НАБОР 2006 - Студенти - 2

• 15 838
  • 234
  •   1
Отговори
# 195
Рейтинг на висшите училища и статистика от МОН https://www.bta.bg/bg/news/lik/1012711-reytingovata-sistema-na-v … ato-edna-ot-nay-z

# 196
  • Отвъд алеята зад шкафа
Зазу, опция за промяна на дата има, но се доплаща, някъде около 40 евро е, аз така сменях дата за декември. Полетите са свързани, ако не се качи на първия, вторият отпада.

# 197
A някой намери ли линк, където не са само голите приказки на министъра, а цялото изследване и рейтинговане

# 198
"Рейтинговата система на висшите училища в България през 2025 г. е обновена и данните в нея са актуализирани по поръчка на Министерството на образованието и науката от консорциума „ИОО-С”, съставен от Института „Отворено общество - София“ и "Сирма груп"." - Това изречение казва всичко. Колко е обективна и колко трябва да се вярва на рейтингови системи, направени от частни, Зависими организации. Това се отнася за всички такива рейтинги. Но, друга тема е
Билетите на.  Low cost компании не са свързани и няма проблем да ползваш само единия. Освен ако не си по едно специални маршрути, мисля, бяха няколко, по които са свързани изрично - но тогава е свързана само едната посока.

# 199
  • Отвъд алеята зад шкафа
Това не е вярно за билетите. Ако не се чекираш на първия полет, после не можеш да се чекираш и за втория.

# 200
  • sofia
Рейтинг къща не храни.

# 201
Това не е вярно за билетите. Ако не се чекираш на първия полет, после не можеш да се чекираш и за втория.
Март месец с Wizzair си използвах обратния полет без да съм се КАЧИЛА на отиване. Не помня обаче, бях ли чекирана, или не.
Но потвърждавам, че може да се върнеш, без да си отишъл. Може би това с чекирането е важно уточнение.

# 202
  • у дома...
"Рейтинговата система на висшите училища в България през 2025 г. е обновена и данните в нея са актуализирани по поръчка на Министерството на образованието и науката от консорциума „ИОО-С”, съставен от Института „Отворено общество - София“ и "Сирма груп"." - Това изречение казва всичко. Колко е обективна и колко трябва да се вярва на рейтингови системи, направени от частни, Зависими организации. Това се отнася за всички такива рейтинги. Но, друга тема е

Зачудих се аз защо много популярни с определен етикет са силно напред в рейтинговата система, а то що било...
За поредна година ме изумява, че ВА бие по качество и рейтинг по специалност "Психология" утвърдено име като ВТУ.

# 203
# 204
  • Отвъд алеята зад шкафа
Вероятно, ако е платена и резервирана седалка, с опция за ранен чек-ин, няма да има проблем. Обаче приятелка на дъщеря ми без седалка и приорити, не хвана първия полет, придвижи се с друг, но после се оказа, че не може да се чекира за връщането, анулирали са й го още като не се е качила на първия. Най-добре е да има официално потвърждение от авиокомпанията, ако ще се действа така.

# 205
Мда, както постна звънче, и chat gtp потвърждава, че има разни случки.
Върнах лентата назад. Бях чекирана, без място и без priority и не се качих на самолета.
Дори не ми хрумна, че може и да има проблем за връщането. Късмет.
Изводът наистина е да се вземе потвърждение в такива случаи.

# 206
  • Стара Загора
Добро утроооооо, липсвах от страната две седмици и едва ви догонвам.
Наборът е добре, ходи на лекции, упражнения, явява се на предварителни.....ще видим. Каква математика учи...идея нямам.
На 8-ми декември са в Банско компанията. Без нови хора, старата компания от града. Те всички са в София без две момчета, които учат в Тракийският университет

# 207
A някой намери ли линк, където не са само голите приказки на министъра, а цялото изследване и рейтинговане
Заповядай https://rsvu.mon.bg/#/

# 208
Кажете ми най-близката до УАСГ медицинска лаборатория коя е и къде е!

# 209
Кажете ми най-близката до УАСГ медицинска лаборатория коя е и къде е!
Солничка, всичко наред ли е?
Това ми дава като тай- близка лаборатория до УАГС:

Адресът на Prolabor е ул. „Здраве“ 13, етаж 1, София.

Общи условия

Активация на акаунт