Ясновидци - тема 49

• 13 270
  • 203
  •   3
Отговори
# 90
Скрит текст:
Това е най- малкия проблем как го наричам това е без значение.
Първия вариант и един човек беше казал, че може да е пипал или взимал дядо му прокълната злато или нещо друго.
Втория вариант се отписва директно, няма въобще такива неща.

Ами явно има как и ние мислехме така отначало, но ги взима много пъти е ставало. Давам пример и с парите на моята баба, мога и други да дам, но един, два са достатъчни. На моята баба парите, изчезнаха, а парите знаеше само тя къде ги оставя и с години наред само там ги е оставяла. Те са изчезнали с цялата кутия където са били. Също и преди няколко дни нейния портфейл изчезна, ние още не бяхме ходили при тях, след това като отидохме тя ни каза какво е станало. А моя приятел тогава е нямал достъп до къщата там. Били сме си в нас. Има още много примери, които мога да дам, но е дълго за писане и е друго да го разкажа, друго е да го пиша.

Ами избрал си е двама братя, това нещо може и влиза когато то иска и реши, целта му е да унищожи неговото семейство. Това нещо се представя за дядо му ппц, че той влиза в тях двамата и казва, че не иска да има никой след него. Друго е да видите всички тези неща с очите си, аз преди не вярвах, но като попаднах в тази ситуация, и като видях толкова много неща, които са ставало пред мен, мисля по друг начин вече.
И това е адски силно нещо и не знаем какво е, щом има силата да прави тези неща и никой до сега при който сме ходили не го е махнал или прогонил каквото и да е то.

Спира го Господ, аз съм много вярващ човек и знам, че той ни пази. И това същество не е по- силно от него.

Така отначало се преструваше, така ни караше да мислим, но в последствие разбрахме, че не е така и няма значение дали е спокоен или нервен. И това с колата се е опитвал да го прави.

Няма такива неща следяли сме, то разбирам, че е трудно да го повярвате, само човек, който е минал през това ще го повярва. Не са и оправдания нещата са ставали пред мен също и съм виждала. Уверявам ви, че това не са причините.

Ходи при тях, защото те се опитват да ми помогнат и при други ходи също, който се опита да помогне или да ни даде пари. И също така и детето ни тормози. Той е наследник все пак, а той е малък и вижда всичко. И той сочи даже къде се намира това нещо.

Ами не са вярвали нали казах по- горе и не са обърнали внимание на време

Ами имал е талисмани доста и наистина са изчезвали, пред мен отново обясних и по- горе пак…

Случват се неща и без той да е там…

А вие какъв сте ппц ако не е тайна и къде бихте го оковали?
Каква е тази жена кажете повече подробности, какви пари взима, да не е измамница някаква ??

За мен не е измамница, на мен ми каза доста неща за моята ситуация, но не трябва да я лъжете или криете. За 1 час струва 50 лв, по спомен. Не е голяма жертва.

Марина
Граф Игнатиев 53Б
На звънеца пише ММ по спомен
Обаждаш се между 9 и 12 или 10 и 13 (по спомен само тогава работи)
Асистенката и вдига, казваш да си запишеш час при нея
+359 2 986 1560 е телефонът който имам

EDIT:
Човек не бива да изключва никакви варианти особено, когато са намесени пари, но ок.
Аз не съм казвал, че не вярвам, има документирани случаи, в които хора са умирали, затова отново ще кажа: ако е искало, щяло е да го направи.

Ето отново имаме липса на информация:

- един човек беше казал, че може да е пипал или взимал дядо му прокълната злато или нещо друго - Кой какво е казал? Кой е този един човек?
- Това нещо се представя за дядо му ппц, че той влиза в тях двамата и казва, че не иска да има никой след него. - Каква е ситуацията? Какво се е случило?

Ето тези неща е хубаво да ги кажете на Марина, а не да ги криете.

Последна редакция: пн, 10 ное 2025, 12:43 от БореПерника

# 91
Има си причина, не всички случаи са със смърт, стига да има кой да помогне.. Не разбирате и не се видяли каквото ние затова говорите така. На чужд гръб и 100 тояги са малко. Ами именно, че са намесени това няма общо този вариант, вие просто не може да разберете. И други негови роднини мислеха като вас, на този вариант ама после и те дойдоха на нашето мнение и видяха какво що и вярват.

Не го знаем този човек ние не сме били при него наша близка е приятелка с него и той е споделил това, той не се занимава и не може. Не разбирам къде е липса на на информация. И сме ходи ли не малко хора пък и всеки казва неговото и, че ще оправи нещата ама не може. Много рядко някой да каже, че не е по силите му и няма да се справи.

Ами и ние се опитвахме да разберем и още не знаем той ли е или просто се представя за него нарочно така да мислим, и той да си вършее.. Постоянно се връщат спомени назад, аз разпитвам, но нищо. Може и да имат нещо направено и оттам да се е появило това. Двама, трима човека са казвали горе долу сходни нещо, но не могат да го преборят ли не знам. То е много за обяснения и за при хората, при които сме ходили.
Ми ние не крием нищо ппц, опитваме се всичко да казваме, стига да ни позволят или да не ни направят на маймуни.

# 92
Мисля, че бях достатъчно вежлив и учтив в отговорите ми. Въпреки това ще дам един последен съвет:
- ако ходите при някой не говорете/пишете както сега
- спрете да ходите с мъжа си, ако ходите при някой
- не споделяйте на мъжа си какво сте прочели и разбрали

Ако продължите да го правите, ще продължавате да се возите на въртележката и никога няма да слезете.

# 93
Така се опитваме да говориме навсякъде.
Без него няма как да ходя, всичките искат където сме ходили той да е там искат лице в лице.
Иначе така правя не споделям ако съм намерила нещо полезно, защото ако той знае и онова същество знае.

