КАУФЛАНД - тема 78 ЕСЕННО-ЗИМНА 2025

• 46 881
  • 752
  •   1
Отговори
# 135
Завърти отстъпките с Kaufland Card

Ето какво трябва да направиш:
Участието е обвързано с покупка.
В периода от 03.11.2025 г. до 23.11.2025 г. пазарувай на стойност поне 20 ЛВ./10,23 € и сканирай дигитална или физическа Kaufland Card, добавена към профила ти в мобилното ни приложение.
Първата покупка за деня на стойност поне 20 ЛВ./10,23 € с използвана Kaufland Card отключва възможност за завъртане на Колелото на наградите в мобилното приложение на Kaufland. То е валидно 72 часа.
Можеш да завъртиш колелото веднъж дневно.

Какво можеш да спечелиш?
Завърти колелото и спечели
Всяко завъртане на колелото ти дава шанс да спечелиш:

Купон с до 50% отстъпка за различни продукти;
Купон за продукти на стойност:
0,02 ЛВ./0,01 €;
0,50 ЛВ./0,26 €;
1,00 ЛВ./0,51 €;
1,50 ЛВ./0,77 €;
Отстъпка от сметката.
Спечеления купон/отстъпка от сметката ще откриеш в секция „Купони“ в приложението на Kaufland. Трябва само да го активираш, преди да сканираш Kaufland Card при следващата си покупка.

# 136
Сега не съм се задълбочавала в правилата, но друг път е било само при първа покупка за денят.

Аз сега прочетох, че може да се завърти само веднъж на ден при първа покупка.

# 137
За Кауфланд винаги е било така. За Лидл е на всяка покупка.

# 138
Здравейте! Може ли някой да даде мнение относно двата уреда за гладене с пара на Тефал и Филипс.
Кой от тях бихте препоръчали?

# 139
Вафла Кит кат за 2 ст. иска ли някой?

Подарена.

Последна редакция: вт, 04 ное 2025, 20:14 от DeVa®

# 140
Дай да видим как ти взема такси за плащане с карта на ПОС терминал, в Кауфланд? За друг магазин не споря, но за К не вярвам.

Кауфланд няма отношение към таксите тук, или поне не е явно.
Това зависи от собствениците на терминалите в магазините и картата ми, които са чужди банки. И най-вероятно от банката, в която ми е сметката. Аз няма да пиша ей така, че да си запълвам времето или да лъжа. Ако не вярвате, не вярвайте. Аз виждам какво е, така че вярвам. Знам какво да направя по въпроса. 🙂

# 141
  • оттам, откъдето започва България
Излезли са ми купони за климатици, хладилници, уред за здравословно готвене, телевизори. Thinking

# 142
Мнения за зехтина Coppini? Не видях да сте го коментирали назад.

# 143
Количките в Кауфланд вече се отключват с левче или съответно с евро. Пластмасовите им жетончета вече не пасват, а пък на информация продължават да ги раздават... Flushed

Можеха поне някаква бележка/предупреждение да сложат при количките, че хората се чудеха. Има надпис на самата пластмаса, ама не се вижда много ясно.
Това в магазина им на бул. Тотлебен, но предполагам, че вече и по другите филиали са ги сменили, нали писахте че по едно време количките са стояли отключени.

# 144
  • София
Количките в Кауфланд вече се отключват с левче или съответно с евро. Пластмасовите им жетончета вече не пасват, а пък на информация продължават да ги раздават... Flushed
1 лев и 1 евро са с различна големина. В чужбина съм пробвала с всякакви нашенски монети, но никоя не заменя 1 евро.

# 145
1 лев и 1 евро са с различна големина. В чужбина съм пробвала с всякакви нашенски монети, но никоя не заменя 1 евро.
Съгласна съм, но това е "нарисувано" на пластмасовата част. Снимката е лоша, че щракнах с обикновено телефонче, но пак се вижда - 1лв, 50 цента и 1 и 2 евро. Аз ползвах с 1 лев и пасна, едва ли още веднъж ще ги променят слотовете.
Скрит текст:

# 146
  • Fairbanks, Alaska
В Германия количките не бяха претенциозни-и с 1 лев ги отключвах.

# 147
Втора седмица поне са ми бъгнати активните оферти в приложението и не мога да си правя списък за пазаруване..при вас как е..

# 148
  • София
И при мен е наред.

# 149
Такива пукнатини проблем ли са на гърненцата?

Около дръжките всички имаха такива процепи, някои повече други по-малки.

Общи условия

Активация на акаунт