КАУФЛАНД - тема 78 ЕСЕННО-ЗИМНА 2025

• 46 790
  • 752
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Ако има свобод купон за ментос, ще се радвам да го ползвам

# 661
Днес дъвките от купона минаха без проблем.🙂
Отбих се само за кора с яйца и за дъвките, но взех и пушено сирене Здравец 500 грама от промоцията (хубаво ли е?🤔), нар по 40 стотинки и гъби по 2,70 лв/кг (как да не вземе човек - бели, хубави гъби, скоро не бях купувала толкова свежи гъби на подобна цена).🙂

# 662
  • Mostly in my mind
Моите дъвки не са минали снощи. Сега гледам,че си стоят. Но пък картата се е отчела,защото имах отстъпки от крайната сума. Странна история.
Освен това, докато плащах, машина блокира. Взе ми парите и до там. Не дава касова бележка. Дойде служител, взе да отваря касата, гледали на камерите. Била съм дала дала 10 лв по-малко. 42 лв беше сметката. Пуснах 8 броя по 5 лв. Нз дали затова не блокира нещо. Викам им, не е вярно. Те-на камерите се виждало...накрая ми казаха,че не могат да оправят сега проблема и да съм си ходила. Нямало проблем. С ей такива глупости се занимавах снощи 15 мин.

Взимам ментос и корейска напитка. Blush

# 663
Е, не го ли оправиха този проблем все пак?🤔 В смисъл, как разбраха, че си пуснала по-малко пари в машината?
 На мен веднъж така ми блокира касата, но аз помнех колко точно съм дала (не беше кръгла сума изобщо, а нещо със стотинки накрая). За няколко минути оправиха машината да ми върне сумата и ме преместиха май на другата каса. По-гадно беше веднъж, когато машината ми пусна отрязък 1-2 см вместо цяла касова бележка.😆 А друг път ми пусна бележката така, че падна някъде отзад на машината...😅

Последна редакция: ср, 17 дек 2025, 16:46 от dolce miele

# 664
  • Mostly in my mind
По камерите. Те твърдят,че на камерите се виждало ,че слагам на 3 пъти по 2 по5 лв. Т.е. 30 лв. И твърдят,че съм платила по-малко. Което не  е вярно,защото аз виждам колко имам в портмонето и мога дапсметна колко съм сложила. Интересно как определиха че слагам на три пъти 2 по 5 лв. Ами ако под едните е имало още 5 лв...малко стана объркано, дано се сети.
Не, не успяха да оправят машината.

# 665
на мен снощи на касите на самообслужване ми отказваше да приеме един лев на цяло, а нямах друг ! Сметката беше 11,65лв. и купон имах активиран. Лелката дойде на помощ и ми се развика " Препълнили сте машината с монети, какво искате ?!" Аз най-спокойно и обяснявам че съм сложила десетлева на хартия и монета от 1лв; 50ст; 20ст. !! Да не ми вика не съм изсипала 11.65 на по 2ст. и тя продължи да намила и ми вика ето или слагай карта да доплатиш за лев или ти сторнирам сметката. Аз и казвам и какво ще стане с вече употребения ми купон и тя еми ..губиш го. Ядосах се. Вече само на каса с касиерка ще пазарувам. Нещо много често взеха да имат проблеми с монетите!?!? Защо ли последните 3 месеца, все е така.

# 666
На мен миналия ден по 2 стотинки не ми приемаше. 1 брой слагах, не е да речеш шепа да съм сложила. Обясниха, че отделението за 2 стотинки било препълнено и затова се получавало така. В случая при теб сигурно е препълнено отделението за 1лв.

# 667
И на мен онзи ден не ми прие монети по 1лв, имах по 2лв , с тях нямаше проблем

# 668
  • София
На мен миналия ден по 2 стотинки не ми приемаше. 1 брой слагах, не е да речеш шепа да съм сложила. Обясниха, че отделението за 2 стотинки било препълнено и затова се получавало така. В случая при теб сигурно е препълнено отделението за 1лв.
Така е, да.
Когато отделението е пълно, няма да приеме конкретната монета.
А защо се получава напоследък, на всички е ясно.

# 669
Здравейте подарявам бонбонките Ментос и от днес корейска напитка

# 670
Така е, да.
Когато отделението е пълно, няма да приеме конкретната монета.
А защо се получава напоследък, на всички е ясно.
Логично машината не приема повече от определен вид монети, когато се препълни. Онзи ден и на мен ми се случи с една монета от 2 лева, ама то беше ясно каква е причината.
За да доплатя развалих банкнота от 50лв, ама какво да се прави и касите на самообслужване си имат своите плюсове и минуси.Simple Smile

А отностно самото подаване на монети и банкноти, все пак трябва една по една и да се изчака машината да ги отчете. Преди седмица бях свидетел на ужасяваща гледка как една жена пускаше с шепи стотинки и машината ги изплюваше, някои дори на земята падаха, но тя продължи в същия стил да блъска безспирно стотинките без пауза... Много грозна гледка, нямаше служител наоколо, ама такива и на забележка не реагират.

# 671
  • София
Моите дъвки не са минали снощи.
Какъв вид бяха?

Онзи ден с кроасаните пробвах да мина на каса на самообслужване с плащане в брой. Не ми прие нито 10 ст, нито 20 ст. Накрая платих 2 ст. с карта. Simple Smile

# 672
Подарявам купон за Орбит (подарен)

Последна редакция: ср, 17 дек 2025, 13:10 от Escala

# 673
Тези 13% до името на корейските напитки означава, че има 13% алкохол ли?

# 674
Тези 13% до името на корейските напитки означава, че има 13% алкохол ли?
Имат, да

Общи условия

Активация на акаунт