Любители на кучета - 155

• 6 420
  • 238
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Прекрасни първи страници от темата, както винаги.
Поздрави от Нори, захапала и тя нещо по-голямо от възможностите ѝ.

# 31
Благодарим за новата тема Heart Eyes

Шошко изглежда отчаян от живота, явно Арда му стапа лагерите Grinning

Данък и от нас

# 32
  • под тепетата
Разкошна корица на темата, Sivi! Благодаря!
 Записвам се  с нетърпение чак сега, че чаках да си видя момчетата!
 Мързеливо вечерно. Дядо му пак го е отабуретчил Rage

Трудна работа с едната ръка телефона, с другата гребена и Лео. Като няма пухче и много слабичък ми се видя!

Ето и неговите окопи, конкуренция на Бергичка Kissing Heart

И за поздрав на esstela с пожелание за здраве и много гушки и целувки от нейните калпазани за рождения и ден!

# 33
  • Dublin
Благодарим за новата тема..данък ще платим по-нататък, че нямам нови снимки на Попи.

Много хубави снимки на всички кучовци, пълните ми душата Simple Smile

Тук пак вали и е студено, Попи е навлечена с дебел пуловер (изплетен с любов от баба й), търкаля се по диваните и общо взето ударила го е на активен мързел..Да им имаме живота, ама хей на, трябва да се работи.

# 34
  • Пловдив
Имаме голям проблем с лаенето на Арда. Комшиите до нас се оплакват, направо ми звънят ядосани, аз се чудя какво мога да отговоря на  техните настоявания - да съм стояла през деня при нея или да си купя къща.
Обяснявам, че работя с нея, че е много наплашена. Разбирам колко е дразнещо и се чувствам отчаяна.
Два месеца бях в друг апартамент, за да не преча в кооперацията, но нямаше  как повече да стоя при по-разбиращите комшии.
Като започне да лае - уча на команда тихо, тя спира, давам наградка. И след няколко минути пак започва... Не ми се мисли какво е през деня като остава сама.
Лае при всеки шум отвън. Лае когато се прибира някой вкъщи (снощи в 12 ч сина ми), дори понякога и през нощта като се тропне в коридора на блока. Имам щастие-то, че не всички апартаменти се обитават, че щях да имам много "доброжелатели".
1. Как ме съветвате да работя повече с нея?
2. Има ли вероятност да получа някакво официално предупреждение от полиция или друг орган и да ме принудят да я махна?

# 35
  • Бургас
иланг, пробвала ли си да оставяш занимавки? Гранули в кашон, увити във вестници - да души и да ги търси, разни други подобни неща, или такава подложка за облизване?
С душенето се изморяват много.

# 36
Имаме голям проблем с лаенето на Арда. Комшиите до нас се оплакват, направо ми звънят ядосани, аз се чудя какво мога да отговоря на  техните настоявания - да съм стояла през деня при нея или да си купя къща.
Обяснявам, че работя с нея, че е много наплашена. Разбирам колко е дразнещо и се чувствам отчаяна.
Два месеца бях в друг апартамент, за да не преча в кооперацията, но нямаше  как повече да стоя при по-разбиращите комшии.
Като започне да лае - уча на команда тихо, тя спира, давам наградка. И след няколко минути пак започва... Не ми се мисли какво е през деня като остава сама.
Лае при всеки шум отвън. Лае когато се прибира някой вкъщи (снощи в 12 ч сина ми), дори понякога и през нощта като се тропне в коридора на блока. Имам щастие-то, че не всички апартаменти се обитават, че щях да имам много "доброжелатели".
1. Как ме съветвате да работя повече с нея?
2. Има ли вероятност да получа някакво официално предупреждение от полиция или друг орган и да ме принудят да я махна?

Чочо е същия, лае от страх. Като се тропне и не вижда кой е, почва да лае и да се крие под леглото. Как още се побира там е непонятно за мен. Grinning
Децата като стават през нощта, първо му говорят, за да знае, че са те.
Мислехме, че има проблем със зрението, защото това случва предимно като е тъмно, но почна да лае и като се прибирам за обяд.

# 37
  • Sofia
И Чоки лае като минава някой пред вратата или влиза, НО само, когато има някой вкъщи. Иначе гласът му не се чува. Много се съмнявам, че ще защити с достойнство ценното ни имущество, ако не дай Боже, крадец довтаса. Най-много да го пребие с мятаща се опашка.

И нещо смешно от нета:
90% от живота с куче е да се дебнете един друг кой какво дъвче там…

# 38
  • sf

И нещо смешно от нета:
90% от живота с куче е да се дебнете един друг кой какво дъвче там…
При нас с Нейо това важи с пълна сила. 😆

# 39
  • Враца
Здравейте,
някой в момента храни ли с Farmina N&D Ocean ?
Ако има такъв, искам да снима гранулите.
Последно си поръчах от един никога не чуван онлайн магазин и някак гранулите зеленеят, а Вачко ламята е мнооого гладен и някак  не се насища, а и акото едно тъничко и мекичко.

# 40
ЗдрастЕ!
Продължава строенето на оградата вече седмица......нещата вървят бавно и мудно. Бергичка я пускаме когато можем от клетката, като излезе е много щастлива. Прави ми впечатление, че си седи мирно и кротко в клетката и си лежи и поспива. Изглежда спокойна. Като я пусна и се започва галопиращи обиколки на двора придружени с маймунджилъци Heart Eyes

Носим си тухлата така:

Също и така:

Взех й една тарелка фенери, сварих и давам на всяко хранене по един + гранулки и бульон.  Много обича бульон. Първо него изсмуква Simple Smile

# 41
Ее, Берга е готова строителка бе. Пускайте я да помага на комшията.

# 42
Ма молА ви се....тя освен това яде тухлите.....не знам дали е полезно......

# 43
Знам, че камъните не са полезни за кучешките зъби, защото на една колежка немската овчарка ги ядеше. За тухлите не знам.

# 44
Чочо тази нощ и до обяд много лаеше към въздуха. Така и не разбрахме защо. Както си стои и почва, а е гласовит. Grinning

Ето кой ще търсим като почнем да правим нашата ограда - Чочо ще копае, Бергичка ще носи тухлите. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт