КАУФЛАНД - тема 78 ЕСЕННО-ЗИМНА 2025

• 46 762
  • 752
  •   1
Отговори
# 690
Таня67, прекалено късно, вече взех два броя разреден корейски спирт...
Впечатляваща е обаче редовната им цена от 7,15лв вероятно седем лева са само транспортните разходи.JoyJoyJoy Ама хайде да не говоря, че лично още не съм ги опитала. Взех ягода и праскова, ягодата беше последна, а прасковата пък беше най-отзад та едвам я стигнах, дано правилно да съм избрала.Sweat Smile

Имаше и ментос и орбит, всички отстъпки си минаха точно, само това с разрешението за алкохола е много неприятно, особено когато плащаш на повече от една сметка. Все пак нали има камери, по лицето е лесно да се определи дали си над 18, може би с малки изключения, за които да оставят "контрола".

# 691
Има ли брошура за новия мафазин в София?

# 692
Някой ако подарява, приемам купон за студения чай от днес 🤗

# 693
Някой ако подарява, приемам купон за студения чай от днес 🤗
Купона е само за един вид и при нас го нямаше още в 07.30
Аз видях само горски плодове и взех него, но не мина с намалението и после обърнах внимание.

# 694
Аз сега съм в магазина. Няма го чая, само етикета седи.
Как пък за два часа изкупиха всички бройки не знам.

# 695
И в Бургас го няма. Два други вида си седят непокътнати.

Някой купувал ли е боб на "Статев"? Днес се появи, но е адски дребен. Колкото две зърна леща. Чудя се това ли му е обичайният размер?

Последна редакция: чт, 18 дек 2025, 12:16 от Бг-леля

# 696
Предпоследния взех аз, даже една жена от охраната ми го измъкна, паднал зад другите видове.

# 697
Бургас МР:
Саморедактирам се, това е на обичайното им място, но има на пътеката:

Последна редакция: чт, 18 дек 2025, 13:19 от TDK_91

# 698
Ролето със шунка и кашкавал на Брей как е?

# 699
Ако някой няма да ползва купоните за двете напитки и ментоса,  моля да ми ги прати.

# 700
Ролето със шунка и кашкавал на Брей как е?
Не съм купувала и не знам за вкуса, но някой из темите беше обърнал внимание,, че има странна форма и го погледнах в магазина. Наистина формата е все едно са "наливали" течен кашкавал в правоъгълна форма и после се е желирал в тази форма.😀

# 701
  • София
Ако някой няма да ползва купоните за двете напитки и ментоса,  моля да ми ги прати.
Ако не ти е късно, след 30-40 минути ще се прибера и мога да ти изпратя няколко за ментос и корейска напитка.

# 702
Монах през новия. Имаше го промо чая. А на изхода ми набутаха някаква нова Фанта половин литър в ръцете.

# 703
  • София
И аз взех чая. Много ми хареса. Ще го имам предвид в бъдеще. Особено за лятото ще е чудесен за разхлаждане.

# 704
Голяма гъчканица ли е в новия? Май ще го оставя за другата седмица като се поопразни София.

Общи условия

Активация на акаунт