Седмокласници 2025/2026 - тема lll

• 29 783
  • 765
  •   1
Отговори
# 255
  • shumen
Моя имаха сега такъв проблем с Математиката.На целия клас господина беше дал контролно без да им каже и напляскал 2,но след разговор с него и класната проблема се реши и утре ще правят ново контролно.
За дигиталната раница не мога да кажа,защото не я ползва моя.
Аз утре съм на родителска среща със всички учители.

# 256
А дали в СМГ и НПМГ минаха пробните матури?

# 257
Минаха в нпмг, в СМГ са този уикенд.

# 258
Минаха в нпмг, в СМГ са този уикенд.
Минала е математиката в СМГ, пише на 30-ти по БЕЛ.
Ако има някой като нас изпуснал пробната матура по Мат. Ще има в "Литера" на 28-ми ноември от 8:30 и на 1 декември от 15 часа. Таксата е 60 лв.

Последна редакция: вт, 25 ное 2025, 10:03 от Eli_19

# 259
Нашият младеж пък е в чужбина и изпусна доста материал. По мат само не ме притеснява, и да не знае нещо, бързо ще навакса, но по всички други предмети ще види доста зор, че много отсъствия му се събраха. А, и литературата не я мисля много - и без това немилите и недрагите ще ги дъвчат има-няма 2 месеца, все ще хване нещо. При вас това ли учат по литература сега? Дори не зная накъде са, и той не знае, но предполагаме, че са почнали.

# 260
  • shumen
Детелина,на Немили-Недраги са моя по Литература.Госпожата им е казала,че ще го учат до края на Януари.По МАТ мисля,че са на тъждества.
Аз преди малко се прибрах от РС.По МАТ господина каза,че е добре моя,но тая неговата разсеяност и бавно писане му пречат.Същата работа и по БЕЛ.Днес са правили контролно и времето не му е стигнало за последните два въпроса.По разказвателните няма проблеми.

# 261
По литература са на "Немили - недраги", на първа част още.
А по математика вече на задачи за движение.

# 262
  • у дома

А по математика вече на задачи за движение.

Аууу по математика сте много напред-при нас още разлагат...

# 263
  • shumen
Фортуна,много са напред по МАТ вашите.

# 264
Направо препускат из материала, не мога да успея да наваксам (нали си припомням и аз материала).
Не знам защо толкова бързат.

# 265
  • пустинята Гоби
Задачите за движение по-сложни ли са от тези, които решаваха миналата година?

# 266
Дани, не може всички по всичко да знаят и да са силни. Моята примерно да не види разказвателен. Изприщва се, и аз като й видя оценките. И като ми каже -Ееее, пък ти, сега, нали не е 2 ка?

# 267
  • у дома
Зависи колко сложно сте решавали миналата година -те са си едни и същи няма нищо ново при тях...

# 268
  • shumen
Бръм,така е.Но ме е яд,че има възможности,а повече му е мързела.

# 269
Засега според дъщеря ми не са сложни. Каза, че ги решавали като таблици.
Вчера са ги започнали, може да е като преговорен урок първият. Днес ще разгледам урока, че снощи гледах Предателите, а дъщеря ми каза, че няма нужда от помощ.

Общи условия

Активация на акаунт