Седмокласници 2025/2026 - тема lll

• 29 708
  • 765
  •   1
Отговори
# 720
Здравейте,
има ли мама, чието дете посещава школата на ,,Маре''?
Може ли сподели отзиви, как преминават часовете, какво работят? Каква домашна получават?

Здравейте,

моето дете посещава и съм много доволна засега. Записах я в 7-ми клас и съжалавам, че не го направих и 6-ти клас. 6-ти клас я записах на частни уроци, но нещо не успява да я мотивира там учителката.
На курса вземат материала по-рано отколкото в училище и това помага за оценките (моето дете не е от ученолюбивите и е голяма мъка да седне да си прочете уроците). На курса учителката, според мен, успява да амбицира децата и е намерила формулата за спряване с материала за деца, на които не им се учи особено.
За ученолюбивите, според мен, всеки курс/уроци биха свършили работа.
По около 15 деца са в група.
Относно това, как протичаст часовете - доколкото съм разбрала от детето, проверяват домашните, правят тестове, които проверяват на място. Учителката дава отчет всеки път, какво са взели на курса и какво е домашното. Всеки месец има отчет, как се справя детето (оценка от представянето на курса и от домашните). За момента домашните са основно тестове по български и преписване/писане на тези по литература. Има пробни изпити всеки месец към самата школа.

# 721
Здравейте,
По какъв начин може да се достъпи до имейла където е са пробните матури за 7 клас?
Благодаря!

# 722
  • shumen
Мирела Геогриева,мисля,че са на пощата и трябва да си писал в три теми активно,за да имаш достъп до нея.

# 723
Честита Коледа!🎅
Бъдете здрави и благословени!
Честито на всички именици в темата!

Приятна и ползотворна ваканция!
При нас започна със съчетаване на приятното с полезното. 😊

# 724
  • shumen

Честита Коледа!Да сме живи,здрави и много щастливи всички.
Честито на именниците.
Моето дете се събуди преди малко и направо на подаръците отиде.Хареса си ги много,особенно гръбчето на Левски.
Утре е на урок по Математика,но нищо не е пипнал,а има да решава задачи.Ще видим кога ще му дойде музата днес или утре ще е всичко в последния момент.

# 725
  • у дома
Весела Коледа на всички! Да сте здравички,щастливи и обичани!  Heart

Някой дали има тези помагала да ми щракне 1-2  странички от първото и един ПИ от второто?

Ето тук са обяснени хубаво и с примери задачите от движение,на който му трябва

https://matematko.com/%d0%b7%d0%b0%d0%b4%d0%b0%d1%87%d0%b8-%d0%b … 0%bd%d0%b8%d0%b5/

https://matematko.com/%d0%b7%d0%b0%d0%b4%d0%b0%d1%87%d0%b8-%d1%8 … l9YlNjX_kog#-----

Последна редакция: чт, 25 дек 2025, 14:30 от svetlaem

# 726
Здравейте,
По какъв начин може да се достъпи до имейла където е са пробните матури за 7 клас?
Благодаря!
Ако е удобно да попитам-какъв е този имейл?

# 727
  • у дома
Здравейте,
Благодаря!
На 1 стр от темата в 1ия пост пише всичко.

Само да уточня,че усл за редовно писане в поне три теми за получаване на парола за пощата беше въведено,както и смяната на паролата от всеки набор след като някой изтри доста материали от нея.Някак си се предполага,че човек,направил си труда да пише редовно няма да го направи...

Последна редакция: чт, 25 дек 2025, 19:55 от svetlaem

# 728
  • София
Svetlaem, благодаря за линковете за задачите от движение. Нашият точно тях трябва да разбере, защото са взели този материал, докато беше болен.

Сега наборът е щастлив навън, пързаля се доста бързо на мокрия сняг  с една мини шейна като кръгло листо и кучето тича до него и то щастливо, че има сняг.
Хубава снежна Коледа на всички деца - малки и големи! Да сте много здрави вкъщи!!!

# 729
Здравейте,
Благодаря!
На 1 стр от темата в 1ия пост пише всичко.

Само да уточня,че усл за редовно писане в поне три теми за получаване на парола за пощата беше въведено,както и смяната на паролата от всеки набор след като някой изтри доста материали от нея.Някак си се предполага,че чивек,направил си труда да пише редовно няма да го направи...
Много благодаря за информацията. На кой пък сърце му даде да трие...ама народ всякакъв.

# 730
Честита Коледа и весело посрещане на новогодишните празници! Christmas Tree
Svetlaem, за задачите от движение, ние ползваме тези схеми:
Скрит текст:

Схемите са от едно помагало на Анубис, което jsed беше качила преди време с много други материали.
Скрит текст:

В помагалото са дадени и по-трудни задачи, към всеки раздел има теория и по няколко решени задачи. На мен ми хареса за самостоятелно обучение.

# 731
  • shumen
Svetlaem,благодаря за задачите от движение.Моя ще трябва да порешава малко,че класно го чака,но яко го мързи.
Магента,при Вас поне сняг има,а при нас е сух студ.Прехвърчат снежинки,но не натрупва.

# 732
  • у дома
При нас си трупа-ние сме в Северозападна България...

# 733
Ехаа, прекрасно е Коледа със сняг. ❤️
svetlaem, и улиците са ви почистили. 😃
При нас само дъжд. Миналата Коледа пак беше дъждовна.
svetlaem, и аз благодаря за линковете за задачите за движение.

# 734
  • shumen
Ехаа,прекрасна е Коледа със сняг.
При нас има,но не трупа.
Ние днес цял ден от маса на маса и утре пак се очертава така.
Моя най-после реши задачите за утре.Ще го натисна тия дни и да поучи малко и напише по Химия домашното.

Общи условия

Активация на акаунт