КАУФЛАНД - тема 78 ЕСЕННО-ЗИМНА 2025

• 18 016
  • 300
  •   2
Отговори
# 240
  • Sofia
Миналата седмица точно тук някой беше коментирал, че купили цяла количка котешка тоалетна, че е на промоция. По друг повод беше коментара, но ми е останало в главата.

# 241
  • оттам, откъдето започва България
Не разбирам от котешки тоалетни, просто проверих в сайта на Кауфланд какво предлагат. Може да е някакво друго намаление, не знам. Relaxed

# 242
  • София
Миналата седмица точно тук някой беше коментирал, че купили цяла количка котешка тоалетна, че е на промоция. По друг повод беше коментара, но ми е останало в главата.
Аз бях. Joy Купих 1 брой, видях, че е намалена и се върнах за още. Joy Изкупих им всички налични. Simple Smile

Ранобудна, затова попитах дали някъде се виждат такива намаления. Ако не бях взела единичната, нямаше да разбера. Simple Smile

# 243
Таня, да не би в брошурата да е отразено като продуктоео намаление за цяла категория? Например "-25% за продукти за животни" или нещо подобно?🤔

# 244
  • оттам, откъдето започва България
Подробно разглеждах досега сайта на Кауфланд, не се виждат такива намаления. Simple Smile
Много пъти се е случвало да ги няма отразени, но реално да можеш да си купиш неща на хубави цени.

# 245
Октомври/ноември нямаха ли намаления на доста артикули с тяхна собствена марка? Това е другото, което се сещам. Например тоалетна хартия, превръзки и разни други съм забелязала, че през последните години по това време са намалени за около месец.
П. П. Ето, намерих нещо:

От promoofeeti е, но не мога да сложа линк.

Последна редакция: вт, 11 ное 2025, 14:41 от dolce miele

# 246
  • София
Октомври/ноември нямаха ли намаления на доста артикули с тяхна собствена марка? Това е другото, което се сещам. Например тоалетна хартия, превръзки и разни други съм забелязала, че през последните години по това време са намалени за около месец.
И аз срещнах подобна реклама, но не знам къде са показани кои са.

# 247
  • Пловдив

Цял месец са намалени над 500 артикула ,който само на место са обявени.

# 248
Таня, редактирах си предишната публикация, със samantinia сме писали заедно.🙂
Точно, както предполагах, обичайното намаление на продукти със собствена марка през този период.

# 249
  • София
Явно няма как да се разбере кои са. Щом и на етикетите в магазина не ги пише... А са си "вързали гащите" като са написали да ги търсим на място в хипермаркетите.

# 250
Е, поне са написали категориите. Т.е. все нехранителни.

# 251
  • Пловдив
Явно няма как да се разбере кои са. Щом и на етикетите в магазина не ги пише... А са си "вързали гащите" като са написали да ги търсим на място в хипермаркетите.
Имат си цена на етикета си пише от кога до кога е намален дадения артикул,възможно е да не е сменен етикета при вас .

# 252
Да, Таня, на етикета си я пише цената. В случая явно не е бил сменен. Не са чак тайни тези намаления.🙂

# 253
  • София
Да, но нехранителните са много. Simple Smile И на машинките за цена не могат да се разберат, защото намалението е с карта Кауфланд и ще се показва редовна цена. Само при покупка се вижда.

Интересна стратегия имат. Simple Smile Ако намалението е с цел да продадат повече, определено губят като не ги оповестяват.

На етикета беше редовната цена. И тъй като в Халите бройките бяха само 3, отидохме до Пирогов. И там етикетът беше с редовна цена.

п. п. Сетих се да погледна кога съм купила предишните тоалетни. Било е на 3 ноември и са били на пълна цена. Значи не е от намалението, което е още от 19 октомври. Става още по-загадъчно. Simple Smile

# 254
  • Пловдив
Да, но нехранителните са много. Simple Smile И на машинките за цена не могат да се разберат, защото намалението е с карта Кауфланд и ще се показва редовна цена. Само при покупка се вижда.

Интересна стратегия имат. Simple Smile Ако намалението е с цел да продадат повече, определено губят като не ги оповестяват.

На етикета беше редовната цена. И тъй като в Халите бройките бяха само 3, отидохме до Пирогов. И там етикетът беше с редовна цена.

п. п. Сетих се да погледна кога съм купила предишните тоалетни. Било е на 3 ноември и са били на пълна цена. Значи не е от намалението, което е още от 19 октомври. Става още по-загадъчно. Simple Smile
А карта Кауфланд маркирала ли сте Таня на 3 .11

Общи условия

Активация на акаунт