НАБОР 2006 - Студенти - 2

• 40 172
  • 607
  •   4
Отговори
# 600
  • София
И моя синковец започна лекциите. С голям кеф тръгна. 3 седмици почивка му се видяха мнооого дълги и нямаше търпение да започне сесията. Казва, че в унивелситета било 100 пъти по-яко отколкото в училище Simple Smile
Този семестър в петък сутринта от 7,30 ч имат практика. Сега писа, че са я изместили от 8 ч занапред и ще трябва да правят някакви презентации, които ще трябва да представят пред останалите - един вид ще се упражняват да презентират и да говорят пред голяма група хора. На тях оценки няма да им пишат - само заверки ще дават. По информатика първия ден са им пуснали тест да видят кой на какво ниво е. На спорт се записа на фитнес и вече и там се запозна с няколко момчета от други специалности. Той понеже тренира сериозно и се захванал да им показва разни упражнения и т.н. Simple Smile.
Планирал е за началото на април да ходи за 1 седмица до Швеция на гости на един негов приятел, който е студент там. На мен ми се струва, че е студено по това време и нищо няма да може да разгледа, но щом е решил..... Мрънках, мрънках, че ще е по-добре да отиде лятото, след изпитите, да хване хубаво време, да разгледат хубаво града, да отидат и до Стокхолм, обаче той си знае неговото.

Последна редакция: пт, 13 фев 2026, 09:59 от Lady Cassiopeia Duval

# 601
Ехаа..Стокхолм...Супер

# 602
  • столицата
Ами той може и лятото пак да отиде. Едното не пречи на другото.

# 603
Синковеца вече е 2 седмица втори семестър. Взе всичко първия, математиката взе на поправката. Дори не знам как. Не реши една задача, не знаеше нищо. Обаче си имал система , по която да решава тестове по математика по вероятности и ... Успя. Над 50 процента вени отговори , като всеки въпрос е имал по 5 подусловия. Вероятността я беше изчислил след това, много под 1 процент е. Еми явно системата му свърши работа, извън това, за другите изпити е доволен, интересно му е, дори малко учи.  Аз се гордея с него, защото изведнъж чух за две близки деца, които бяха дори отличници в училище, нещо не им харесвало в университета и спират. Какво ще правят, не знам. Та така. Дано мине  всичко добре, реално на нас математиката беше най-големия проблем ,защото то не става само с учене, а имаше много да наваксва. Сега вече съм спокойна ,но не го следя и не знам какво се случва всеки ден. Каквото ми сподели, това е . Вече е голям,да се оправя.

# 604
  • Между гори и планини
По математика е имал само да загражда отговори ли?
Защото при моя е имало задачи за решаване, като вземат и преснимат и черновата. Трябва си решаване, не гадаене.
То не много за гордост това, че на тестовете минава с гадаене.

# 605
  • столицата
Важното е, че момчето е подходило тактически и е постигнало резултат.

# 606
Имаме валентинка от социалното...чудо невиждано, за 3 месеца. Ако случайно взимат стипендия, от кой момент ще декларират промяна на обстоятелствата? Месецът на получаването ѝ ли?

# 607
  • Варна
Синковеца вече е 2 седмица втори семестър. Взе всичко първия, математиката взе на поправката. Дори не знам как. Не реши една задача, не знаеше нищо. Обаче си имал система , по която да решава тестове по математика по вероятности и ... Успя. Над 50 процента вени отговори , като всеки въпрос е имал по 5 подусловия. Вероятността я беше изчислил след това, много под 1 процент е. Еми явно системата му свърши работа, извън това, за другите изпити е доволен, интересно му е, дори малко учи.  Аз се гордея с него, защото изведнъж чух за две близки деца, които бяха дори отличници в училище, нещо не им харесвало в университета и спират. Какво ще правят, не знам. Та така. Дано мине  всичко добре, реално на нас математиката беше най-големия проблем ,защото то не става само с учене, а имаше много да наваксва. Сега вече съм спокойна ,но не го следя и не знам какво се случва всеки ден. Каквото ми сподели, това е . Вече е голям,да се оправя.
Любопитно ми е кой е този университет?!

Общи условия

Активация на акаунт