КАУФЛАНД - тема 78 ЕСЕННО-ЗИМНА 2025

• 46 897
  • 752
  •   1
Отговори
# 150
В нашия Кауфланд количките все още са си отключени. Но пък част от тях бяха вътре в магазина до Информация, за първи път виждам такова нещо.

# 151
  • София
Не знам за какви гърненца става дума.
Но ако е гювече или гювеч за готвене не трябва да има пукнатини.
Може да се спука във фурната и да я повреди.

# 152
Да, гювеча от тази седмица. Тази дума ми е леко отблъскваща и аз им викам гърненца😆

# 153
Гърне съвсем друга асоциация навява. Grinning

# 154
Гърненце с жълтици ли 😆
Ако намеря някое без такива пукнатини ще взема едно. Малки и компактни са и ми харесват.

# 155
И други гърнета има...😁

# 156
  • София
Да, гювеча от тази седмица. Тази дума ми е леко отблъскваща и аз им викам гърненца😆

Това го имам, но не отговаря на изображението. Реално е по-високо и на моята малка фурна/тип Раховец/ за да се запече трябва капака да е обърнат надолу. Не е много удобно, но потурчих касовата бележка и нямаше как да го върна.
Извода - премерете си височината на фурната от нивото, на което ще го позиционирате преди да купите.

# 157
И други гърнета има...😁

За бебешко дупе. Blush

# 158
Ооо, за такива изобщо не се сещам. Тях ги наричам куку 😆

Това го имам, но не отговаря на изображението. Реално е по-високо и на моята малка фурна/тип Раховец/ за да се запече трябва капака да е обърнат надолу. Не е много удобно, но потурчих касовата бележка и нямаше как да го върна.
Извода - премерете си височината на фурната от нивото, на което ще го позиционирате преди да купите.
Не ми се сториха много високи, а напротив малки и компактни. Ще взема да премеря наистина.
А имали твоят под дръжките такива дупки/пукнатини и аз не знам как да им кажа. Всички бяха така и затова ми е леко странно, ако това е дефект и не трябва да го имат.
Ще видя и на майка какъв е. Нейният е много голям и май е троянска керамика.
Тази седмица не знам дали пак ще отида, но другата докато ги има още пак ще отида. И да не взема сега те скоро пак ще ги пуснат. Зимата периодично ги въртят 5 и 7 литра по спомен.

Видях и гофретника и той нещо не ми хареса. Много лефтерен като детска играчка ми се стори и за него май се отказах.

# 159
  • София
Няма дупки или пукнатини по гювеча ми. Но аз го избирах дълго и подробно разглеждах наличните. Само височината не премерих...
Троянска керамика са много по-качествени. Имат и различни размери.

# 160
# 161
В момента има лютеница на промоция, буркан 1 кг. Какво ще кажете, хубава ли е?

# 162
  • София
В брошурата има 3 вида лютеница около килограм Староселска 1050 за 11,99лв- харесвам я, Траки 1030 -6,99 - не съм сигурна, че сме я пробвали, но сум купувала айвар на марката и беше хубав. Олинеза традиционна 1,4кг 6,99лв -мисля, че е една гладка , нищо особено. Малките деца я харесват.

# 163
Записала съм си Дерони и изобщо не съм отразила другите. За нея отзиви?

# 164
  • София
Явно за Староселската говориш. Ти май си в София. Във Фантастико в момента Царица 520гр е на цена 6лв. За мен са сходни със Староселската, но една идея повече харесвам Царица. Като се има пред вид и по-малката разфасофка, определено отивай във Фантастико. Царица също е на Дерони.

Общи условия

Активация на акаунт