Първия вариант и един човек беше казал, че може да е пипал или взимал дядо му прокълната злато или нещо друго.
Втория вариант се отписва директно, няма въобще такива неща.
Ами явно има как и ние мислехме така отначало, но ги взима много пъти е ставало. Давам пример и с парите на моята баба, мога и други да дам, но един, два са достатъчни. На моята баба парите, изчезнаха, а парите знаеше само тя къде ги оставя и с години наред само там ги е оставяла. Те са изчезнали с цялата кутия където са били. Също и преди няколко дни нейния портфейл изчезна, ние още не бяхме ходили при тях, след това като отидохме тя ни каза какво е станало. А моя приятел тогава е нямал достъп до къщата там. Били сме си в нас. Има още много примери, които мога да дам, но е дълго за писане и е друго да го разкажа, друго е да го пиша.
Ами избрал си е двама братя, това нещо може и влиза когато то иска и реши, целта му е да унищожи неговото семейство. Това нещо се представя за дядо му ппц, че той влиза в тях двамата и казва, че не иска да има никой след него. Друго е да видите всички тези неща с очите си, аз преди не вярвах, но като попаднах в тази ситуация, и като видях толкова много неща, които са ставало пред мен, мисля по друг начин вече.
И това е адски силно нещо и не знаем какво е, щом има силата да прави тези неща и никой до сега при който сме ходили не го е махнал или прогонил каквото и да е то.
Спира го Господ, аз съм много вярващ човек и знам, че той ни пази. И това същество не е по- силно от него.
Така отначало се преструваше, така ни караше да мислим, но в последствие разбрахме, че не е така и няма значение дали е спокоен или нервен. И това с колата се е опитвал да го прави.
Няма такива неща следяли сме, то разбирам, че е трудно да го повярвате, само човек, който е минал през това ще го повярва. Не са и оправдания нещата са ставали пред мен също и съм виждала. Уверявам ви, че това не са причините.
Ходи при тях, защото те се опитват да ми помогнат и при други ходи също, който се опита да помогне или да ни даде пари. И също така и детето ни тормози. Той е наследник все пак, а той е малък и вижда всичко. И той сочи даже къде се намира това нещо.
Ами не са вярвали нали казах по- горе и не са обърнали внимание на време
Ами имал е талисмани доста и наистина са изчезвали, пред мен отново обясних и по- горе пак…
Случват се неща и без той да е там…
А вие какъв сте ппц ако не е тайна и къде бихте го оковали?
Каква е тази жена кажете повече подробности, какви пари взима, да не е измамница някаква ??
За мен не е измамница, на мен ми каза доста неща за моята ситуация, но не трябва да я лъжете или криете. За 1 час струва 50 лв, по спомен. Не е голяма жертва.
Марина
Граф Игнатиев 53Б
На звънеца пише ММ по спомен
Обаждаш се между 9 и 12 или 10 и 13 (по спомен само тогава работи)
Асистенката и вдига, казваш да си запишеш час при нея
+359 2 986 1560 е телефонът който имам
EDIT:
Човек не бива да изключва никакви варианти особено, когато са намесени пари, но ок.
Аз не съм казвал, че не вярвам, има документирани случаи, в които хора са умирали, затова отново ще кажа: ако е искало, щяло е да го направи.
Ето отново имаме липса на информация:
- един човек беше казал, че може да е пипал или взимал дядо му прокълната злато или нещо друго - Кой какво е казал? Кой е този един човек?
- Това нещо се представя за дядо му ппц, че той влиза в тях двамата и казва, че не иска да има никой след него. - Каква е ситуацията? Какво се е случило?
Ето тези неща е хубаво да ги кажете на Марина, а не да ги криете.