Любители на кучета - 155

• 20 752
  • 730
  •   1
Отговори
# 585
Ее, ама какви са тия бели гащи сега? Купи й нещо по-така. Тя е манекенка все пак, къде си виждала манекенка с бели гащи? Smiley

# 586
  • Бургас
Защо се изпуска Зара?

# 587
Нали я кастрирахме и след това получи кръвоизлив, та се наложи повторна операция. Оттогава Зара се изпуска като лежи настрани, понякога са капки, понякога повече. Тя не се усеща. Така ще е. Днес например я черпих наобяд с брюкселско зеле, следобяд с печена тиква и довечера чакам да е оле-мале пак.
А иначе гащите са цветни, все пак е манекенка. Grinning
Тези са... ако на някой му се наложи, и за цикъл стават.

# 588
  • Бургас
Айде, три тона козина по - малко! От сега вътрешно се кефя, че скубането и 6 часовите бани свършиха.

# 589
  • София
Ева и Зара са манекенките на темата! Грация и красота! Heart
Вачи е абсолютен бонбон!
На Кастиелчо бързо да му минава!
Изи как е?

# 590
Ева е уникална, всякак... и с козина, и без!
Супер елегантна мома Simple Smile

# 591
  • Варна
Честита прическа на Ева! Леко да ѝ е на плещите и на душата. И на майка ѝ - също. Grinning

О, Кас, как възпали тези големи красиви очи?

Изи е добре, пие си лекарствата и все още е на диета.

# 592
Много красиви манекенчета - Зара, Ева,  Кас, Изи,Иванчо, ако съм пропуснала някой го целувам по муцунката Yellow Heart
Много ви се радвам, сладурковчета!
Касчо да му минават големите прелестни очички! На Бруно много му съзлзят очичките и постоянно са мокри, май му влиза козина в очите, вече се чудя какво да го правя. Храната не е пиле, риба е.. та не е това.

Скоро не съм ви споделяла моя мушмурок Брунчо и неговите циркови номера... Стои и ходи на два крака, само да му дадеш подкуп.
Скрит текст:

# 593
  • София
Леле, той е като плюшена играчка. Heart Eyes Показвай го по-често, много е сладък!

# 594
Явно защото му изсъхват и го сърбят и пипа с лапите, та малко му е надут третия клепач на едното око. Правихме тест за сухотата - от минимална стойност 20, на него му беше 10 болното оченце. Аз се бях притеснила, че има чуждо тяло, или че някоя от двете мъркащи госпожици го е одрала, но ранички няма, и това провериха с тест. Светлината го дразни.
Роботът се казва Шон. Мег беше възмутена, че я накарах да стане, за да им преместя леглото от пътя му. Кас го подуши два пъти и загуби интерес. Грейси естествено беше ужасена и избяга с писъци като влезе в нейната стая. Скри се зад вратата на банята, ама той и там я намери по едно време и тя щеше да си счупи краката да бърза да избяга пързаляйки се по мокрите плочки.

Страхотен Бруно, като малко плюшено меченце е!

# 595
Бруно е много сладка плюшка Heart Eyes
Падам с робота на име Шон. Направо си представям... Мег, ако обичаш, би ли мръднала да мине Шон. Simple Smile

# 596
Еми Ева и с тази прическа пак си е мадама, аз очаквах повече козина да е паднала.
И аз се посмях малко с робота Шон. Аз съм се замислила да взема един за първия етаж да чисти космите на котките,че и аче на 2рия където сме ние не може,че всяка стая е на различно ниво. Интересно ми е 3те котки как ли ще му реагират.
Бруно е много сладичък. И Кристал така на два крака седи и чака да й дадеш нещо. Децата й казват Балерина Капучина.

# 597
  • Бургас
То само ушите и горе главата и оставиха Simple Smile

Дано очето  на Кас скоро се оправи и да не го мислиш. Като помня как съм гонила Пипин да му капя капки в носа, вярвам, че и очите са зор Sad

Изи е разкошнааа! Дано скоро даде отрицателен тест за гиардия.

Бруно и той прекрасен! Вачо топли гъзеца. Зара и с гащите мома Simple Smile

Vanne, първата ни мома така започна да се изпуска след кастрация. Преди 25+ години я “лекуваха” с естроген. Помагаше за пишкането, но не и го давахме дълго, защото си е химия, че и хормонална. Но при нея си беше хубаво изтърване, не само капки.

# 598
  • Враца
Чудя се, как им се стрижат муцуните на кучетата, без да паднат и мустаците?

# 599
  • Бургас
Бръснат им мустаците. Реално тя мустаци никога не е имала. Т.е има но не са били по - дълги от 5мм.
Личи си, че ги няма когато играем на “търси”. В началото не успяваше “да види” нещото, а буквално и е било под носа. На мен лично не ми допада, че антените ги няма, но it is what it is.

Последна редакция: сб, 29 ное 2025, 09:01 от MeMyselfI

Общи условия

Активация на акаунт