Седмокласници 2025/2026 - тема lll

• 29 731
  • 765
  •   1
Отговори
# 690
Svetlaem, jsed, сърдечно благодаря💐!

Малчуганът решава теми за областен кръг на школите, но ми се искаше да погледне и тези за общински.
Принципно би следвало да е подготвен, но като знам каква грешка направи на общинския кръг на НОМ поради подценяване, ми се иска да се запознае с формата.

# 691
  • До морето
Говорете ми за тъпи грешки! Само такива прави, бе, направо ме вади от чорапите! То да е от незнание, да седнеш да му обясниш и да го научи. Вчера прави пробен изпит от помагало. Втори модул без грешка, интегрираните без грешка, геометричните без грешка и на първите 5 задачи, дето са само бакалски сметки - 3 грешки. Три! Това са 9 точки. И като му кажа това ти е грешно, отваря черновата и за 4 секунди си намира грешката и "А, да, то тука било минус" или "Оп, тука съм забравил да съкратя".
Как се оправя това, не знам. Страшна блейка.

# 692
  • София, Младост
Лелее, Boho chic, същия моя хубостник описваш Sad.
Бясна съм! Правили ПИ с класния. Вика много лесно беше, донесъл условията с черновата. От първа до пета задача-3 грешни. Ама ей така бакалската. Като му ги показах-А, да бе! То е ясно.
Ясно, ама точките ги няма.
Останалото надолу вярно.

# 693
  • пустинята Гоби
И моят син греши на лесните задачи с бакалските сметки. Сега през ваканцията ще решава точно такива, за да ги автоматизира, демек да се научи да не ги смята наум или и аз не знам как.

# 694
  • у дома
Точно с изписване,а не смятане наум се оправя...
Иначе Boho първите зад носят обикновено по 2 т,та губи 6т,а не 9т,но все тая,важното е да се научат ,че всяка точка е важна...

# 695
  • До морето
Точно с изписване,а не смятане наум се оправя...
Иначе Boho първите зад носят обикновено по 2 т,та губи 6т,а не 9т,но все тая,важното е да се научат ,че всяка точка е важна...

Според помагалото първите 15 задачи са по 3 точки и затова така ги смятам.  Няма значение, де. Въпросът е в разсеяността и че ми иде да го шляпна с учебника по тинейджърската празна кратунка.

# 696
Здравейте, момичета! Рядко се включвам, но се опитвам да ви следя. Да си призная честно - чувствам се излъгана. Записах девойката индивидуални уроци към учебен център, а нещата не се случват както си го представях и .....незнам какво да правя и как да продължаваме. На пробни преразкази изкарва 22-23 т., по математика е бавна. Незнам до къде ще стигнем, но най-важното да сме живи и здрави!

Моето дете също беше така, записах я на частни уроци по БЕЛ, индивидуални - коренна разлика, пишат тези, анализи, работни листове по формата на НВО, преразкази и вървят с нейното темпо.

# 697
  • на земята
Здравейте ,по напред беше публикувам един тест,къде да намеря ключ с отговорите?
Гледах доста напред,не намерих.
Благодаря ви много

# 698
Здравейте,
84 точки има нашият хубостник на пробната по БЕЛ в СМГ. Според госпожата му представянето му не е добро 🤨 Ужасон

# 699
  • у дома
Здравейте,
84 точки има нашият хубостник на пробната по БЕЛ в СМГ. Според госпожата му представянето му не е добро 🤨 Ужасон
Защо да не е добро?Според мен за този етап е прекрасен резултат-всеки месец да вдига по 3т и е стигнал 100т до юни.

# 700
Здравейте ,по напред беше публикувам един тест,къде да намеря ключ с отговорите?
Гледах доста напред,не намерих.
Благодаря ви много
Ако става въпрос за теста от ОТ, още няма отговори. Когато съфорумката ги получи, ще ги сподели.

# 701
Здравейте!
Бихте ли ми казали/насочени къде мога да видя ПИ изпити, които са се качвали в групата досега по БЕЛ и математика?

# 702
Честит празник!
И аз днес записах час за пробен изпит. По математика в образователни технологии, но цената е вече 60лв. И на другите места ли има повишаване? Миналата година все си бяха по 50.

Как му се сториха изпитите ?

# 703
Здравейте,
В самата статистика тези резултати са в зелено, та не знам кое не му е доброто Simple Smile

# 704
Ох, на пробния на СМГ учители това е разкошен резултат, независимо от критериите на госпожата.
Вероятно на пробния на Регалия ще изкара 88-90+, особено ако се концентрира.

Последна редакция: пн, 22 дек 2025, 21:47 от silan

Общи условия

Активация на акаунт