Любители на кучета - 155

• 6 607
  • 240
  •   3
Отговори
# 195
То за това и Макс се казва така, заради размерът му. Много ми е странно пипер да ми викат Макс.

# 196
Честити рожденици Изи и Кас!Бергичка щастлива ваканция е имала.Стискам палци Вачи бързо да се оправи.Чаровна снимка от Сиви...Уникален поглед на Гинче.И на другите сладури в темата се порадвах.Обезкучена съм,както казва Билянка ,но си снимах днес тези португалчета

# 197
  • Бургас
По-елегантни са от истанбулските кьопеци.
ММ и Елза пет дни бяха сами.
Да оставиш мъж сам с куче в сезона на космопада... Не бях виждала къщата си в такова окаяно състояние. И на лампите има косми. Представям си да ме няма месец.
Виновницата се радва на новия си калъф за легло, ушит от "баба й".

# 198
Дъщеричката прати току- що снимка на Лори.

# 199
Хайде да се отчета с сутрешна асансЙОрна снимка 🫠🤣... и да се оплача от Тайра.

Значиии...Като става мъжа ми рано, изобщо не го отразява, но стана ли аз, тя вече чака до вратата и се започва с мрънкане и припиране, докато не отворя вратата да излезем🤦

Другото за което искам да се оплача, е че напоследък като я сваля ММ, директно с влизането в асансьора се изпишква, че и понякога и ака 🤯  Съответно след 3-тия случай, той вече не иска да я сваля, ама то и аз не искам.. заради последващото мрънкане от негова страна 😂
С мен като излиза, такива работи не прави. Не знам как да го тълкувам 🙄 Някакви идеи?

# 200
  • Варна
Тайра е сладурка, това ми е идеята Satisfied На въпроса, най-вероятно иска ти да се разхождаш повече и да релаксираш, а мъжът ти да чисти Smiley Не ме цитирай, че най-вероятно мъжът ти няма да е във възторг Stuck Out Tongue Winking Eye

# 201
Предният ми кавалерчо ги правеше тия маймунджулъци в асансьора, но само с пишкане, ако го извеждаше майка ми. Но това беше вече в напреднала възраст, та не знам дали беше от вълнение, защото не можеше да остиска, или ей така - на пук, че ме няма мен да го изведа. Ние днес изпоробвахме гащеризончето на Кас за дъжд. Малко като робот ходи с него, но пък е почти целия сух. Доволна съм, но може би трябваше да е една идея по-широко.

# 202
  • Бургас
Освен да пробва да слезе по стълбите друго не ми идва.
Кой я разхожда предимно сутрин? Кога си върши работите обичайно?

# 203
Гале, той мъжа ми бг-мама я знае само формално, няма страшно 😂

Предимно съм аз вече над 2 години 😂
Той се включва рядко, понеже ходи на работа.
По стълбите е абсурд пак. Ще си свърши нещата докато слизат надолу 🤷
Просто не мога да си обясня, защо все с него ги прави тези неща. Не е като да не я извеждаме достатъчно. По 3-4 пъти на ден излизаме да си върши нуждите. На 6 г, не мисля че е възрастна и не може да стиска.
Изпускането при радост и вълнение си и е в природата от бебе, това не го броя изобщо. Примирила съм се, че докато е жива чат-пат ще бърша пикня вкъщи 😂, ама това сега, което се случва в последно време, не мога да му намеря логично обяснение 😩

# 204
  • София
Като я извежда, нека я занимава с нещо. С играчка, лакомство. Като влизат в кабината да я кара да сяда и награждава. Може и памперс да и сложите. Ще се вцепи и ще се замисли дали пак да го прави.

# 205
  • София
Имам въпрос: Храната за кастрирани кучета поредният маркетингов трик ли е? Или има смисъл да се дава?

# 206
  • София
Поредният маркентингов трик е.

# 207
  • София
Зависи. С по-малко мазнини е. И с повече баласт при някои.

# 208
  • тук-там
Ох, прибрахме се в Бг и веднага минах Руба на барф. Още същия ден спря да пие така вода (бях решила вече, че е диабетичка) и от следващия ден изходния материал намаля на половина. Тези гранули са “няма такава гадост”.

# 209
  • Варна
Добре дошла на Руби! Да ни я показваш по-често, mtz!!! Дано да й хареса новата родина! Чакам с нетърпение дните около Коледа - тогава сигурно ще ги съберете и с Лори, и пак ще ни пренесете в снежните поляни на Рила! Nature Snowflake

Общи условия

Активация на акаунт