КАУФЛАНД - тема 78 ЕСЕННО-ЗИМНА 2025

• 46 720
  • 752
  •   1
Отговори
# 720
Е как така нареждат?
При нас има ред, чакаш преди касите, не да висиш на главата на хората. Е, има и изключения, но чак пък да си нарежда, а аз да не съм платила, никога не е било.
След като се плати, касата светва в зелено, ти докато пълниш покупки, следващият си подрежда нещата, ако ще  да ползваш и друга карта и нова сметка......седи и пръхти до тебе

Аз разбрах, че жената е използвала съседната каса, която е била свободна. Предполагам, че е вадила от количката и е нареждала на "масичката"(помощен плот). Аз Я ползвам да си сложа кошницата на нея, а продуктите директно ги сканирам и слагам на везната. Не го разбирам това - веднъж да вадиш нещата от количка/кошница, нареждаш върху този плот, и чак след това да почваш с маркирането. За мен е излишно упражнение.

# 721
Точно така беше както го е разбрала Хриси. Вадеше от количката и трупаше на помощната и там вече стана един голям куп в който преобладаваха пакети с месо и явно те натежаха на моята везна. Опитах се да и обясня, че това упражнение е излишно, но не се получи.
Днес при нас имаше много от студения чай с купона и то на няколко места струпани.

# 722
Здравейте ако някой иска студен чай, корейска напитка и салфетки да пише.
Чай подарен

Последна редакция: пт, 19 дек 2025, 12:16 от resi

# 723
  • София
То идеята на купоните за две стотинки не е да има за всички, а само да идем до магазина и да купим един куп други неща, повечето от които даже не ни трябват.
обикновено да, ама днес не се хванах Grin Взех си чая и беж.
Наскоро се изкефих на банковата си сметка. Жалко, че рядко е такава, но поне не се поддавам на рекламните им трикове. Simple Smile
Скрит текст:
Simple Smile

Мисля, че изтрих личната информация, но ако някой по-разбиращ забележи такава, моля да ми каже да махна снимката!

Аз понякога ползвам плота за поставяне на покупките, но това е ако ще маркирам на няколко сметки, за да ми е празна количката за платените неща или ако съм влязла без количка/кошница.

Имам свободни купони за салфетки.

# 724
Приемам купони за студения чай, има наличност.

Последна редакция: пт, 19 дек 2025, 14:21 от Kateriza

# 725
Нареждам се и аз за купон за студения чай. Ще ходя утре, дано да има още.

# 726
Корейската напитка ми хареса на мен, ама аз обичам разредено, та дори и допълнително си я разредих с безалкохолно.JoyJoyJoy

Докога е срокът на купона? Ако имате излишни, приемам. На редовната цена абсурд да я купя... Blush

# 727
Здравейте,Кауфланд не пуснаха ли дръвчета за Коледа?Мисля,че преди имаха елхички,а в Люлин минах да видя и са около 100лв и ми се видяха скъпи,а искам нещо по-евтино

# 728
Здравейте,Кауфланд не пуснаха ли дръвчета за Коледа?Мисля,че преди имаха елхички,а в Люлин минах да видя и са около 100лв и ми се видяха скъпи,а искам нещо по-евтино

Не знам дали свърши кампанията на мол Парадайс, но ако занесете торба с дрехи за рециклиране получавате талон за безплатна коледна елха, която се взима от Павлово от един магазин за елхи - има средни и големи. Проверете дали още е активно. Hug

# 729
Корейската напитка ми хареса на мен, ама аз обичам разредено, та дори и допълнително си я разредих с безалкохолно.JoyJoyJoy

Докога е срокът на купона? Ако имате излишни, приемам. На редовната цена абсурд да я купя... Blush

Аз имам за корейската напитка. Изпратих картата, купонът е активиран, валиден е до днес. За салфетките също може да се ползва.

Последна редакция: пт, 19 дек 2025, 18:40 от Kateriza

# 730
В нашия Кауфланд преди, когато съм използвала касите на самообслужване, беше задължително първо да си поставиш продуктите на везната/плота вдясно от касата да им се измери теглото, а след маркиране да ги поставяш на плота вляво. И чак след като се установи, че теглото е еднакво, минаваш към плащане. Иначе касите блокираха. Но това беше преди месеци - последно мисля лятото пазарувах там. Възможно е впоследствие да са променили нещо. (Това по повод защо някои хора държат първо да си поставят всички продукти на плота и чак тогава да започнат да маркират, а не например да ги вадят директно от количката. И при такова голямо струпване до съседния плот, без да се съобрази, нищо чудно, че везната на другия клиент блокира.)

# 731
При нас е така както си го написала. Не може директно от количката.
Натискаш “Старт”, всичко се изважда, нарежда се на левия плот и се започва да се маркира едно по едно като всяко маркирано нещо се поставя на десния плот.
 На касите с карта процедурата е ляво - дясно, а на касите в брой е обратното - вади се на десния плот и се подрежда на левия.
Не може да се маркира от количка, защото почва да свети червено и блокира.
  Блокирането най-често е на артикулите от пекарната. Вчера не искаше да приеме кроасан с шунка, защото се оказа по-лек от заложеното (Когато дойде служител и пусне сервизния режим, на касата излиза “Измерено тегло Х”, “Очаквано тегло Х” нещо такова). Та кроасана беше с 10 гр по-лек затова ми блокира.
 Друго, което ми беше направило впечатление, че бях взела дълга запалка, че нямам за свещи - искаше 18 г и блокира.
За алкохол и цигари ми е ясно, но не съм знаела, че и запалките са ограничени.

# 732
  • Сливен
В Сливен на касите за самообслужване може директно от количката,дори служителите обясняват така.

# 733
И при нас може. Никога не нареждам на плота.

# 734
Талон за корейската напитка имам свободен.

Общи условия

Активация на акаунт