз и мъжът ми се занимавахме със закупуване на жилище. Какъв имот търсите? За тази сума с оглед на цените тогава и сега - евентуално едностаен. Следите обявите и ходене по огледи, като аз лично си имам едно наум за брокерите. Ние за този имот хем гледахме и проучвахме и после пак излязоха недоизказани неща от страна на продавач и брокер. На зелено не мога да съм полезна, общите ми наблюдения са, че Герберите завършват строежите си, не коментирам обаче качеството.. Ние в Гербер купихме нелош имот, но сега след дъждовете се наводниха мазетата, още няма план дали и кога ще се оправи този проблем. Мастодонтите на Хъс - за там имам наблюдения от първо лице с какъв дебит се източваха подпочвени води, обясняваха ми че по договор ще ги източеат още 5 г.. а после? Резиденшъл са до нас, завършват си, но и там съм се наслушала.

Общи условия

Активация на акаунт