# 94
Така се опитваме да говориме навсякъде.
Без него няма как да ходя, всичките искат където сме ходили той да е там искат лице в лице.
Иначе така правя не споделям ако съм намерила нещо полезно, защото ако той знае и онова същество знае.

Когато се ходи на такива места, се ходи без емоции, без напрежение. Гледаш да си охладиш главата за да можеш да чуеш, разбереш какво ти се казва, и какво да направиш. Отделно, че тогава твоята енергия се бърка с другата.

На хората, които могат не им трябва той да присъства, най-много снимка им трябва. Те сами ще си видят каквото трябва.

Ти отделно сама си отговори, защо да не го водиш.

Ако искаш да прецакаш другите съфорумци и съфорумки, продължавай да го водиш с теб, та да се наплашат допълнително хората.

# 95
Здравейте. Преди повече от 20 години мой приятел е ходил при Лили в Красна поляна или Разсадника. Познала му е много неща. Има ли някой нейни координати?
Вчера си направил профил ,а днес рекламираш жена ,която всички я плюват ....

# 96
Преди години, четох тук някъде, разказа на една артистична.дама, която се.излекувала от демон в нея, чрез изповед и причастие в Руската черква и Бачковски манастир. 50 дена и отнело.

Последна редакция: пн, 10 ное 2025, 18:27 от Liliange

# 97
То ако не аз кой друг да ходи. Нямам избор.

Не знам за това има различни мнения.

Отговарям си донякъде, защото е друго да се срещнат очи в очи и са самите ритуали или нещо такова си е друго човека да е там.

Ами с нищо не прецаквам другите. Всеки си има глава на раменете и всеки минава през различни неща. Аз казвам ние през какво минаваме и, че търся начини да се мине през това вече. И точно това нещо не е, което може да се оправи само със снимка. Няма смисъл да водим спорове. Всеки има различни мнения и е минал през различни неща. Благодаря за жената, на която ми даде контактите!

# 98
Скрит текст:
То ако не аз кой друг да ходи. Нямам избор.

Не знам за това има различни мнения.

Отговарям си донякъде, защото е друго да се срещнат очи в очи и са самите ритуали или нещо такова си е друго човека да е там.

Ами с нищо не прецаквам другите. Всеки си има глава на раменете и всеки минава през различни неща. Аз казвам ние през какво минаваме и, че търся начини да се мине през това вече. И точно това нещо не е, което може да се оправи само със снимка. Няма смисъл да водим спорове. Всеки има различни мнения и е минал през различни неща. Благодаря за жената, на която ми даде контактите!

Бъркате/смесвате нещата. Ще се опитам да го обясня.
Първо - вие не знаете срещу какво сте изправени
Второ - как да се справите

За първото - когато отидете при някой, отивате за да разберете с какво се борите и какво може да се направи. За тази фаза, ви е достатъчно и само снимка. Представете си следното - отивате двамата и човекът, който ви казва какво "вижда" се уплашва и не смее да каже пред мъжа ти за какво иде реч, за да не си навлече проблеми.
Има документиран случай, при който един отец (в западна Европа) извършва ексорсизъм, и демонът напуска тялото, но казва "отче ще ти отмъстя". Отецът тръгва да се прибира и пада в дупка и загива.
Затова казвам да не прецаквате останалите от форума, като водите мъжа си с вас, когато отивате да разберете за проблема.
За второто - понякога има неща, които се правят тайно, за да се въздейства, има неща, за които наистина си трябва специалисти. Така че, има случаи, когато "лекуваният" не трябва да знае какво ще му се случи.

Последна редакция: пн, 10 ное 2025, 19:24 от БореПерника

# 99
Здравейте,искам да попитам дали има и други доволни от жената с обикновени карти? На мен ми позна всичко от миналото,каза ми и определени дати и месеци,силно се надявам да е познала и тях. Може ли мнението и на други ?

# 100
Да, разбрах.. благодаря! Ще се опитам да се свържа с жената да видим какво ще стане..

# 101
Здравейте,искам да попитам дали има и други доволни от жената с обикновени карти? На мен ми позна всичко от миналото,каза ми и определени дати и месеци,силно се надявам да е познала и тях. Може ли мнението и на други ?
Онзи ден.ми гледа, много кратко. Не съм доволна този път.

# 102
Здравейте,  някой с пресни впечатления от жената с обикновените карти?

Наскоро се допитах за 2ри път до нея понеже първия път останах впечатлена. Този път обаче не съм доволна. Не ми отдели достатъчно време, защото имаше записана друга жена след мен и бързаше. Като цяло даже и не разбрах какви точно са отговорите на въпросите ми, защото няколко пъти ми спомена пълен застой и трябвало да си направя изчистване, след което пак да ми гледа.

# 103
Аз също не съм доволна от гледането с обикновените карти. Имах 3 въпроса. След отговора на първите два се отказах от повече гледане.  Как да очаквам да види бъдещето като беше много далеч от ситуациите в момента и миналото!

# 104
Здравейте, чух за някаква жена, гледачка от Велико Търново. Човека, който ми сподели, каза, че много познала на брат му и той влезнал също да я провери, като и задал само два важни за него въпроса - единият за работа и единият за здраве. Описала нещата и оо двата въпроса 1/1. Някой чувал ли е за такава жена, защото не общувам с въпросният човек вече и ще се наложи да му проговоря, само, за да науча за въпросната жена, а истината е, че не искам да започвам този разговор. Ще се радвам, ако откликне някой от Велико Търново, защото, поне аз не съм, срещала пост за такава жена.

Общи условия

Активация на акаунт