Седмокласници 2025/2026 - тема lll

• 29 712
  • 765
  •   1
Отговори
# 705
  • на земята
Здравейте ,по напред беше публикувам един тест,къде да намеря ключ с отговорите?
Гледах доста напред,не намерих.
Благодаря ви много
Ако става въпрос за теста от ОТ, още няма отговори. Когато съфорумката ги получи, ще ги сподели.
Да за него.
Благодаря ви много

# 706
  • shumen
Boho chic,и моя прави тъпи грешки и направо побеснявам.На последното контролно по МАТ беше писал 3×8=32 и от там цялата му задача грешна и губи 5 точки.И не от незнание,а от бързане прави такива грешки.
Днес им беше коледния базар.Щастлив е,че са продали всичко.Утре ще си разменят подаръци.Взели са и на класната им каквото бяха решили.
Минахме и рентген и при педи.На снимката пише остеохондроза и спондилоза и гръбначно изкривяване има.Най-добре ще му се отрази плуването каза педи.Ще следя кога ще отворят басейна в нашия град и ще го записвам.След Нова Година ще даде направление за невролог,за да може и скенер да минем.

# 707
И аз благодаря за общинските по физика и химия. Пробва единия, много приятно ме изненада. Без каквато и да било странична подготовка, само с твърдение, че и двата предмета са по-лесни от математиката. Joy  Само че не отчита факта, че сравнява несравними нива.  Така или иначе е решил да се пробва по химия поне, въпреки че няма никакво намерение да се занимава с химия занапред.

# 708
Здравейте, момичета! Рядко се включвам, но се опитвам да ви следя. Да си призная честно - чувствам се излъгана. Записах девойката индивидуални уроци към учебен център, а нещата не се случват както си го представях и .....незнам какво да правя и как да продължаваме. На пробни преразкази изкарва 22-23 т., по математика е бавна. Незнам до къде ще стигнем, но най-важното да сме живи и здрави!

Моето дете също беше така, записах я на частни уроци по БЕЛ, индивидуални - коренна разлика, пишат тези, анализи, работни листове по формата на НВО, преразкази и вървят с нейното темпо.
На индивидуални е по двата предмета. С Мат минахме на частен учител, който не е от учебен център. Скоро си говорих с госпожата по БЕЛ според нея може да стигне някъде до 80-82 т. Надявам се с математиката да компенсира. Но пък са и трудни интегралните задачи. И през ваканцията ще се опитаме да се заемем пък с тях.

# 709
  • shumen
Детелина,браво на детето.И моя няма намерение да се занимава с Химия,но иска да опита на олимпиадата.
Ели,и на моя интегралните задачи са му трудни.

# 710
  • София
84т за СМГ са си екстра. Голямото ми дете изкарваше по толкова на пробните и на реалния изкара 96т.

# 711
  • София
Здравейте!  Браво на децата за успехите по МАТ! Аз обаче съвсем се депресирах от последните страници.
Моят хубостник стартира ваканцията. Има да пише около 60 тези от курса по БЕЛ и 23 страници задачи да решава от сборника от курса. В последната седмица донесе три оценки по БЕЛ - петица на класната и още две шестици, едната по избираемия. Това отлично, но донесе и четворка на класната по МАТ, и тройка от някакъв бърз тест, направен тако наказание за лоша дисциплина от няколко деца.
Ако продължава така, трябва сериозна преориентация на желанията за след седми клас. Не знам, все по-мъгляво става положението...
Хубави и споделени празници желая на всички! Nature Star2Nature SnowflakeNature Sparkler Дано и децата успеят малко да починат! Green Heart

# 712
  • shumen
Моя сега видях има 5 на класната по БЕЛ,но 3 на контролното по География,а уж учи за него.По География на уроци не ги изпитва да разказват,а на упражнения.На контролното каза,че са имали няколко въпроса единия от който да си представят мислено картата и да пишат през къде ще минат от точка А(държава) до точка B(друга държава).По БЕЛ има 36 точки.
Днес сега каза им бил най-якия ден в училище.Не правили нищо,а играли на телефоните.Разменяли и подаръци.Харесал си е подаръка много.

Последна редакция: вт, 23 дек 2025, 15:15 от danaeka

# 713
Здравейте,
има ли мама, чието дете посещава школата на ,,Маре''?
Може ли сподели отзиви, как преминават часовете, какво работят? Каква домашна получават?

# 714
  • shumen
Никакви домашни нямат за ваканцията освен по Химия.Уроци нови също по нищо.
Донесе класното по БЕЛ.В частта с БЕЛ почти няма грешки,но по Литература има доста.
И да питам-може ли да им се изкара карта Револют преди 14 години и на коя банка?В ОББ ми казаха,че преди 14 години не може.

# 715
Може револют. Всичко става онлайн, но трябва и родителят да има револют и на детето се връзва към неговата карта. Изпращаха я по пощата и децата можеха да избират дизайн на картата. Моята има от 2-3 години и там са й спестяванията. Плаща си с нея и пари в брой даваме рядко.
Весели празници на всички!

# 716
  • Където морето целува небето...
Има карта на ДСК от 5 клас, а заради едно пътуване в чужбина от училище, миналата година изкарахме и Револют. Той предпочита да ползва Революта, за нас също е по-удобно да му пращаме пари веднага. Рядко ползва кеш вече.
Домашни има доста по БЕЛ, както за училище, така и за школата.

# 717
И моят син е с Револют карта от месец. Удобно е.

# 718
  • София, Младост
Доста домашни по математика и математика ИУЧ имат за ваканцията. По БЕЛ госпожата е изпратила тестова за решаване по желание.. т.е вкъщи ще е задължително Yum

# 719
  • shumen
Jsed,аз затова искам да му изкарам карта,за да му сложа там спестяванията.Ще разгледам тия дни къде може да му направя сметка.На ОББ ми казаха,че не може преди да навърши 14.
Мама Сузана,и моя от танцовата излизаха извън БГ,но тогава не съобразих и не му изкарах карта,а му бях дала в брои.
Вилиандър,и аз ще го натисна да направи някои тест по БЕЛ и Математика и да се подготви и за класното.

Общи условия

Активация на акаунт