КАУФЛАНД - тема 78 ЕСЕННО-ЗИМНА 2025

• 46 901
  • 752
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте! Може ли някой да даде мнение относно двата уреда за гладене с пара на Тефал и Филипс.
Кой от тях бихте препоръчали?

Имах Тефал, според мен за нищо не става. Подарих го, гладя си с нормална ютия - доста по-удобно и бързо.

# 166
Много ти благодаря, Vanian! 🤗 Точно това ми трябваше. В София съм, да.

# 167
Някой с мнение за мултикукъра на Филипс от новата брошура?

# 168
Мнението ми е твърдо не. Без налягане е. Като не Ви пести време, а само разбъркване, няма кой знае каква файда.

Доста ми харесаха доматите на клонка. За това време са направо вкусни.

Последна редакция: сб, 08 ное 2025, 14:23 от Бг-леля

# 169
  • София
Тази кана струва ли си 30те лв, предлагам, че е стъклена ( или да дебне на ЧП)

# 170
Да, каната е стъклена. За мен работата си я върши и то добре!:smile:

# 171
След обикаляне по няколко клона в София, най-сетне открихме налични 8-те накрайника Philips Sonicare Champagne много изгодна цена!

Но пак си тръгнах разочарована...
Скрит текст:
Взехме подвижно устройство за сканиране, уж да не се мотаем на касата.
Маркирахме си всичко преди да го сложим в количката. При един от продуктите, червен боб, имаше 2 баркода и на първото сканиране даде грешка. Закрихме "грешния", маркирахме пак и го видяхме включен в списъка (2 бр. бяхме взели, 2 бр. фигурираха).

Отиваме на касата, оказа се, че можем да платим, само след проверка на служител. Дойде едно начумерено момиче и започна да сканира всички продукти един по един (което обезсмисли цялата ни идея да не се бавим). По едно време каза - този продукт не е сканиран и го маркира още веднъж. Обяснихме ѝ, че е маркиран, да види в списъка, че са 2. Не можело, вече била "затворила" нашето сканиране. Настояхме да изчака преди да платим и прегледахме нейния списък - забеляза третия и бързо го изтри. Сигурна съм, защото видях как сметката намаля. Но тя си твърдеше, че не е вярно.

Друг случай от август:
Скрит текст:
Отиваме да си обменим монети на машината, служител ни уведоми, че вече нямат, но можем да платим с тях на касите за самообслужване (не бяха много, малко над 20 лв.). Започнахме да плащаме и като мина 20 лева, машината блокира. Дойде жената, която обслужва касите, каза, че не трябвало да плащаме с монети, защото така ставало. Обяснихме ѝ, че техен служител ни е казал, затова не сме предполагали, че ще направим проблем... Каза след няколко дни, след като мине ревизията, да отидем да си ги вземем. Ходихме, звъняхме по телефона, всеки път е - ей сега, след 1 седмица ще ви се обадим и... нищо. Сега сме пуснали сигнал с мейл, за да го имаме черно на бяло.
Не сме за тези 20 лв., въпросът е принципен. Много некоректно поведение от такъв голям магазин.

# 172
В момента всеки си чисти стотинките в. Кауфланд на тези машини.
На мен за 2.60 лева по някое време спря да ми взима стотинките, но дойде една служителка и каза, машината е препълнена, доплатете си разликата с карта и стана работата. Могло е и при вас така да стане предполагам.

# 173
Да блокира касата и да спре да приема монетите са две различни неща...Във втория случай може да се доклади и с кеш в банкноти. А понякога продължава да приема и някои видове монети, примерно не може да  приема монети по 5 и 1 ст., обаче останалите ги приема.
На мен веднъж ми блокира каса, чаках да я "рестартират" - добре че помнех колко пари съм въвела и не са били отчетени, попитаха. Успяха са оправят касата (почаках повече от 5 минути), машината ми върна всичко платено и после наново маркирах.

# 174
Имаше ли някакъв вариант маркиран продукт да не се слага на везната? Взех от прясното мляко вчера, караха ме да вадя кашона от количката, иначе не можело?
Днес беше ужасна навалица, опашките на касите се виеха покрай хладилниците със сладоледи. На косъм се класирах за една кора яйца. Към два отидох, бяха останали само няколко, включително една счупена.
Някой с мнение за куфарите и раниците на Wenger, които тази седмица са на промоции?

# 175
Онези "мини чушки" в малкото найлоново прозрачно пликче – жълти и червени на цвят – люти ли са?

# 176
  • София
Имаше ли някакъв вариант маркиран продукт да не се слага на везната? Взех от прясното мляко вчера, караха ме да вадя кашона от количката, иначе не можело?
Може. Днес взехме 20 броя котешки тоалетни (беше намалена). Едва ги събрахме на количката. Имаше служителка при касите на самообслужване и я попитахме дали може да ни съдейства или да минем на обикновените каси. Жената ги маркира и минахме за 1 минута, вместо да чакаме на дългите опашки.

# 177
Ново 20 днес на касите на самообслужване.😅 Имаше поставена голяма бележка (червен фон, бели букви) да се има предвид, че касите на самообслужване не били предназначени за плащане/използване с голямо количество монети и касоте блокирали. Докато не дойдели от някаква фирма да разблокират, касата не можела да се използва...🤪 Никъде не беше упоменато какво точно е "голямо количество монети", защото на мен касата ми е връщала  например 1, 2 или 3 лева на дребни монети...Така написано по-скоро изглеждаше все едно се опитват да откажат клиентите изобщо да плащат с монети и да предпочитат банкноти...
Аз не се "класирах" за кора с яйца, но го очаквах, защото чак вечерта успях да стигна до магазина.

# 178
Благодаря, Таня.
Явно служителката при нас не е знаела.

# 179
Подарява се
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт