КАУФЛАНД - тема 78 ЕСЕННО-ЗИМНА 2025

• 46 783
  • 752
  •   1
Отговори
# 675
Подарявам талон за бонбони Ментос и днешната напитка.
Напитката е подарена.

Последна редакция: ср, 17 дек 2025, 15:44 от Пролетно цвете

# 676
Някой пробвал ли ги е тези корейски коктейлчета, хубави ли са?

# 677
Взех от напитката с ягода. Не смятам да я отварям скоро, не питайте как е на вкус. Simple Smile

# 678
Взех от напитката с ягода. Не смятам да я отварям скоро, не питайте как е на вкус. Simple Smile
Хайде де, отвори я, да знам дали да ходя до Корея, пардон до Кауфланд... GrinningStuck Out Tongue Winking Eye

# 679
Аз се борих пет минути с приложението, което не искаше да ми създаде K. card. Накрая смених филиала, явно още не приема Театрална и дава грешка.

В К. съм пазарувала един път за последните близо 4 години. Ще се преоткриваме Joy

# 680
Аз миналата седмица "обучавах" една жена (интересен образ с доста грим и леопардово палто😃), която за първи път използваше каса на самообслужване. Първо ме изпревари, макар че чаках преди нея, викам си ок, няма да и' казвам нищо. Но после ми оправи настроението тази жена, тя си разговаряше и със себе си, и с касата, колоритен образ.😂 Давах и' насоки къде какво да натисне, за да стане по-бързо (по логиката на Мърфи, тя натискаше все някъде, където не трябва). И тъкмо тя си излезе с думите "Никога повече на такава каса! Аз за по-бързо дойдох на тази...", дойде служителката и ми каза да се преместя на обикновена каса.🤣 След цялото чакане...
Аз също слагам банкноти и монети една по една. Понякога се случва след няколко пускания да приеме примерно монета от 5 ст., друг път приема всички други монети със същата стойност, а само една не - визуално изглеждащи ми еднакво...Когато е запълнено съответното отделение, нито една монета не приема, разбира се.

Последна редакция: чт, 18 дек 2025, 04:34 от dolce miele

# 681
Отворили са новия Кауфланд на Театър София.
Малък ми се видя, теснотия. Всички каси са на самообслужване. Само една нормална каса има и опашката за нея беше още от вратата.
Има брошура само за този магазин от три страници. Прясно мляко 1+1 за 3 и нещо. Добра е цената. Основно 1+1 е малката брошура. Има аптека и кафене.
Шкафчетата за багаж са някакъв нов вид хем код въвеждаш, хем една ключалка се върти. Не съм виждала такива шкафове по другите филиали.
 Има и купон за този магазин, но няма да го ползвам. Някой ако го иска да пише.

# 682
Шкафчетата в нашия филиал, още откакто се появиха, са такива - въвеждаш код от 4 цифри, след това завърташ "ключалката". Аз лично други като вид не съм виждала в магазините в Пловдив - но съм посещавала май още три освен моя, не всичките.

# 683
Днес е било откриването на Театрална. Хич не ги обичам такива маломерни, ама в оня район и трите вериги са на малка площ. Ще се разходя уикенда да го видя, поне ще имам избор между него и малкия Лидл. Малкото Фантастико хептен не става.

# 684
Аdalind, май всичките магазини около теб са малки?😅 Малки за София или малки по принцип? Извинявай, направи ми впечатление. В Лидъл съм била преди години май само в този на Черни връх (тесничък го помня него). А в софийски Кауфланд повече пъти, но в един и същ - ужасно огромен ми се стори спрямо моя филиал в Пловдив.😅

# 685
Долче, зависи къде пазарувам. Има голяма Билла в Сердика Център, има го и ремонтираният по-голям Лидл (знаеш го Joy). Но голямо Фантастико има в съседния квартал, а голям К. - още по-далече. Та, малки за София, щото Оборище е централен район и няма големи свободни площи.

Тоя новият, с едната каса, май ще ме принуди да вземам уроци по самообслужване. Готви се Stuck Out Tongue Winking Eye

# 686
  • София
Хайде де, отвори я, да знам дали да ходя до Корея, пардон до Кауфланд... GrinningStuck Out Tongue Winking Eye
Мъжът ми току-що отвори една ягода. Каза, че е разреден спирт с прекалено изкуствен аромат на ягода. Изпи 1/3 от бутилката и си отвори една биричка. Joy  Може би любителите на разредена водка щели да харесат напитката.

Ха-ха! И моите магазини от веригите са малки, а достъпно Фантастико изобщо нямам. Обаче съм доволна. Тъй като пазаруващите са все пешаци, дефицитните промоции се задържат дълго. Ето днес напазарувах доволно от Била в последния ден от брошурата и купих всичко, което си бях набелязала. Simple Smile

Последна редакция: ср, 17 дек 2025, 21:04 от Таня67

# 687
  • София
Има ли брошура за новия мафазин в София?

# 688
  • София
Подарявам купони за ментос и корейска напитка.

# 689
Скоро пред мен пазаруваше жена, която си преброи сумата и пусна всички банкноти заедно, после всички стотинки заедно, тъкмо очаквах касата да блокира, но за моя изненада ги прие. Стотинките не бяха много, но аз по принцип винаги една по една ги пускам, банкноти също. Обаче явно и по другия начин става.
Нашите шкафчета също са от този тип, с 4 цифрен код и после завърташ ключалката. Друг модел не съм виждала.

Общи условия

Активация на акаунт