КАУФЛАНД - тема 78 ЕСЕННО-ЗИМНА 2025

• 46 873
  • 752
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Маслото от първа страница на брошурата добро ли е? Чудя се от него ли да взема или Пилос от Лидл? Отдавна не съм купувала масло.

Ето това:

# 121
Здравейте ,някой с отзиви за планетарния миксер на Berlinger haus ?

# 122
Маслото от първа страница на брошурата добро ли е? Чудя се от него ли да взема или Пилос от Лидл? Отдавна не съм купувала масло.

Ето това:

Аз не го харесвам . Някои партиди миришат на вкиснато.

# 123
Аз съм купувала много пъти, не съм уцелила лоша партида. Мисля да си купя.

# 124
Замислих се като гледам как коментирате касите на самообслужване,
че често се случва по 1-2 от касите на самообслужване за пари в брой в К, в които ходя, постоянно да са в профилактика или да имат някакъв проблем, че да не може да се плаща на тях. Странно, но е факт. Може да го правят и за да накарат хората да плащат все повече с карти, защото така и банките си взимат таксите...
Няма такса към банката при плащане с карта. Така пък не ми се налага и да тегл пари от банкомат и не ми трябват пари в брой. Плащам и с картата с електронните ваучъри на тези каси, супер са, браво че ги направиха. Никакви проблеми нямам на тях, само при покупки на вино или бира трябва да дойде служител за да одобри.

Че на мен продължава да ми взима някакви стотинки при всяко плащане. Оооооооо, ще видим как се насърчава плащане с карти.
Аз мислих, че са намалени таксите, но щом ми прибира още, значи за мен важат. Ще отида в банката и ще...да е жива и здрава майка им. 😡

# 125
Дай да видим как ти взема такси за плащане с карта на ПОС терминал, в Кауфланд? За друг магазин не споря, но за К не вярвам.

# 126
  • София
Че на мен продължава да ми взима някакви стотинки при всяко плащане. Оооооооо, ще видим как се насърчава плащане с карти.
Тази такса зависи от банката, а не от Кауфланд. Някои банки взимат пари за всяка транзакция. ПИБ има такса за всяко плащане в чужбина. Други банки нямат.

Знаете ли каква е минималната сума, за да се върти колелото на късмета? Никъде не открих такава информация. За 7-8 лв. не ми се полага. Simple Smile

# 127
Сигурно 20.
И аз търсих сума, не видях, днес не съм ходила и нямам покупка.

# 128
  • оттам, откъдето започва България
20 лв. Grinning
И ние очаквахме колело, ама...

# 129

Ето това:

Аз го харесвам.
От Лидл предпочитам на Родна стряха

# 130
Аз предпочитам маслото Пилос.

# 131
  • shumen
Хубаво е маслото,но последния път като взех беше мухлясало чак.

# 132
Сумата, за да се върти колелото е 20лв. Падна ми се вафла Нескуик за 2ст.

# 133
Аз изтеглих 1 лев отстъпка на сметка от 10.
Не съобразих да разделя покупките за повече завъртания.

# 134
Не съм се задълбочавала в правилата, но друг път е било само при първа покупка за деня. Да, и сега е така
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт