КАУФЛАНД - тема 78 ЕСЕННО-ЗИМНА 2025

• 46 871
  • 752
  •   1
Отговори
# 105
Оставих бутилка кока-кола в шкафчето за багаж,но без да вкарвам код. Само завъртях езичето на бравата. Кога после – не може да се отвори вратичката. Заключила се сама. Трябваше да викна охраната да я отвори. Пиша го само като технически куриоз. Yum

# 106
Сигурно някой клиент преди това е въвел код, но без да завърти. Учудващо е колко много клиенти не знаят накъде да завъртят, а и кога да въведат кода. Какво ли не съм виждала...🙂 Някои не могат да четат инструкциите (не ги виждат добре), други пък изобщо и не искат да четат.

# 107
На компютър къде могат да се гледат брошурите?
Аз следя тук : https://katalozi-bg.info/ Има и https://www.broshura.bg/ .

# 108
Аз се чудя дали да не взема един гофретник от този вид или да изчакам, ако има черен петък за моят стария тогава. Едно гърне също се чудя дали да не взема, всеки път ги гледам и все не взимам.

# 109
Малката брошура с нехранителни, цялата ли ще е на черен петък още от утре?

# 110
Аз се чудя дали да не взема един гофретник от този вид или да изчакам, ако има черен петък за моят стария тогава.
Кой гофретник и кой вид имаш?
Вероятно ще има нощна смяна за нареждане на тези "черни" продукти, защото при нас малко преди да затворят не видях да са наредили от продуктите  от "черната" брошура.

# 111
В брошурата има един гофретник за 20 лв. Те май само него пускат винаги, не съм обръщала внимание на марката, но винаги е 20 лв. Ето го

Моя е този, но е стар вече на 8-9 години и ще го изхвърлям.

# 112
Ако не са ти важни степените на изпичане на гофретите, според мен и Айкото ще свърши работа. Малко по-мощен е също така.
Аз обикновено пека гофретите на най-високите степени, така че да има опция и за ниски не ми е важно, важна ми е мощността на уреда. На Switch On също е хубав гофретникът, но не знам кога ще го пускат. Може в някои филиали да го има и при уредите в ПА.

# 113
Някой да си е купувал от този вид прахосмукачка? Събирам отзиви.

# 114
За тези пари няма какво да мислиш. Преди беше по 200 лв.

# 115

И аз се интересувам от отзиви. Струва ли си?

# 116

И аз се интересувам от отзиви. Струва ли си?
по-слаб е но върши работа като мине няколко пъти.

# 117
Козе сирене Маклер - мирише зле, накиснах го във вода в опит да го спася. Не знам дали е от сиренето или от съхранението в нашия филиал.

# 118
Здравейте,някой с отзив за този влагоуловител?

# 119
  • оттам, откъдето започва България
Нашият влагоуловител е купуван преди години от Кауфланд, но е марка Homa HDH-10T20. За него само положителни отзиви мога да дам.

Общи условия

Активация на акаунт