Ясновидци - тема 49

• 20 992
  • 275
  •   1
Отговори
# 240
sss2727, благодаря ти. Колебаех се дали да ходя заради приятелка.

# 241
Любо Алексиев само ясновидец ли е или разваля и магии?

Това е Любо от Шумен или Мадъра ли или за друг става дума.Наистина съм в пълна безизходица. Моля за координати на човек който ви е помогнал да се съберете след като са ви разделили.Явно да твърде силни  нещата и с думи не успявам да оправя ситуацията.даже ме е игнорирал напълно моят човек вече месец.Бях при бай Ангел от дианабад. Човека  всичко ми позна само по имена и дата на раждане. Но явно не успява да развали магията за раздяла .тя е правена няколко пъти първо с предмети. Гривни .дрехи.кремове.парфюми.домакински неща
Което доведе до караници но не можа да ни раздели и накрая захванка.беше направена магия с храна която даде резултати и ни раздели.наистина моля ви ако имате координати на човек който помага.напиелте ги тук или на лично

# 242
Здравейте и за много години! ❤
Отдавна не бях разглеждала темата, но днес реших да поразгледам какво се случва.
Пиша, защото видях в предни страници въпроси за отзиви за конкретни "таролози". Вижте, дано ме разберете правилно - не съм тук да хокам някого в никакъв случай, само ще ви разкажа набързо.
Аз самата чета настоящето с цигански карти, окей, оттук още казвам, че не гледам вече на никого, нито се предлагам!
Така... реших да си направя канал, за да видя тази "обща енергия", аджеба, какво ще свърши и как ще помогне на хората. Мииии... никак!!! Задълбават още повече в миналото, в уж големите си любови, които не са виждали от 10 години, но видиш ли, то трудна любов било това, кармична... И щом някой "гадател" каже на 10К човека, че ще им се обади онзи, който дори е забравил коя е питащата, значиии, това ще стане. Не се подвеждайте също така по последователността на страниците и каналите. Там 80% са 50+ жени, които страдат, за жалост, със сигурност са самотни и наистина е много тъжно, но последното, което им е останало е, празната надежда, която ще получи от някой "гадател". Преиначават самият разклад, не чуват какво се говори. Винаги има коментари от рода - да, тя му направи магия, сега там, където е нещастен... Хубаво де, ама защо ще бяга той от хубавото, сиреч, от теб, за да е нещастен някъде? Много, много отчаяна работа, наистина. Съчувствах им тихичко, но накрая се осъзнах, че аз съм още една от всички, които раздават надежди, въпреки че в почти всяко видео уточнявах, че не рисувам розови балони и еднорози, а казвам нещата такива, каквито са. Много последователи ме отследваха, защото имаше неедин разклад, в който казвам, че не са обичани и човекът ги е забравил дори, но... не ми пука. За месец и половина направих 540 последователя, което е супер много и сега каналът ми стои само с тях, всички видеа изтрих, защото, както казах, не искам да съм част от "сектата". Тааа, стана дълго, но в този ред на мисли ви казвам, да не се подвеждате по последователността на някой, защото дори 90% от хората, ако не и повече, които следят каналите, не си правят лични четения, те само слушат и лайкват, защото така им харесва. Когато след общ разклад някой се е свързвал с мен, личният такъв е коренно различен от това, което е взел човекът от общия. Затова не си правят лични четения, защото истината ще излезе, отделно, не се знае и четящият колко е компетентен. Аз бях много по-смела в общите четения, защото не гледаш на някого, който е пред теб и чака отговор, а все едно говориш на въздуха. Като седне човек срещу теб, друго е, усеща се отговорността и то много силно, а това не е шега работа.
Така чеее, пожелавам на всички ви да живеете тук и сега сътворявайки бъдещето и да не ровите в миналото, затова е минало, за да си стои там! ❤

# 243
Аз съм доволна.от Деа Таро. Момичето.не.ми.взимаше пари,.защото се учеше.
Писах си с няколко дами, на.лично, и те са доволни. от нея.

# 244
Здравейте и за много години! Търся помощ от Стара Загора или околията. От почти 10 години съм сам, без приятелка и като цяло любовта сякаш ме отбягва. Все едно съм уручасан ли и аз не знам какво е, но не се издържа! Отделно от това и на работата не ми върви много добре и се чувствам леко изгубен. Та ако имате координати и сте доволни от някого - моля споделете!

# 245
Здравейте, някой скоро да е бил на консултация при Памела Пенева? Излиза ми постоянно в тик ток и много се чудя дали тези 80 лв си заслужават

# 246
Здравейте, група!
И аз се интересувам от Памела Пенева, следвам я в тик ток и виждам, че има много последователи, но преди да дам 80 лв. за консултация, искам да разбера заслужава ли си?
Моля само хора, които са били при нея, да споделят:
Сбъднаха ли се предсказанията ви или бяха просто „замазване на очите“ с общи приказки? Имаше ли точност в сроковете или сериозни разминавания?
Не искам да се обърквам с измислици, затова ще съм благодарна на честни и директни отговори. Благодаря!

# 247
По повод Памела. Общи приказки, съвети, при нея как се наредили нещата и минутите минават. Съвет да мислиш позитивно. За мен загубени пари

# 248
Аз съм доволна.от Деа Таро. Момичето.не.ми.взимаше пари,.защото се учеше.
Писах си с няколко дами, на.лично, и те са доволни. от нея.

Здравейте, как се свързвате с Деа Таро?

# 249
  • плевен

Здравейте, как се свързвате с Деа Таро?

https://www.facebook.com/share/1AdQJebLYd/

# 250
Здравейтете,
да попитам за Севда от В. Търново, дали приема , някой скоро ходил ли е при нея

# 251
Така, аз ходих с приятелка, за да питам за друга жена. Ходихме при тази в Ресен. Какво да ви напиша.. няма да повторя. За едно от нещата, които каза за мен - уцели на 200 процента, то просто няма как да се знае или да се налучка. Другото бяха общи приказки, някакви имена ми изрежда - нямам такива хора около мен - ама можело да бъдат колеги и съседи. Колеги нямам, съседите си не ги познавам по имена, само се поздравяваме. Та не е нещо, което ще повторя.

Иначе докато пиех кафето, телефона ѝ звънеше, някаква жена си отмени часа за следващия ден и гледачката я блокира.

# 252
Въобще не си губете времето!

Здравейте!
Имам записан час за Веселина Здравчева от Пловдив, но честно казано не намерих много мнения за нея.
Някой бил ли е при нея и може ли да даде мнение? Заслужава ли си?

# 253
Здравейте някои ходил ли е при Шериф ходжа от село Порой

# 254
Здравейте.
Мнение за Краса от Бяла Слатина?

Общи условия

Активация на акаунт