Тъй като утре се налага синът ми да бъде приет в болница за три дни в Бургас, се наложи да му напазарувам повече от сухите неща за да има какво да ръфа в болницата.
Преценила съм си времето, минах напазарувах всичко по списък и отивайки на касата за самообслужване маркирам абсолютно всичко.
До мен на касите на самообслужване пристига друга жена, която също започва от количката да си вади нещата и да ги нарежда на тази помощната от дясната страна табла.
Съответно вече съм на приключване на сметката, отивам на плащане и ми излиза съобщение, че теглото на везната не е отговаря на маркираните продукти от мен.
Виждам, че на госпожата продуктите се опират и преминават бариерата която разделя нейната част от моята.
Помолих я малко да ги събере за да може касата да ме освободи мен да премина към плащане и да си тръгвам защото в 8:30 започва работното ми време.
Госпожата каза, мен тази работа не ме интересува, оправяйте се.
На всичките каси за самообслужване, които са общо девет имаше само една служителка и тя се занимаваше до мен на съседната каса с едни бири Гинес и един младеж.
След като 10 минути не можахме да се разберем с госпожата до мен, че трябва да си премести малко нещата за да не притиска везната където са моите продукти най-накрая дойдоха други двама служители.
Започнаха да ѝ обясняват, че нейните продукти пречат на това моята сметка да бъде приключена и аз да си тръгна, но не тя продължаваше да настоява, че тя няма нищо да направи и аз да си решавам проблема тя няма проблем.
Накрая извикаха управител и след като и той не можа да я убеди, нареди на служителката просто да натисне някакъв бутон с който да потвърди че всички мои продукти са маркирани за да мога аз да си тръгна.
И накрая успя тя да си блокира нейната каса от цъкане на глупости и се наложи на нея да ѝ се помага, но за себе си тя беше права.
Взех си чая и беж.