Любители на кучета - 155

• 20 737
  • 730
  •   1
Отговори
# 630
Добре дошла прекрасна Нара! 😍

# 631
Страхотна Нара! Heart Разкошна е!

Всичко е много сладичък! Като го видя и все си спомням моето Норче.

Аз ще си взема у дома куче, сигурна съм, но ще е след време, а до тогава ще мисля чихи, пинчер или пудел да е! Grinning

# 632
  • Бургас
Аз така и не оправих гардеробите. Утре.

Добре дошла на Нара!

Вачо ще и се зъби, зъби, па ще види, че е безопасна кобила и топли много. Ще се завие с едното и ухо и гледай ти комбина Joy Разкошно бебе е бил. Сетих се за baby Boss.

# 633
Аз днес много се смях с Макс. Той голяМ пъзлю. Купих жив шаран в найлонова торбичка, торбичката подскача. Сложих му я на земята да подскача и той се качи на дивана да се скрие 😁 Чакам да ме пази 🤣

# 634
  • Варна
Добре дошла в нашите редици и в сърцето на мама, красива Нара! Yellow Heart Пожелавам ви бързо напасване и много материал за данъци тук.

Изида завидя на Елза за новия диван и получи и тя. Разбира се, по-малко куче -> по-малък диван. Тества го в момента.

# 635
Аз днес много се смях с Макс. Той голяМ пъзлю. Купих жив шаран в найлонова торбичка, торбичката подскача. Сложих му я на земята да подскача и той се качи на дивана да се скрие 😁 Чакам да ме пази 🤣
Същото е в нас. Съчувствам ти 😂😂

# 636
  • София
Тонка, добре дошла да е Нара и дълги години да ви радва.

# 637
Много интересна разцветка има Нара. Голяма късметлийка е тя, ще бъде обгрижвана и гледана с любов!

# 638
Добре дошла прекрасна Нара Heart
Аз като знам какво е къпането, сушенето и ресането на Кристал с е 2кг не искам да си представям с Ева какво е. Направо шапка ти свалям как се справяш.
Днес дойде коледните дрехи за фотосесия и веднага накиприх госпожица Кристал.

Толкоз много пух не мога да го прибера в роклята за да се вижда. Тук упражняваме команда Седни ама при нас реагират на Долу.
П.С. как успявате да ги снимате не знам, мойте снимки са все в движение.
Завиждам ви благородно на тези, които имат кучета, които лежат и не мърдат. Тез моите грам не искат да се кротнат, все напред назад.

# 639
Тонка,толкова е мило и нежничко това Нарче...Чаровни любимци сте наснимали ,много им се радва леля им RooRoo.Ах ,да имаше вместо палец сърце да им сложа!❤️

# 640
  • София
Добре дошла на прекрасната Нара! Бързо да свикне и да стане едно глезено момиче! Heart Много е красива!

# 641
  • София
Благодаря ви!
Откакто се прибрахме преди около 8 чАса вкъщи, до момента не си е подала муцунката изпод масата, освен в пътите, когато я извеждах навън.

След малко пак ще излезем. И трите пъти си върши работите по време на разходките. Единственото, което я разсейва от тъгата е храната. Има доста добър апетит, пу-пу!

Много ми е мъчно, че страда, но се надявам колкото е възможно по-бързо да се адаптира. Ние не й досаждаме, даже не говорим на висок тон, за да не я стряскаме.

Понеже се е паркирала под масата и там явно се чувства защитена, майка ми ще спи с нея в кухнята тази нощ, за да не е самичка. Когато вече се престраши да се разходи из апартамента, ще спи при когото си избере. Надявам се да е при нас в спалнята, поръчала съм й дюшече.

# 642
Поздравления, Тонка, че дадохте шанс на бездомниче (нали не бъркам?)!
Скоро тъгата в очите ще изчезне. Показвай ни я по-често. Heart
Вачко с бебешката снимка ме прободе в сърцето. Heart Eyes

# 643
  • София
Тя е по-скоро стресирана от многото преживявания, новото място и новите човеци.
Този типичен, тъжен бебешки поглед надали ще изчезне. Ползват го много умело 🤣. Гледах някакво научнопопулярно предаване за еволюцията на кучетата и именно този поглед ги различава от предците им. Ползва се за храна, когато са сгафили, когато искат внимание.
Хитреци малки са те.

# 644
Вярвам, че бързо ще се адаптира и скоро ще се успокои.
Вие ли й избрахте името? Много ми харесва.

Общи условия

Активация на акаунт