НАБОР 2006 - Студенти - 2

• 39 792
  • 599
  •   1
Отговори
# 240
Мисля че до 15 число се изплащат социалните, така че ще се разбере тази седмица или най късно понеделник.

# 241
Ще видим дали ще имат коледен подарък!

# 242
  • София
Моят младеж има заповед, одобрен е. Предполагам, че ще им ги изплатят този месец накуп.

# 243
Привет !
Има ли някой в тази група със студент в ТУ София - немски факултет, специалност МИТ. Независимо кой курс.

# 244
Моят младеж има заповед, одобрен е. Предполагам, че ще им ги изплатят този месец накуп.
През октомври ли си е подал документите или по-рано

# 245
Моят е звъннал и са му казали, че е одобрен. В края на октомври подаде.
Попаднал е явно на свестен служител и в настроение, та да си играе да проверява, вместо да каже, че се обработват документите и да чака.

# 246
Здравейте, а има ли някой специалност право , който да знае , че е одобрен за помощта или вече има превод.Благодаря!

# 247
  • софия
Помощите (каквито и да било) не се ли одобряват и превеждат от съответна дирекция на АСП, а не от факултет/университет?

# 248
Ravena1 има предвид да не отказват на тази специалност.
Нали уж не трябва да я има задочно специалността, но май само в самия университет не трябва да я има. Объркана работа.

# 249
  • у дома
То за мен е объркано по начало,защото например сираците/като моето и за съжаление още деца от темата/ понеже са явно много богати с наследствените пенсии,които получават,та нямат право на тази помощ...Здраве да е,дано сме живи и здрави и да успеем да ги изучим и без помощта на държаата.

Последна редакция: чт, 11 дек 2025, 12:30 от svetlaem

# 250
Да, да. Безумно е. С това се съгласихме отдавна всички.

# 251
Аз пък по повода отново се потресох, че може да учиш за строителен инженер задочно. Но що не. Нали АИ ще ни замени всички. Здраве да е, да идат парите при нуждаещи се.

# 252
Ravena1 има предвид да не отказват на тази специалност.
Нали уж не трябва да я има задочно специалността, но май само в самия университет не трябва да я има. Объркана работа.

Точно заради специалността питам,в университата даже не искат и уверение да издават заради задочното-нямало смисъл.Но аз й казах да пробва,защото от миналата година нейн познат си взема и пак е имало задочно обучение.

# 253
  • София
През октомври ли си е подал документите или по-рано

Последните дни на октомври.

# 254
  • у дома...
Социалните плащат вторник и четвъртък. Айде дано на 16.12. зарадват децата ви предколедно.

Общи условия

Активация на акаунт