Любители на кучета - 155

• 6 626
  • 240
  •   1
Отговори
# 225
Ама те са големи котки, може някое бебе коте да й влезе под кожата и да го охранява и него така строго, но може и да го изяде. Не се знае как ще реагира. До сега куче, което не харесва котки не съм имала. Кастиел го е страх от тия, които живеят пред съседния вход, защото му хъскат. На предишния кавалерчо не обръщаха абсолютно никакво вниамние. Не знам дали защото усещаха, че е болен и не е заплаха, или просто не им беше интересен.

# 226
  • София
Забравих да пиша, че сънувах Вачето. Дано му е минало сладкото дупенце.

# 227
Ама те са големи котки, може някое бебе коте да й влезе под кожата и да го охранява и него така строго, но може и да го изяде. Не се знае как ще реагира. До сега куче, което не харесва котки не съм имала. Кастиел го е страх от тия, които живеят пред съседния вход, защото му хъскат. На предишния кавалерчо не обръщаха абсолютно никакво вниамние. Не знам дали защото усещаха, че е болен и не е заплаха, или просто не им беше интересен.

Тя иска да е one and only, не иска да дели внимание и ресурс. Чочо ѝ беше интересен в началото, сега го тормози. Цялата махала е нейно владение, всички останали - котки, кучета и хора са натрапници в нейната територия. Sweat Smile

# 228
  • Бургас
Аз ще и взема котенце така или иначе. Тя не ги гони, за да ги яде Simple Smile
Обаче на 300% ще си живучи с нейното котенце и ще гони чуждите. Когато сме при вет и в чакалнята има котараци грам не ги отразява. Ако са дружелюбни си общуват нормално.
То не е просто заради котките, ами това, че ще има гонка. Иска да преследва. А в Бургас място без улични котки няма. Пред входа вече 4. Зад блока има още 2-3. Абе няма къде да се скрие човек или да обучава за толеранс. (Може би само морската).
Малки кокоши пиленца отглежда, все едно тя ги е снасяла, обаче ако някоя кокошка тръгне да бяга…..
Без повод е на село и по селските поляни. В града е забранено и не я пускам. Не е ОК да притеснявам околните.

# 229
Точно в гоненето е тръпката, но Гука нямa само да ги хване.
Едно съседско коте не успя да ѝ се изплъзне, едвам го отървах. Вдигнах я от земята за опашката и не го пускаше. Дзвер е, но не е по-голям дзвер от мен. Grinning

# 230
  • Враца
Забравих да пиша, че сънувах Вачето. Дано му е минало сладкото дупенце.

Ха- ха, е как така  ? Simple Smile

От новото мазило, му мина бързо. За една нощ.
Днес, се е научил да си гони опашката ... Въртя се , като Тазманийския дявол.
И сега , спи уморен.

# 231
  • Бургас
Вачко как се е опънал само. Като размекната дъвка е. Heart

mar4ela, Ева ходи да ги кара да играят. Ако сбара някоя на тясно я “обскачва”. Така кани други кучовци на игра. Котака е подивял от ужас. Настръхнал, в поза на обратно U, а Ева скача като яре пушило марихуана около него Joy

# 232
Охххх тоА Вачи като го видя и се резтопявям! Heart

# 233
  • под тепетата
Пък на мен ми иде да се метна до него!

# 234
Вачко как се е опънал само. Като размекната дъвка е. Heart

mar4ela, Ева ходи да ги кара да играят. Ако сбара някоя на тясно я “обскачва”. Така кани други кучовци на игра. Котака е подивял от ужас. Настръхнал, в поза на обратно U, а Ева скача като яре пушило марихуана около него Joy
Чочо е така, но Гука е Злодеида, тя се хвърля, за да ги нарани. Трябва да  изразходвам по-сериозно енергията ѝ и да канализирам тази злоба нанякъде. Иначе вкъщи е агънце - само да я гушкаш и да ѝ даваш саламчета.  Grinning

# 235
  • Враца
Reunion, не ни разказа съня ? Simple Smile

# 236
Mtz, не мога да позная , кой от двамата е Нъки , но и тримата изглеждат щастливи ♥️

# 237
  • София
Mtz, не мога да позная , кой от двамата е Нъки , но и тримата изглеждат щастливи ♥️

Според мен Нъки е последен.

# 238
  • Враца
Нъки е отзад. Simple Smile

# 239
Хах!И на мен ми трябваше леко замисляне да не объркам Нъки и Локи!При Лори съм си...Не бяхме се делили полоовин година с нея.Кака и е била щедра в глезенето обаче ...

Общи условия

Активация на акаунт