КАУФЛАНД - тема 78 ЕСЕННО-ЗИМНА 2025

• 46 743
  • 752
  •   1
Отговори
# 90
Да, това също. Моето дете нито веднъж не е седяло/лежало вътре в количката. На кг и размери се "вписваше" и след тригодишна възраст да се вози на седалката и съм я слагала винаги само там. Но гледам, че има деца, които сами питат родителите си дали ще ги сложат вътре в самата количка - и явно е понеже вече са се возили там и го считат за нормално. На практика и кошниците с колела са се отъркаляли по пода, където хората стъпват с обувките, та и двете действия са ми еднакво нехигиенични.
Да похваля нашия Лидъл, вече за пореден път този месец виждам как почистват количките за пазаруване. Местят ги отстрани и едно или две момчета ги чистят с уред, който разпръсква вода под налягане (а вероятно има и някакъв препарат). Много са старателни. Преди това чак от Пандемията с ковид не бях виждала някъде да чистят количките.

Последна редакция: чт, 30 окт 2025, 20:38 от dolce miele

# 91
И мен много ме дразни това слагане на деца в количката, въпреки надписите, да не се прави. Малки деца, вкл. моето съм слагала, трябва да са на седалката, не с обувките да стъпват вътре и после покупките на същото място.
Все си стискам езика зад зъбите, че иначе скандали ще стават. А дори не става дума за чак толкова малки деца. Едни дангалаци возят вътре, за забавление.

Долче, някакви бонбони. Всъщност мисля, че това са лакомства за Хелоуин..

Последна редакция: чт, 30 окт 2025, 20:29 от DeVa®

# 92
Купоните изненада са хелоуински.
В Лидл са по-изгодни цените, намаление има 50,70% на артикулите.

# 93
Купоните изненада са хелоуински.
В Лидл са по-изгодни цените, намаление има 50,70% на артикулите.

На кои артикули има такова намаление?

# 94
На хелоуин нещата.
Ние взехме портокалова торта от 12.99 за 4.99, близалки за 1.99 и някакви понички в кутия за 2 и нещо.

# 95
Замислих се като гледам как коментирате касите на самообслужване,
че често се случва по 1-2 от касите на самообслужване за пари в брой в К, в които ходя, постоянно да са в профилактика или да имат някакъв проблем, че да не може да се плаща на тях. Странно, но е факт. Може да го правят и за да накарат хората да плащат все повече с карти, защото така и банките си взимат таксите...
Няма такса към банката при плащане с карта. Така пък не ми се налага и да тегл пари от банкомат и не ми трябват пари в брой. Плащам и с картата с електронните ваучъри на тези каси, супер са, браво че ги направиха. Никакви проблеми нямам на тях, само при покупки на вино или бира трябва да дойде служител за да одобри.

# 96
Новата брошура 🧚‍♀️

Нехранителна брошура

Последна редакция: пт, 31 окт 2025, 07:26 от lenak

# 97
  • оттам, откъдето започва България
Благодаря за брошурата. Има и още една с нехранителни стоки.

# 98
  • Пловдив
На компютър къде могат да се гледат брошурите?

# 99
  • София

В сайта на Кауфланд, естествено.
Брошури - предстояща седмица.

# 100
"Черните" им цени са абсолютна подигравка.

# 101
Ето тук ги има всичките:
https://www.promooferti.com/catalog/

# 102
Благодаря за брошурата. Има и още една с нехранителни стоки.

Това в приложението ли е?

# 103
Поне така пише Simple Smile

# 104
  • оттам, откъдето започва България
Но от 3.11.25.

Тук качвам написаното в сайта им:
От 3.11. до 12.11.2025 г. в Kaufland те очакват над 400 оферти на мега марки! А само с Kaufland Card вземи ранен достъп до избрани предложения още от събота, 01.11.2025 г.

Black week на мега марки идва на 03.11.2025 г. с над 400 оферти.

Черната седмица във всички наши хипермаркети ще продължи до 12.11.2025 г. и ще обхваща широка гама продукти с намаления до над 50%. Сред тях са разнообразие от уреди за дома на марки като Tefal, Philips, Samsung, DeLonghi и Rowenta. Промоционалната селекция от предложения се допълва от богатия избор от завивки, спални комплекти, дрехи, както и играчки, конструктори и други.

Общи условия

Активация на акаунт