Седмокласници 2025/2026 - тема lll

• 19 722
  • 502
  •   6
Отговори
# 15
  • shumen
Моя сега се обади да му занеса голямото междучасие сборника и тетрадката за допълнителните часове по МАТ в училище.Толкова я разсеян,че ще си забрави главата някъде.

# 16
Здравейте, дали вече има дати за съответните класирания след изпита от първо до четвърто за ориентация

# 17
# 18
  • София
Имам въпрос за белите фанелки, които трябва да носят по физическо. При вас чисто бели ли трябва да са или може да има някаква емблема? Ние вече имаме забележка за липса на екип по физическо, защото на бялата му тениска има емблема, а трябвало да бъде изцяло бяла.

# 19
При нас изискването за часа по физическо е да са със спортно облекло и специални маратонки за салона. Изисквания за цвета нямат никакви.
Danaeka, да не те плаша, ама всички са така. И аз съм търчала да нося на баткото забравено написано домашно за школата, че там порицанието на тези без домашно е голямо. Госпожицата е уж по-оправна, но и тя беше отишла с грешната тетрадка на едното занятие и после си преписва нещата.

# 20
  • Бургас
Бяла тениска или бяла тениска с емблемата на училището
И в нашият клас положението е лежерно,никой не си дава зор.Класната писа на родителите,за да ни помоли да напомним на децата си,че вече е свършила ваканцията и трябва да учат. Имат оценки от входните вече,което значи че скоро ще имаме и родителска среща.
За телефоните -влизат в стаята за часа и си оставят телефоните при учителя.После си ги взимат.

# 21
  • shumen
Jsed,то е ясно,че всички са такива.Пубертет ги тресе яко.
При нас по физическо са със зелени тениски със логото на училището и специални маратонки за салона.

# 22
Това с цвета на тениската е прекалено.
Нашият учител има изискване единствено да са с гуменки/маратонки, които да се ползват само в салона.

Някак се успокоявам като ви чета, че не само моята е бавна. Все още от гримове, прически, тоалети не се интересува. Облича се така, че да ѝ е удобно, е долу - горе спазва някакъв тренд, но не се вманиачава.

Телефоните оставят на катедрата в специална кутия с отделения (с изключен звук, без вибрации), след часа си ги вземат. На кабинетна система са и във всеки кабинет има такава кутия.

По БЕЛ са на "На прощаване". За след ваканцията ще трябва да го знаят наизуст.

# 23
  • София
Нашите са с чисто бели тениски. Също се заяждат за емблема или надпис, дори мънички. Което за мен е прекалено дребнаво и злобно, ама кой ли ме пита....

# 24
  • София, Младост
Благодаря за темата Simple Smile.
На нашите телефоните се събират само за часовете.. и то май не за всички. Май от 01.11 щели да им ги събират в началото на часовете и да ги връщат след последния час. Ще видим..
Класният (преподава им по математика) им дава доволно много задачи за домашно, но забелязвам, че това е нож с две остриета. Синът ми гледа да приключи с домашното и в един момент просто спира да мисли. Пробва, но не става и се отказва. Задачите не са еднотипни, а тип интегрални и си трябва внимание. Като го накарам пак да се опита да реши, тези които не е успял от първия път - успява.
По БЕЛ правят преразкази и тези (коментар на литературен въпрос, май било модерното име Simple Smile) за домашно. Чакам госпожата да върне някое, да си сверя часовника как се справя. 

По физическо им искат просто спортно пблекло-тениска и долнище, чисти обувки за салона. Нямат изискване на цвят на тениските.

# 25
  • До морето
Нашите имат бели тениски с емблемата на училище, в краен случай - чисто бели от Декатлон. Проблемът на декатлонските е, че след 2 пранета приличат на парцал за миене на прозорци.

# 26
# 27
Guinness със сколиоза е дъщерята, та затова е кинезитерапията.
Аз нямам идея какво са им изискванията по физическо, че моята нали е освободена и не ходи със спортно облекло. Но то в нашето училище е пълна анархия с тези униформи - всеки си ходи както иска. Моята дъщеря най-много да метне ризата отгоре, в случай че мине проверка. В началото я карах да ходи с униформа, но в един момент я оставих да ходи както иска и без това ѝ е гадно, че трябва да носи корсет, но поне да си подбира подходящи дрехи, с които да не се забелязва.

# 28
  • София
При нас чисто бяла тениска за физическо. Бях и купила две, едната я загубила, явно като се е преобличала я е забравила. И сега ползвам и бяла с някоя щампа. Униформа имаме, като блузата е задължителна, но горното не.  С каките тази година се родих...вече никакви униформи, само едната има една тениска, но им я искат когато имат поводи в училището...за снимките Simple Smile Simple Smile
И на нас не ни стига времето, не знам как сестрите и се справяха. Тя ли се мотае много, не знам. И аз мъкнах онзи ден до училище...пластелин Simple Smile , да правят по биология някакви молекули.

# 29
Леле колко сте изписали, че и нова тема имало.
Моята дъщеря е не просто енергоспестяваща, а направо ако се забави още малко и ще спре на едно място. Само прически и гримове са ѝ в главата последно време.
Заради мотането съм ѝ спряла всичко на телефона, че и устата ѝ също е много голяма на моменти и не знае кога да я затвори. Никога нищо нередно не е направила, все не зависят от нея нещата. Вече няколко пъти закъснява за втора смяна (!!) и все не по нейна вина уж...
Време иначе нямаме за нищо почти. В повечето дни имат по 7 часа, в един имат 8, а в друг имат и двата допълнителни часа по спортни дейности. Освен това в един от оставащите дни ходи на школата по математика към училището, а в другия - на тази по БЕЛ. Като добавим 2 пъти в седмицата физиотерапия и в неделя половин ден английски и става разкош... Иска ми се вече денонощието да е поне 48 часа, за да смогнем някак...
И моето е така, момче, има изцяло капацитет да ги научи, ходи на уроци, помага му се. Ходи в хубаво държавно училище, всички са амбицирани. Няма желание, мотивация, амбиция, разбиране и не го интересуваме къде ще учи. Аз ще.съм доволна и на 400 точки, просто не искам в Люлин 5 в кварталното да ходи, много ми е неприятно, а младежа иска да бъде оставен на мира Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт