Любители на кучета - 155

• 20 744
  • 730
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна
Joy

На Кас гащеризончето покрива ли му нещо от коремчето?

# 616
Аз мога да пратя Грейси да поспи в гардеробите и да ги "подреди", че да ти дойде музата.
Не му покрива повече от гърдите, защото иначе става мокро като пишка. Нали ми е смотаничък, все на криво пишка и вечно се самопрепикава...

# 617
За котките знам, че мустаците им помагат да определят в колко тясно пространство могат да влязат и да излязат без проблеми.
Днес вали и разходките ще са кратки. Предимството на дългите крака е, че коремчето остава чистичко. Simple Smile
Но пък лесно стигаме до плотовете и масите да крадем вкусни неща.

# 618
Здравейте! Имам въпрос за малки кученца. Според вас кога могат да започнат да ядат и изцяло да се замести кърмата? Проблемът е, че някой подхвърли улично куче около блока, беше бременна, така че със съседите решихме да я кастрираме, когато роди,а кученцата да се опитаме за раздадем, роди преди около 2 седмици. Проблемът е, че днес цъфна с обица, предполагам това означава, че и вече не може да ги кърми?

# 619
  • София
И аз да си покажа кръчмарското дете. Вече е свикнала, че по време на разходката сутрин сядаме в някое кафе и тя получава лакомства. Знае всички заведения в квартала и след едното хуква към следващото. Laughing

Иначе, лекуваме се. При пухлата диарията се оказа от дисбактериоза. Пи една седмица някакви хапчета, сега допива и опаковка пробиотик. И е на гастро храна. В кабинета ни казаха, че  при по-възрастните кучета се получава понякога чувствителност на червата и може да си остане от сега нататък само на гастро храна.

# 620
Банята днес ММ я изми, това е най-гадното нещо на света за мен.
Бергичка утре ще я видя.

# 621
  • Враца
Ако няма кой да гледа Вачо: добре дошъл е да се гушкаме! Ще го размажа от галене, гурме и пух да се гуши. Даже компания ще му правя Heart....

Само, като види толкова високо куче у вас, ще му видите всичките 42 зъба.
(той полудява според височината, колкото по-високо куче има насреща - толкова "по-страшен" вид има! )
Зъби се, ръмжи, разтяга се целият (гръдния кош имам предвид), краката максимално настрани... абе заприличива в мислите си на кучето от Том и Джери!
Нещо е такова, ама по-страшно си представете:

# 622
  • Бургас
savii, а кученцата къде са?
Някой е взел майката и я кастрирал, така ли?

# 623
Олееее, ама те много малки тези кученца. Ще трябва да ги храните с мляко с биберон. Аптамил за новородени бебета (от 0 до 6 месеца) купете. После постепенно ще преминете на стартер пастети за кученца бебета.

# 624
Здравейте, кои от противоалергичните хапчета за хора мога да дам на куче и в каква доза за куче 10 кг.Имам фортекал и ериус, но не зная дали не са токсични за кучета и ако са какво друго да купя.

# 625
  • София
В нашия дом отново изгря слънчице - плахо, страхливо, неуверено и тъжно... засега.
Представям ви Нара Heart

А с тази снимка ме покори и взех решение, че трябва да си я приберем вкъщи.

# 626
  • Враца
Много е красива Нара!
Пожелавам ви щастие! Heart Heart Heart

Ей го Вачко, вече буден и разходен:

И да ви го припомня като бебе, когато пристигна.
(ние също го взехме , веднага щом почина нашият френски булдог)

# 627
  • Бургас
Много е хубава Нара.
Имам слабост към такива кучета с ловна кръв.

# 628
  • под тепетата
Прекрасна е Нара! Много обич и прекрасни преживявания ви пожелавам!
 Мале, Вачи! От една шепа ню-ню ти личи кой е шефът!
 Направих колажа за календара ни за 2026г и разбира се има място и за двамата косматковци!

# 629
Прекрасна Нара! Родена под щастлива звезда! Heart

Вачко е бил много сладко дребосъче, а сега гледа леко строго. Все пак е "голям" мъж. Heart

Общи условия

Активация на акаунт