Отговори
# 30
Няма нещо кой знае какво се отбелязване.
Вече сме на такъв етап от развитието на сезоните, че си има една утвърдена група от гледащи дадено предаване.
Резултатите са почти едно към едно спрямо предната седмица с някои разлики за цвят.

Явно в неделя доста се гледа телевизия и БТВ като цяло, иначе няма логика Маските и филмът да са с по-голям рейтинг от Трейтърс.

# 31
Няма нещо кой знае какво се отбелязване.
Вече сме на такъв етап от развитието на сезоните, че си има една утвърдена група от гледащи дадено предаване.
Резултатите са почти едно към едно спрямо предната седмица с някои разлики за цвят.

Явно в неделя доста се гледа телевизия и БТВ като цяло, иначе няма логика Маските и филмът да са с по-голям рейтинг от Трейтърс.

Има, защото във вторник хората гледат Игри на волята вместо Трейтърс където нищо не се случва и веднъж седмично не си заслужава да се пуска в реално време.

# 32
  • Варна
Хексе,
Приятно изненадан съм, че гледаш Игрите. А и на подходящ сезон си случила...
Понеже не пишеш в основната тема да те питам тук, профто ми е любопитно, на чие племе и кои участници стискаш палци. Simple Smile
Благодаря!
Не започнах отначало, та нямам пълни впечатления. Фенка съм на сините естествено /и са по-красиви и са по-добри Stuck Out Tongue /
Ръждавичка, Калин и Лапунов по равно харесвам, с една идея повече  Лапунов, че Калин ми идва твърде идеален /странно но факт/. Ръждавичка пък ми се струва че отвреме навреме се филмира и мрънка за глупости.
Чикагото и Дино са ми другите любимци и двамата според мен разбират играта и усещат фалша, когато го има. Дино е и много забавен.
Останалите са ми в миманса, с изключение на Ивайло, за него все още не мога да реша дали го харесвам.

# 33
Има, защото във вторник хората гледат Игри на волята вместо Трейтърс където нищо не се случва и веднъж седмично не си заслужава да се пуска в реално време.
E аз явно не съм от "хората". Във вторник гледам "Трейтърс" с предимство, а после "Игри на волята".
То затова не може да се отговори еднозначно на въпроса от анкетата "коя тв гледате на живо в реално време", един ден така, един ден онака...зависи от предаването.  По БТВ предаванията от 20 ч. са различни и това е определящо.

# 34
За мен няма логика маса от хора, които са фенове на Трейтърс до такава степен, че да се интересуват от интервютата на отпадащите, да не може да гледа 2 часа по-късно Игри на волята. При положение, че разбираш кой е отпаднал в Трейтърс в първата секунда, в която отвориш социалните мрежи, ако си ги последвал.

# 35
Аз щях да гледам Трейтърс ако беше поне два-три дни през седмицата.
Освен това сякаш не му правят много реклама или поне не толкова, колкото рекламираха тъпотията "Любов в рая".

# 36
При положение, че разбираш кой е отпаднал в Трейтърс в първата секунда, в която отвориш социалните мрежи, ако си ги последвал.
Това ми се случва вече няколко вторника (и без да съм ги последвал). Прибирам се малко след 21 ч. и пускам първо Трейтърс отначало и след малко бамм... Тино отпаднал (във ФБ) Grinning Винаги като дават едновременно две предавания, които харесвам и така или иначе поне едното трябва да гледам със закъснение, просто не трябва да поглеждам ни ФБ, ни ютюб.  Особено петък Игри на волята и вторник Трейтърс... Grinning

# 37
  • София
Въпрос на интерес (към едно), липса на такъв (към други) и някаква лоялност, ако щете... Гледам във вторник Предателите - при това на живо от ефира.

# 38
  • София
Хора, какви са тези неандерталци в Биг брадър?
Не съм гледал нищо, но покрай Игри на волята по време на рекламте гледам някакъв с татуси и шоколадова кожа блъска, ругае и заплашва. Бой ли е имало?
Какви са тези хора бе, майкооо
Джани е направо цвете, хаха

# 39
Хора, какви са тези неандерталци в Биг брадър?
Не съм гледал нищо, но покрай Игри на волята по време на рекламте гледам някакъв с татуси и шоколадова кожа блъска, ругае и заплашва. Бой ли е имало?
Какви са тези хора бе, майкооо
Джани е направо цвете, хаха
Странното беше, че и в двете предавания днес видяхме агресия и не разбрахме дали агресорът напуска.
В Биг Брадър беше много страшно... не успяха да се сбият, защото жените (и един дето по визия е мъж, ама не и по поведение) ги разтърваха, но го оставиха това животно да се накрещи и да буйства, преди да го викнат в изповедалнята. Можеха да реагират в първите секунди, около 21 часа е станало, не е било спосред нощ да няма хора.

# 40
Трябваше да го изгонят още в първата седмица, защото тогава също имаше агресия. И не зрителите да го изгонят, а самият Биг Брадър да го натири и да го изхвърли от предаването. Ама нали трябва да има зрелища. Емо Каменов в "За̀друга" наистина удряше по онзи, докато дотърчи охраната. За 10 секунди немалко удари му нанесе.  Джан Микеле и той се оказа пълен неандерталец. Но и Радо Тушев, и Краси Ванков си ги държат насилниците, за да има зрелища, рейтинг, съответно и печалби.

# 41
  • София
Топ 3 отново окупиран от НОВА

# 42
  • София
... но със спад 2 от 3; докато следващите ги 3 от бТВ са във възход - а вижте какви предавания са (новини и публицистика).

# 43
Не вярвах, че ще дойдат години, когато риалити програмите на Нова ще разбиват тези на Битиви.

# 44
Те си ги разбиват от 20 години. Биг Брадър vs Сървайвър например в 20 ч., 2006, 2007, 2008 и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт