Ясновидци - тема 49

• 24 435
  • 321
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте, знаете ли някоя жена в Бургас, която гледа на кафе/таро/ или просто така. Ходих при една жена на таро, която много ми познаваше, но за съжаление почина наскоро. След това ходих при Нина в Камено, но останах със смесени чувства. Мисля и до Тънково да отида, но ми е доста натоварен графикът и не знам кога ще успея да стигна до там. Моля, препоръчайте ми някоя, от която сте останали доволни.
Пробвайте с тази Фериде от Несебър....
Може ли координати?
0898535435

# 316
Здравейте, аз ви питах вчера за мнения за Маарем и Амина ходжи, но се свързах и с двамата - Амина след като и казах по телефона имена и дати на раждане веднага каза, че има намеса и ми поиска 300 евро, за да я премахне, намери ме във Вайбър и ми писа да й пратя снимки. Аз се усъмних разбира се и не й пратих нищо и тъй като беше много точна и бърза с намесата и парите, направо я блокирах. Маарем пък ми каза, че така от разстояние нищо не можа да ми помогне, а трябва да му изпратя лист хартия и блуза на мъжа ми и лист хартия и моя блуза. И на двата листа да си напиша запитвания за мен и за него и да си ги отъркам в слънчевия сплит и долу (сещате се къде) и така да му ги пратя и той оттам щял да види дали има магия или намеса в нашите отношения. Това пък ми се стори още по-странно и съмнително, това търкане в лист хартия и блузата на мъжа ми и моя....хвана ме страх да не се случи нещо ужасно. Моля за съвет и извинявайте за дългия пост, просто искам да споделя какво се случи а тези двама ходжи. Мерси!

# 317
Какъв съвет искаш?
Моят съвет е - натъркай си блузата и я прати
 Също така прати 300 евро на тази Амина

# 318
Извинявайте, но не разбирам коментара Ви, Little heart, помолих за съвет ако на някой друг се е случвало да ми искат подобни неща и да се е свързвал с тези две лица, не съм целяла да ставам обект на подигравки.

# 319
Какъв съвет искаш?

Знаете ли стигам до извода ,че тук има два вида потребители
Едните търсят помощ защото имат проблем
Другите който явно случаят изливат злобата си върху чотрпевшите от чужди вмешателство
И към тези вторите ми е питането
Като нямате проблеми.като не вярвате в магия. Ясновидство .бог.аллах.буда и въобще в нищо. Какво търсите тук.пишете и четете в групи за физика или електроника вместо тук да злобеете и осъждате всеки търсещ помощ
И друго тук никой не желае да помага.това е грозно.със сигурно има хора на които им е помогнато.ами кажете кой .кажете как.дайте цени.телефон.адрес.няма да намалее вашето благоденствие ако помогнете и на нас .няма и да станете по щасливи ако някой друг е нещастен.
За жалост такъв е манталитета на обществото ни....

# 320
Скрит текст:
Какъв съвет искаш?

Другите който явно случаят изливат злобата си върху чотрпевшите от чужди вмешателство
Като нямате проблеми.като не вярвате в магия. Ясновидство .бог.аллах.буда и въобще в нищо. Какво търсите тук.пишете и четете в групи за физика или електроника вместо тук да злобеете и осъждате всеки търсещ помощ
И друго тук никой не желае да помага.това е грозно.със сигурно има хора на които им е помогнато.ами кажете кой .кажете как.дайте цени.телефон.адрес.няма да намалее вашето благоденствие ако помогнете и на нас .няма и да станете по щасливи ако някой друг е нещастен.

Момент, не става въпрос за невярване, а хората да се пазят от измамници и използвачи. Какви са тия 300 евро ей така по телефона? А и какви са тия изпълнения "да се натърка долу". То е ясно, че хората в паниката си стигат до глупости, ама това е прекалено. Измамници, които се възползват от болката на хората съществуват от хиляди години. Прочетете тук във форума, хората дотолкова се панират, че дават хиляди левове (тогава) и накрая нищо.
Аз едно време, сигурно съм бил на 5-6, когато ме водиха при една баба да ми бае за уплах, бабата каза, нищо не искам, важното е детето да му мине и да спи спокойно.

# 321
Какъв съвет искаш?

Не зная защо сте останала с убежеднието, че някой се радва на нещастието ви. Опитваме се да ви вразумим и да погледнете реалността. И да има магия, човекът избира да вярва в нея! Всеки ден си правим магии несъзнателно, всяко едно добронамерено внушение може да е магия, ако човекът отсреща го приеме за свое. Убежденията ни от деца са магия, защото силно вярваме в тях и те се случват. Стига, помислете. Като обсебена сте, защото не искате да видите, че този човек по каквато и да е причина, отказа да общува с вас. Затова спрях да гледам и аз на хора, защото не искате да се видите. И на вас лично съм отказвала точно по тази причина след като бях написала пост с примери как жените се успокояват с идеята за магии и аджеба, то третото лице виновно, че не сте заедно с някой си. И вие веднага след този пост ми писахте и искахте да разберете за пустата магия и зълва.
Осъзнайте се! Не за първи път ви го пиша.

Общи условия

Активация на акаунт