НАБОР 2006 - Студенти - 2

• 35 658
  • 553
  •   1
Отговори
# 465
Има само за отопление с дата 18.12 , като и то не е изплатено, за другата няма....не е вярно, заедно ги подава, казах, че щом няма доход не може да не е одобрена и нищо

# 466
Направо за докторат е ситуацията.

# 467
  • София
Някой знае ли дали студент, учещ в чужбина има право на карта за градски транспорт за студент в София? Т.е. ползва ли преференциалната цена за студент? Благодаря!

# 468
  • София
Някой знае ли дали студент, учещ в чужбина има право на карта за градски транспорт за студент в София? Т.е. ползва ли преференциалната цена за студент? Благодаря!

Не, купува си младежка карта - 25 лв./месец.

# 469
zazu, дано в София е различно, но преди 2г ми се наложи да вадя карта за студенти по Еразъм,  докато не занесоха удостоверение и книжки от варненски ВУЗ не получиха карти

# 470
  • sofia
Само на младежка карта за транспорт имат право, другото било единствено за учащите на територията на София. Правих специално запитване.

# 471
  • София
Да си похваля чадото. Днес приключи първата си сесия в живота. Чакаме оценката иначе до момента е 50 на 50 Grinning  - две шестици и две петици.
Все пак идеята е да вземе най-високата стипендия в УНСС.

# 472
Да си похваля чадото. Днес приключи първата си сесия в живота. Чакаме оценката иначе до момента е 50 на 50 Grinning  - две шестици и две петици.
Преди малко излезе резултата от третия изпит на синковеца. Дотук има две 6ци и една 5ца. Остават още 2 изпита.

# 473
Ехе, браво на децата.
Моя си вее гъза в Гърция. Отиде по програма Еразъм. Имаме два изпита следвашата седмица и съм далеч от мисълта, че в момента учи🤣

# 474
  • София
На синковеца утре му е последния изпит - математика. Обаче нямат никакви нанесени оценки. Аз не съм известна с особено голямо търпение и буквално протърках бутона за рефрешване на лаптопа. Много се дразня - по мое време оценката се нанасяше в книжката веднага след изпита. Синковецът каза, че са се разбрали утре след изпита вечерта да ходят на дискотека. И се чудя - как се празнува края на сесията, като не знаят дали са си взели изпитите или не Grinning

п.п. Браво на отличниците Simple Smile

# 475
  • София
Преди малко излезе резултата от третия изпит на синковеца. Дотук има две 6ци и една 5ца. Остават още 2 изпита.

Моят си взе три от изпитите предварително. Та за сесията му останаха два. Казах му, че такова висше ще изкарам сега 10 бройки за 2 години.

# 476
  • Благоевград
Цитат на: punch link=top
[/quote
Излязъл ли е резултат по физиката?

# 477
Цитат на: punch link=top
[/quote
Излязъл ли е резултат по физиката?
Ако се е явявал на изпит по физика на 8ми този месец, вече има резултати.

Последна редакция: чт, 15 яну 2026, 11:46 от punch

# 478
Има ли някой получил плащане от социалните през януари? Или все още не са започнали да изплащат

# 479
  • Сандански
Има ли някой получил плащане от социалните през януари? Или все още не са започнали да изплащат
Моята дъщеря има Hands Ok Hand

Общи условия

Активация на акаунт