КАУФЛАНД - тема 78 ЕСЕННО-ЗИМНА 2025

• 46 729
  • 752
  •   1
Отговори
# 705
Сутринта моето пазаруване в kaufland се превърна в голямо приключение.
Тъй като утре се налага синът ми да бъде приет в болница за три дни в Бургас, се наложи да му напазарувам повече от сухите неща за да има какво да ръфа в болницата.
Преценила съм си времето, минах напазарувах всичко по списък и отивайки на касата за самообслужване маркирам абсолютно всичко.
До мен на касите на самообслужване пристига друга жена, която също започва от количката да си вади нещата и да ги нарежда на тази помощната от дясната страна табла.
Съответно вече съм на приключване на сметката, отивам на плащане и ми излиза съобщение, че теглото на везната не е отговаря на маркираните продукти от мен.
Виждам, че на госпожата продуктите се опират и преминават бариерата която разделя нейната част от моята.
Помолих я малко да ги събере за да може касата да ме освободи мен да премина към плащане и да си тръгвам защото в 8:30 започва работното ми време.
Госпожата каза, мен тази работа не ме интересува, оправяйте се.
На всичките каси за самообслужване, които са общо девет имаше само една служителка и тя се занимаваше до мен на съседната каса с едни бири Гинес и един младеж.
След като 10 минути не можахме да се разберем с госпожата до мен, че трябва да си премести малко нещата за да не притиска везната където са моите продукти най-накрая дойдоха други двама служители.
Започнаха да ѝ обясняват, че нейните продукти пречат на това моята сметка да бъде приключена и аз да си тръгна, но не тя продължаваше да настоява, че тя няма нищо да направи и аз да си решавам проблема тя няма проблем.
Накрая извикаха управител и след като и той не можа да я убеди, нареди на служителката просто да натисне някакъв бутон с който да потвърди че всички мои продукти са маркирани за да мога аз да си тръгна.
И накрая успя тя да си блокира нейната каса от цъкане на глупости и се наложи на нея да ѝ се помага, но за себе си тя беше права.

# 706
Имам купони за Ментос-валиден до днес,за корейската напитка е до утре .

Последна редакция: чт, 18 дек 2025, 20:22 от slan4ize76

# 707
Голяма гъчканица ли е в новия? Май ще го оставя за другата седмица като се поопразни София.

Спокойно беше ранен следобед

# 708
Rosheen,
Скрит текст:
на кривата ракета и Космосът и' е крив.😂   
Веднъж имах и аз подобен случай, но "дамата" просто не успяваше да разбере къде си опира продуктите. Бързо дойде служител да и' обясни - но поне тогава схвана, че е в грешка.😃

# 709
На мен също редовно ми се случва да не съм платила и някой да започне да си нарежда нещата върху везната и съответно ми блокира плащането. Ама аз съм гръмогласна и ги оправям много бързо.

# 710
Най-много "обичам", когато ще маркирам на няколко сметки, да ми "висят" така на главата...😂

# 711
Имам купони за Ментос-валиден до днес,за корейската напитка е до утре и за чая е до събота.

За чая свободен ли е?

# 712
Е как така нареждат?
При нас има ред, чакаш преди касите, не да висиш на главата на хората. Е, има и изключения, но чак пък да си нарежда, а аз да не съм платила, никога не е било.

# 713
  • Русе
Е как така нареждат?
При нас има ред, чакаш преди касите, не да висиш на главата на хората. Е, има и изключения, но чак пък да си нарежда, а аз да не съм платила, никога не е било.
След като се плати, касата светва в зелено, ти докато пълниш покупки, следващият си подрежда нещата, ако ще  да ползваш и друга карта и нова сметка......седи и пръхти до тебе

# 714
Имам купони за Ментос-валиден до днес,за корейската напитка е до утре и за чая е до събота.

За чая свободен ли е?
Даден е купона за чая

# 715
  • София
при нас тази вечер имаше от чая, ако има свободни купони, бих взела - предполагам и на сутринта ще има

# 716
днес така се случи, че минах през 3 Кауфланда по различно време през деня , познайте дали някъде имаше от тъпия чай..

Изобщо не разбирам тая, идея да се правят календари и да не се подсигурят достатъчен брой за хората!
Може би идеята изначало им е сбъркана, трябва може би на определен брой карти да се отваря един продукт, на други друг и т.н. пак да си извъртят набелязаните 24 просто да е накак ротационно.

# 717
То идеята на купоните за две стотинки не е да има за всички, а само да идем до магазина и да купим един куп други неща, повечето от които даже не ни трябват.

# 718
# 719
  • Пловдив
То идеята на купоните за две стотинки не е да има за всички, а само да идем до магазина и да купим един куп други неща, повечето от които даже не ни трябват.
обикновено да, ама днес не се хванах Grin Взех си чая и беж.

Общи условия

Активация на акаунт